Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Eco Masters™ Titanium Dermaroller

Af: Eco Masters

249 kr.
349 kr.
Du sparer:  100 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Eco Masters™ Dermaroller er et helt nyt produkt i vores skønhedssortiment designet til at reducere arvæv, tegn på alderdom, strækmærker og solskader. Dette gøres ved, at forstærke hudens foryngende ressourcer. Eco Masters™ Dermaroller behandling forstærker blodcirkulationen, hvilket giver huden evnen til at hele hurtigere, samt reparere og regenerere sig selv naturligt og i sidste ende give dig fejlfri hud.

 • 0,5mm mikronåle sikrer en dybdegående, men forsigtig behandling af huden
 • Forbedrer hudens naturlige helingsevne
 • Reducerer arvæv, solskader og ujævnheder
 • Bekæmper rynker og leverpletter
 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Igangsætter lymfedrænage, hvilket udskiller bakterier og urenheder i huden
 • Regenererer og fornyer huden til helt ny og babyglat hud
 • Mulighed for dag til dag levering

Ved hjælp fra Dermaroller behandling fornyer huden sig selv, hvilket skaber en perfekt overflade. Ingen grund til at frygte effekten fra forskellige kemikalier eller ingredienser på din hud! Brug produktet og den giver dig sund, glødende og ungdommelig hud, blot ved at stimulere huden til at styrke sig selv. Du kan selvfølgelig anvende produktet sammen med andre hudplejeprodukter.

Læs mere
Styrke: 0,5 mm
Effektivitet: 540 nåle
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

På niveau med klinisk behandling

Vores produkt er designet ved brug af den seneste teknologi til at give perfekt og sund hud. Den er egnet til alle hudtyper og hudfarver. 0,5 mm nåle betyder, at den kan bruges fuldstændig sikkert. Resultaterne er gradvise men effektive. Med Eco Masters™ Dermaroller behandling kan du opnå de samme resultater som ved klinisk mikronålebehandling mod arvæv, ujævnheder og leverpletter. Du kan anvende den i dit eget hjem for kun 279,00 kr., en pengebesparende metode sammenlignet med dyre kliniske behandlinger.

Hvordan fungerer Eco Masters™ Dermaroller?

Apparatet indeholder 192 mikronåle, hvilke går igennem hudens overflade og skaber usynlige mikroafskrabninger, der får huden til at hele. Helingen forekommer hovedsageligt gennem fornyelse af huden. Oplev helt ny og perfekt hud med ingen gamle ar og rynker. Eco Masters™ Dermaroller behandling bekæmper strækmærker, leverpletter og ikke-charmerende uregelmæssigheder, der forekommer på hudens overflade.

Forståelse af huden
Fjernelsen af gammel hud og dannelsen af ny hud er en proces, der altid er i gang. Ved en vis alder gennemføres denne proces dog drastisk langsommere. Eksperter siger, at huden hos personer mellem 40 og 50 år kun fornyer sig selv hver 53. dag. Dette kan lede til ophobninger af gamle hudceller og den skade vores hud gennemgår hver dag, bliver mere og mere synlig. Eco Masters™ Dermaroller assisterer huden, der forsøger at regenerere sig selv, hvilket giver samme effekt som en ung og fuld funktionsdygtig hud.

Hvad er Dermaroller?
Dermaroller er et revolutionerende apparat med evnen til at forny og regenerere huden naturligt. Dens mekanisme er simpel, men særdeles effektiv. Med assistance fra de 192 miniaturenåle af medicinsk kvalitet skaber dermaroller mikrokanaler ind i hudens overflade. Disse stimulerer aktiviteten af blodceller. Helingprocessen begynder og gammel hud bliver erstattet af helt nyt væv. Når den gamle hud forsvinder begynder tidligere pigmentforandringer, alderstegn, pletter og ujævnheder at forsvinde og huden bliver renere og mere perfekt.

Vejledning:

Du skal simpelt rulle dermaroller forsigtigt på hudens overflade. Rul apparatet over huden du ønsker behandlet 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gang diagonalt til venstre og 4 gange diagonalt til højre. Anvend ikke på aktiv akne eller udsatte områder. Det er anbefalet at anvende produktet 2-3 gange om ugen for synlige resultater. For at beskytte huden mod solen anvendes solbeskyttelse i dagstimerne.

Sikker anvendelse:

Siden nålene i Eco Masters™ Dermaroller er mikronåle, er de fuldstændig sikre for huden at benytte. Hver sikker på at holde delen med mikronåle ren og vi anbefaler, at du ikke deler dit produkt med andre. Husk at bruge den på de anbefalede tidspunkter.

*Resultaterne kan variere fra person til person


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Dermarolleren gav virkelig gode resultater på kort tid. Har døjet med leverpletter, og dermarolleren fik dem hurtigt til at aftage.
 • * Havde en del arvæv efter en operation... Brug af dermaroller havde en ret god effekt, og det er næsten ikke til at se mere.
 • * Har haft store udfordringer med min hud i ansigtet. Efter et par uger med Dermarolleren var det som om, at min hud kom i bedre balance og blev meget mere jævn og ren - meget tilfreds!
 • * Bedste produkt mod akne
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev