FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Kvindeligt libido

Single og sensationel sex

Highlights +

Sex er sundt for dig

Derfor skal du nyde single tiden

Så inden du slår dig ned til “sex med den samme partner for evigt”...

“Duer ikke - væk”! Dette er ikke blot ord fra prinsessen i H. C. Andersens eventyr Klods Hans, når hun sender den ene mand væk efter den anden. Dette er også ofte vores reaktion når vi enten er ude at flirte i byen eller swiper på dating apps, om end vi leder efter den eneste ene eller et engangsknald. Og efter de sidste 2 år med masser af tid i lockdown, er behovet for fysisk intimitet med andre mennesker enormt!

Vi ved alle, at sex (oftest) er enormt rart og noget der kan være svært at undvære. Så det kommer næppe som et chok, at sexlysten er steget efter lockdown og mange gerne vil nyde friheden til at have sex igen. Men sex er ikke blot dejligt og tilfredsstillende, det er også enormt sundt for os som individer, og noget vi i den grad bør prioritere i vores hverdag, uanset om vi er single eller i et forhold.

Særligt dating apps har givet os et enormt udvalgt af mænd og kvinder, som vi kan vælge at date eller have sex med på vores egne præmisser, noget som vi med fordel kan omfavne men også noget der giver stof til eftertanke. For er det tiden til at finde den eneste ene og slå dig ned (til sex med den samme person i meget lang tid) eller til bare at nyde alle sundhedsfordelene og nydelsen ved sex? Eller har du brug for lidt hjælp (hemmeligheden er ViaHer) til at finde sexlysten igen til at være sammen med en fyr?

Sex er sundt og sjovt - og noget vi bør nyde at have!

Sex er sundt for dig

Det er ikke til komme udenom. Sex er sundt for dig - og det er sundt på mange forskellige måder, fordi det både bidrager til dit fysiske velvære og til din selvtillid. Sex - eller samleje - er nemlig meget mere end bare to mennesker imellem lagenerne. Det er frigivelse af nogle essentielle neurotransmittere, der bidrager til flere forskellige processer i kroppen.

Blandt de mest kendte (og dejligste) fordele ved sex finder du:

 • Sex har smertelindrende virkninger - men er både rare og sjovere end et par panodiler. Dette skyldes de endorfiner, som frigives i kroppen under samleje, da de virker som kroppens eget smertestillende signalstof.
 • Udover at virke smertelindrende, kan sex også være beroligende eller afslappende, og dermed bidrage til bedre søvn. Så hvis du er under pres på arbejdet, har svært ved at finde ro eller bare har alt for meget i tankerne, så kan sex være vejen til at slappe bedre af. Dette skyldes igen de skønne signalstoffer som frigives under sex - dopamin, endorfin, oxytocin og prolaktin - de skønneste neurotransmittere der aktiverer belønningscentrene i hjernen.
 • Fordi sex bidrager til at stimulere belønningscentrene i hjernen, vil du også opleve større glæde og mere velvære i livet, når du giver dig hen til god sex. Lige præcis dette kan bidrage til at du vil opleve boostet selvtillid, både i soveværelset og uden for soveværelset - noget der kan have en såkaldt “spill over effect” i dit liv og have en positiv indvirkning på din karriere og på alle dine venskaber.
 • Sidst men ikke mindst, og den har du nok hørt før, så er sex godt for dit fysiske helbred. Sex giver dig lidt cardio træning ved at øge din hjerterytme, noget der kan bidrage til din hjertesundhed og til et naturligt sundt og stabilt blodtryk. Dette kan ydermere bidrage til et stærkere immunforsvar, så du ikke skal bruge weekenderne i sengen med feber, men kan nyde dem med lagengymnastik i stedet.

Men bare fordi sex er så godt for dig, betyder det ikke at det er den eneste mulighed du har for netop den skønne oplevelse som sex er og alle de skønne fordele. Der er nemlig et alternativ, som måde er nemmere og mere sikkert for dig - og hvor du ikke skal gå på akavede dates eller risikere dårlig sex!

Som single kan du flirte og have uforpligtende sex med god samvittighed

Derfor skal du nyde single tiden

Hvis du er nået hertil i artiklen, er der en ret stor sandsynlighed for at du er single, og gerne vil vide mere om hvad dine muligheder er. Og du har nok gættet det allerede - svaret er ganske rigtigt onani. Single-sex som altid vil tilfredsstille dig, vil være sikkert (kontra et one-night hvor du ikke ved hvornår din partner sidst er blevet testet) og er klar lige når du er.

Så hvad helt præcist kan du få ud af onani? Først og fremmest kan det fremme den generelle sundhed, på præcis samme vis som sex kan - bidrage til dit velvære, til bedre søvn, virke afslappende og smerte lindrende, og bidrage til et styrket immunforsvar.

Derudover bidrager det til sundheden af underlivet for mænd og kvinder. For kvinder gælder det særligt at forebygge infektioner i livmoder og urinrøret, fordi ophidselsen åbner livmoderhalsen og skaber cirkulation i væskerne, og samtidigt styrke bækkenbunden. For mænd kan onani bidrage til at nedsætte risikoen for prostatakræft, fordi ligeledes her bidrager til at skabe cirkulation i væskerne.

Og sidst men ikke mindst, så kan onani være svaret på at finde din sex lyst igen, hvis det er noget du har problemer med. Det kan nemlig hjælpe dig med at finde selvtillid i din egen krop og til at opfatte dig selv som sensuel og sexuel (og hvis ikke onani hjælper, så har vi røbet hemmeligheden ViaHer der er et naturligt tilskud designet til at hjælpe dig genfinde sexlysten og nyde alle de skønne fordele ved sex).

Der er derfor intet at gå glip af som single i verden i dag - du kan nyde alle de gode fordele ved sex uden at skulle spilde tid på en dating app eller risikerer dit sexuelle helbred. Tværtimod, så slipper du for alle udfordringer, problemer og mistet tid ved bare at nyde dig selv - udlev dine drømme, brug pengene på dig selv i stedet for en akavet date og oplev hvordan du føler dig stadig mere selvsikker i din egen krop.

Onani er ingen skam, tværtimod, det kan enormt sundt for dig

Så inden du slår dig ned til “sex med den samme partner for evigt”...

Der er altså rigeligt med muligheder for at nyde sex, om end du har en partner eller ej - og de bedste undskyldninger for at nyde en aften alene i dit eget selskab. Det er trods alt for dit helbred og dit immunforsvar at du gør det, ikke?

Omend du er på jagt efter en at have sex med eller bare gerne vil vide, at onani er godt for dig, så har du alle svarene her. Men hvis du skulle være på jagt efter en partner at have sex med, så er der et par ting du nok bør gennemtænke. Sæt dig til rette og gennemgå de nedenstående spørgsmål, og find frem til om en partner er det rette som single:

 1. Hvad har du mest lyst til lige nu?
 2. Den “lyst” du oplever - hvad kan tilfredsstille den?
 3. Hvis svaret er sex, hvad er årsagen til sex frem for onani?
 4. Savner du den fysiske intimitet fra et andet menneske eller vil du bare gerne have sex?
 5. Hvis det er sex du ønsker, er du klar til at risikere din seksuelle sundhed eller have en meget voksen samtale med din “måske fremtidige partner” om at blive testet?
 6. Hvis det er intimitet du savner, er du så klar til dating scenen og til at opgive ting, såsom frihed til at gøre hvad du vil, når du vil (rejser, fitness, gå i byen, spontane weekender væk)?
 7. Og er du klar til “kun” at have sex med en person, måske endda kun den person resten af dit liv?
 8. Hvad vil dit fremtidige selv sige til dit valg, tror du?

Når alt dette så er sagt, så er der ingen grund til ikke at nyde sex når du har lyst og med hvem du har lyst - sex er en gave til os og vores velvære, og noget vi bør nyde når vi vil. Så gå på opdagelse i din egen krop med onani og sexlegetøj - gør brug af tilskud til at øge din sexlyst så du kan nyde mere tid mellem lagenerne - mød spændende mennesker og gå på opdagelse, så du finder frem til hvad god sex er for dig!

Andre interessante artikler