Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Hvordan bruger du din dermaroller fornuftigt?

Hvis du overvejer at bruge en dermaroller, så ved du sikkert, at dermaroller bruges til at forbedre forskellige hudproblemer, såsom at reducere rynker, svindende akne og andre ar og give dig et lysere udseende overordnet set ved at skabe små skader på huden, der får den til at forynge, når den heles.

De fleste mennesker, der leder efter den bedste dermaroller, kigger på snesevis af forskellige ruller og læser hundredvis af dermaroller anmeldelser inden de foretaget et valg. Men at opnå en større forståelse og viden om disse ruller vil hjælpe dig i din søgning efter den perfekte derma rulle til netop dig.

Hvad er det bedste dermaroller mærke?

Mange mennesker forsøger at vælge deres dermaroller baseret på et mærke. Men alle, der har deres egne yndlingsmærker, vil anbefale det mærke, de bruger, hvilket ikke nødvendigvis er det rigtige mærke for dig.

Så her er et par ting, der vil hjælpe dig med at vælge det rigtige dermaroller mærke til dig:

  • Led efter et mærke, der tilbyder en bred vifte af dermaroller størrelser, da forskellige nålelængder bruges til behandling af forskellige hudproblemer. Variation hjælper dig med at vælge den rette dermaroller til dine behov.
  • Tænk ikke på prisen. Bare fordi en virksomhed kræver flere penge end andre virksomheder for deres dermaroller, betyder det ikke, at deres ruller er bedre. Ofte er produkter i mellemprisklassen de bedst vellavede.

Sådan bruges en dermaroller

Hvis du aldrig har brugt en dermaroller før, kan du opleve, at dette værktøj er ret skræmmende ved første øjekast. Det består trods alt kun af et håndtag med en rulle fyldt med små nåle, som du forventes at rulle hen over din hud.

Men hvis du bruger den rigtige størrelse af rullen og ikke presser for meget til, så vil du blive overrasket over, ikke kun hvor smertefri derma rulning kan være, men også over resultaterne.

Her er et par tips til brugen af en dermaroller, der sikrer dig de bedste resultater.

Vælg den rigtige størrelse

Hvis du bare søger en rulle, der vil gøre det lettere at absorbere hudplejeprodukter, er eksperternes råd at bruge en rulle, hvis nålestørrelse løber mellem 0,2 og 0,25 mm. Nåle så små kan bruge dagligt.

For at bidrage til at stimulere kollage produktionen, svinde små ar samt de fleste rynker, fungerer det bedst at vælge en rulle med 0,5 mm nåle og foretage derma rulning hver 4-6 uger. Ruller med en nålestørrelse på 1,0 til 1,5 mm anvendes bedst på kroppen for at udglatte større ar og strækmærker og bidrage til at reducere appelsinhud.

Steriliser rullen før brug

Husk at du trænger igennem din hud med denne rulle, så det er vigtigt, at du steriliserer rullen og nålene hver gang før brug. Du skal blot lægge nåledelen i blød i alkohol i et par minutter og lade det tørre, før du ruller det hen over din hud.

Rens området hvor du bruger dermarolleren

Mikrober og bakterier vokser også på din hud, så det er vigtigt at vaske det område, du planlægger at behandle og klappe det tørt lige før behandling.

Træk huden stram

Brug hånden, der ikke holder rullen til at trække huden stram, når du ruller. Eksperter foreslår, at du ruller rullen over din hud 2 eller 3 gange i en retning, og derefter igen i den modsatte retning.

Fugtiggør straks efter behandling

Din hud vil være noget rød umiddelbart efter behandling, så du vil måske derma rulle om aftenen, så rødmen har en chance for at forsvinde. Brug altid en god fugtighedscreme efter en behandling.

Hvis der er blødning eller smerte

Hvis du har oplevet blødning eller en urimelig mængde smerte, når du bruger en dermaroller, så har du presset for hårdt. I sådanne tilfælde bør du behandle blødende pletter med en antibiotisk creme, og dernæst sørg for ikke at rulle igen, før din hud er fuldstændig helet.

Brug ikke en dermaroller, hvis du har akne, en infektion, solskoldning, problemer med blodkoagulering, enhver form for hudlidelser, herpes eller hudbetændelse.

Hvilken størrelse dermaroller bør jeg bruge?

Når det kommer til dermarollers, er forskellige størrelser nåle bedst til at behandle visse hudproblemer. Her er et kort kig på, hvilken størrelse nåle der bruges til at behandle forskellige hudtilstande eller -problemer.

  • 0,2 til 0,25 mm anvendes til forbedring af absorberingen af hudplejeprodukter. Disse nåle er for korte til at reducere rynker, ar, eller reducere appelsinhud, men kan faktisk øge hudens absorberingsniveau betydeligt.
  • 0.5mm bruges bedst til at stimulere kollageproduktion, fjerne rynker såvel som ar fra akne.
  • 1,0 til 1,5 mm nåle kan se små ud, men de er seriøse nåle, der bruges til at gøre huden tykkere og reducere den synlige appelsinhud, ar fra akne og rynker. Disse nåle bør aldrig bruges på de tynde områder omkring dine øjne.

Hvis du bruger en dermaroller for første gang, anbefaler eksperter, at du ikke bruger en nål længere end 0,5 mm, indtil dig og din hud vender sig til denne behandling.

Bivirkninger ved derma rulning

Når den anvendes korrekt, har dermarolleren for de fleste mennesker meget få negative bivirkninger. Men som med enhver hudbehandling har nogle mennesker følsom hud og oplever flere bivirkninger end andre.

Her er nogle af de mere almindelige bivirkninger, som folk kan opleve.

Rødmende hud

De fleste mennesker oplever rødmende hud, og det er en forventet bivirkning af derma rulning. Rødmen forsvinder ofte efter et par timer eller natten over. Husk imidlertid, at siden længere nåle borer dybere ind i huden, kan rødme vare en dag eller to.

Afskalning

I nogle tilfælde opstår en mild afskalning for at gøre plads til ny hud.

Infektion

Infektioner er ikke ualmindelige, hvis du ikke vasker området ordentligt før behandling eller glemmer at sterilisere dermarolleren. Hvis en infektion forekommer, så skaf behandling øjeblikkeligt.

Spredning af akne

Hvis du dermaruller under et akne udbrud, så vil du sandsynligvis sprede aknen.

Nu hvor du ved lidt mere om dermarollere, så lad os se på nogle af de bedste dermarollere på markedet.

Eco Masters™ Titanium Dermaroller

Denne dermaroller er den bedste til prisen på markedet i øjeblikket. Den kommer i den mest almindelige variant med 540 nåle i høj kvalitet med en længde på 0,5 mm. Den er fremstillet i ren titanium for at give brugeren det bedst mulige resultat afhængig af, hvilket resultat der ønsket. Holdbarheden er den bedste blandt dermarollere, så du kan trygt købe denne variant til 249 kr.

3-i-1 dermaroller af Lilian Fache

Denne 3-i-1 dermaroller har et håndtag med 3 udskiftelige hoveder alle med en længde på 1 mm, men med forskellige bredder. Antallet af nåle i hovedet er: 180/600 og 1200. Rullenålene er lavet af steriliseret titanium.

Selvom 1mm lange nåle ikke rigtigt er anbefalet til at benytte af første gangs brugere på deres ansigt, har mange mennesker, der har brugt dermarollere før eller har haft dermaroller behandlinger andre steder, brugt denne rulle på deres ansigt.

Brugere hævder, at denne rulle hjælper med at reducere blød hud, alderspletter, fremkommende ar og appelsinhud samt solskader. Mens de fleste siger, at den er let at bruge, mener andre, at den billige plastik ikke holder særlig godt.

Petunia hudpleje Premium Derma Roller 540 nåle

Denne dermaroller består af 540 1mm nåle. Mens firmaet siger at den kan bruges på dit ansigt, øjne og krop, vil vi ikke anbefale at bruge nåle så lange på eller omkring øjenområdet, da huden er meget tyndere på dette område, og hvis der presses for hårdt, kan det resultere i nogle ret alvorlige skader.

Brugere fortæller, at når den anvendes korrekt, er denne dermaroller smertefri, den reducerer dybe linjer og forbedrer hudens overordnede struktur. De nævner også, at dette ikke er en rulle til daglig brug, og at brugerne bør vente noget tid mellem behandlingerne så huden kan hele. De meddeler også, at resultaterne forekommer ret hurtigt.

Derma-Logi Dermaroller hudbehandling

Denne Derma-Logi dermaroller hudbehandling har 600 små nåle og kan købes i nålelængder på enten 0,5 eller 1,0. Den har 360 graders rotation og er kendt for at fjerne ar fra akne, strækmærker og rynker afhængigt af længden af den nål du vælger.

Vi kan godt lide det faktum, at dette er en af de få ruller til rådighed med den mindre 0,5 nålelængde, da dette er den bedste længde for dem, der lige er begyndt at derma rulle. Brugere oplyser, at denne rulle gør det nemt at anvende et let jævnt tryk, og at de hurtigt ser forbedringer i deres hud. De er også vilde med, at der med følger en praktisk opbevaringsboks.

Shessentials- Dermaroller system med 600 1mm nåle og bones 1200 1,5 rullehoved

Denne dermaroller bruges bedst på kroppen i stedet for på ansigtet. Den hjælper med at reducere synligt appelsinhud, strækmærker og rynker samt fremmer kollageproduktion. Den er lavet af medicinsk kvalitets kirurgisk stål og tilbyder en pengene-tilbage-garanti.

Brugere oplyser, at dette produkt bruges bedst på områder med tungere fremkommende ar og resulterer i lysere strækmærker og ar fra akne, hvilket giver en generelt glattere hud.

Royal Dermaroller

Royal Dermarolleren har 540 1mm nåle og er designet til at stimulere kollageproduktion. Det kommer i sit egen steriliseret hylster og er fantastisk til at fremme generering af ny hud.

Nålene er af titanium, og det hjælper med at reducere rynker i ansigtet og endda overordnet hudnuance. Den har et aftageligt udskifteligt hoved og leveres med en praktisk opbevaringskasse. Nogle brugere siger også, at denne rulle letter fregner og mørke hudpletter.

Puruskin Dermaroller 1,5 + 1,0 kropsudstyr extra 1200 dermaroller

Denne dermaroller er fremstillet af medicinsk kvalitets titanium med en pengene-tilbage-garanti og har to hoveder og et beskyttende etui. Rullehovederne er 1,0 mm og 1,5 mm, og bruges bedst på kroppen.

Brugere mener, at den reducerer strækmærker, blødgører fine linjer og hjælper deres hud med at absorbere fugtighedscreme bedre. På grund af længden af nålene og den rødme, det forårsager, bruges denne rulle bedst til behandlinger i aftentiden.

Dive d’or titanium mikro nål med gratis rejseetui (1,0 mm)

The Dive d’or titanium mikro nåle dermaroller leveres med et gratis rejseetui og en 90 dages pengene-tilbage-garanti. Nålene er 1,0 mm lange, og brugerne siger, at dette produkt forbedrer hudtekstur, hvilket gør den glattere.

Det er let at bruge, hjælper med at svinde ar fra akne og reducere rynker. Brugere vurderer at denne rulle er lidt ubehagelig at bruge, men det er ikke særlig smertefuldt.

Pearl Entreprises M.T. rulle 1,5 mm mikro nåle

Denne 1,5 mikro nåls dermaroller, lavet af rustfrit stål, bruges bedst på hoved og krop. Brugere, der har brugt den, synes, at den er ideel til behandling af hårtab og rent faktisk hjælper med at forhindre hårtab og endda stimulere ny hårvækst.

Brugere rapporterer også, at den hjælper med at reducere ar, endda hudnuance og stimulere kollageproduktion. De fleste kan se resultaterne inden for et par uger, og kan også lide bæretasken.

At vælge den bedste derma rulle er et spørgsmål om at vælge en velfremstillet rulle, der har den rette størrelse nåle til at opfylde dine specifikke behov. De ruller, der præsenteres her, bør give dig et godt sted at starte din søgning.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med