Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters 3-i-1 Derma Roller

Apparat | Stimulerer, forynger & genoprisker huden

Oversigt

Ideen om at rulle bittesmå nåle over huden, lyder måske mærkeligt, men det kunne faktisk være en af de ting du gør, for at pleje din hud. Denne 3-i-1 dermaroller fra Eco Masters er et værktøj af højeste kvalitet, der samlet består af 1980 titanium mikro-nåle til at hjælpe med at aktivere og forny huden. Derma Rolleren er egnet til brug i kombination med andre hudplejeprodukter, da den hjælper huden huden med at absorbere cremer og serummer hurtigere.

 • Designet til at hjælpe med at stimulere, forynge og genopfriske huden
 • Indeholder 3 aftagelige hoveder, til forskellige hud-behov
 • Et særligt hoved til følsomme områder i ansigtet
 • Over 1500 titanium mikro-nåle på 0.5mm
 • Ideel til akne, rynker, ar, strækmærker og kedelig hud
 • Med praktisk og hygiejnisk beholder
 • CE-certificeret med 2 års garanti

Dette stilrene hudplejeprodukt er udviklet for at give dig det bedste, mens den stadig er praktisk og let at bruge. Med 3 aftagelige hovedet, er denne dermaroller ideel til både ansigt og krop, hvilket gør den til et alt-i-et produkt. Da den er lavet af langtidsholdbare premium materialer, såsom de 0.5mm titanium nåle, er den ideelle tilføjelse til enhver mand eller kvindes hudplejerutine.

 • CE-certificeret
 • ISO
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Køb 1 $36.64 $40.73
 • Køb 2 $65.96 $73.28 Du sparer 10%
 • Køb 3 $87.93 $109.92 Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvordan bruger man mikro-nåle hjemme?

Også kendt som mikrodermabrasion eller kollagen induktion terapi, er brug af mikro-nåle en populær hudpleje teknik som bruger små nåle til at skabe mikro-kanaler i det øverste hudlag. Denne starter en naturlig regeneration som stimulerer produktionen af nye og sunde celler såvel som kollagen og elastin. Denne proces er blevet populær, da den nu kan udføres privat i den enkelte brugers eget hjem. Det kræver heller ingen kemikalier eller medicinske procedurer, men bruger i stedet kroppens naturlige processer til at genopfriske huden og hjælper den med at se sundere, friskere og mere ung ud. Denne teknik kan også betyde en bedre absorbering af andre hudplejeprodukter da den åbner porerne, hvilket giver en overordnet flot hud!

shydk-dermaroller-infograph
shydk-dermaroller-infograph
shydk-dermaroller-infograph

Om denne 3 i 1 dermaroller

Dette stilrene værktøj er en 3-i-1 aftagelig dermaroller-pakke, som er designet til at afhjælpe akne, ar, alderstegn, strækmærker og kedelig hud, både på kroppen og i ansigtet.

Trinnet over traditionel hudpleje, cremer og eksfoliatorer, bruger dermarolleren den populære teknik med mikro-nåle til at hjælpe med at aktivere huden, for at få den til at se frisk og ny ud. Dette produkt kan bruges af både mænd og kvinder, med alle hudtyper, og kan let bruges derhjemme eller på farten, og da den kun skal købes en gang, kan det vise sig at være en præference i forhold til jævnlige behandlinger og dyre cremer.

Eco Masters fokuserer på hudpleje af høj kvalitet, og dette fremgår klart i den unikke 3-i-1 dermaroler. Den har ikke blot et flot gyldent design, men hver af de tre hoveder bruger 0.5mm titanium mikronåle for at sikre et længerevarende produkt af høj kvalitet. Derudover, takket være de aftagelige hoveder, er det ikke blot ideelt til ansigtet, men også kroppen, hvilket virkelig gør den til et alt-i-et produkt.

Denne pakke inkluderer også en praktisk beholder, som gør den perfekt til rejse, men også af hygiejniske årsager. Med alt dette, er 3-i-1 dermarolleren en sand skønhedspleje-favorit, og den ideelle tilføjelse til enhver hudplejerutine.

Brugsanvisning

3-i-1 dermarolleren er let at bruge på både krop og ansigt. Hvert let aftageligt hovede er blevet specifikt udviklet med et nøje målt antal af nåle og størrelse for at give fleksibilitet når det kommer til hvor den kan bruges.

1 1200 nåle
1200 nåle

Kan kun bruges på kroppen

2 600 nåle
600 nåle

Kan bruges på krop og ansigt

3 180 nåle
180 nåle

Kan bruges på følsomme områder i ansigtet

Sådan gør du:

 1. Rens det område du vil bruge dermarolleren på
 2. Sæt det hovede du vil bruge, på dermarolleren
 3. Rul dermarolleren frem og tilbage over din hud i forskellige retninger (vertikalt, horisontalt og diagonalt) i 2-3 minutter
 4. Påfør et serum eller en creme for at lade de aktive ingredienser blive absorberet dybt ned i huden
 5. Rengør dermarolleren (gerne med en desinficerende spray) før du placerer den tilbage i beholderen
 6. Gentag dagligt i 5-7 dage. Giv huden tid til at hvile i lige lang tid før du genoptager behandlingen.

Gode råd

3-i-1 dermarolleren er designet til at bringe mikro-nåle teknikken ind i dit eget hjems komfort, så du kan tage kontrol og ikke skal skynde dig. Vi foreslår at du bruger lige og faste stryg i et par minutter, for de optimale resultater. Hvis du føler at din hud bliver øm eller irriteret, kan det være fordi du har presser for hårdt, så du kan tage lettere stryg eller stoppe og vente til huden føles normal igen, før du prøver igen.

Da dermarolleren bruger 0.5mm mikro-nåle er den sikker at bruge på huden og påvirker ikke de sybere hudlag. Af hygiejniske årsager anbefaler vi at du altid holder din dermaroller ren, og ikke deler den med andre.

Eco Masters 3-i-1 Derma Roller Apparat | Stimulerer, forynger & genoprisker huden

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

76.36% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker ikke som holdbar og god kvalitet

B Betina
Bekræftet køb

Dermarolleren gav virkelig gode resultater på kort tid. Har døjet med leverpletter, og dermarolleren fik dem hurtigt til at aftage.

A Annette
Bekræftet køb

Havde en del arvæv efter en operation... Brug af dermaroller havde en ret god effekt, og det er næsten ikke til at se mere.

L Lars
Bekræftet køb

Har haft store udfordringer med min hud i ansigtet. Efter et par uger med Dermarolleren var det som om, at min hud kom i bedre balance og blev meget mere jævn og ren - meget tilfreds!

L Louise
Bekræftet køb

Bedste produkt mod akne

A Anne
Bekræftet køb

Den er så god! Det er virkelig godt, at du kan ændre den øverste del, da det ellers er svært at komme rundt om næsen

L Lauren
Bekræftet køb

Meget bedre end den jeg havde før

Y Yazmine
Bekræftet køb

God kvalitet for pengene

D Deelia
Bekræftet køb

Lidt underlig, men også sej!

D Donita
Bekræftet køb

Godt for huden og skader overhovedet ikke, selvom det ligner små nåle

Z Zoe

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide