FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vegansk Kollagen

Anti-aging-tilskud til knogler, led og hud

Er der forskel på almindelig og vegansk kollagen?

Allerede som 35-årig begynder din krop at producere mere kollagen, end den er i stand til at producere. Det fører ofte til rynker, fine linjer, stive led og andre aldersrelaterede problemer.

Det er også en af årsagerne til, at kollagenpulver og kollagenpiller lavet af kvæg eller fisk er blevet så populære, da det kan give kroppen de nødvendige byggesten til at vedligeholde hud, led og knogler, som kan give dig et ungdommeligt udseende og aktivt liv.

Veganere og vegetarer kan grundet de animalske ingredienser i almindelige kollagen-piller og kollagenpulver ikke nyde godt af kollagen-tilskud. Men det har WeightWorld valgt at gøre noget ved, og derfor har de lavet Vegansk Kollagen-kapsler, der er et vegansk kollagen-boostede kosttilskud propfyldt med naturlige ingredienser!

WeightWorlds veganske kollagen-kapsler er 100% veganske, og indeholder naturlige kollagen-boostede ingredienser som C-vitamin, resveratrol og zink, der bidrager til at vedligeholde et normalt niveau af kollagen i kroppen.

Et vegansk kollagen-kosttilskud indeholder derfor ikke animalske ingredienser, og er dermed et perfekt alternativ til vegetarer og veganere, der er på udkig efter et tilskud, der booster kroppens naturlige niveau af kollagen.

Hvilke fordele er der ved Vegansk Kollagen-kapsler?

WeightWorlds Vegansk Kollagen er et naturligt plantebaseret kollagan-boostende kosttilskud specielt formuleret til veganere og vegetarer, der ikke kan nyde fordelene ved almindelig marine og bovine collagen.

De veganske kollagen-kapsler indeholder kun veganske ingredienser som C- og E-vitamin, zink, resveratrol og hyaluronsyre, der stimulerer kollagenproduktionen og dermed hudens fasthed og elasticitet samt bidrager til at vedligeholde din hud, led og knogler.

Sammen skaber ingredienserne det perfekte kollagen-tilskud til veganere og vegetarer, der gerne vil booste deres naturlige produktion af kollagen, som kan hjælpe med at reducere synlige ældningstegn som fine linjer, rynker og poset hud samt pleje knogler og led.

Hvad er kollagen godt for?

Collagen bidrager til at reducere synligheden af rynker, og er også vigtigt for at holde huden ungdommelig, og kan bidrage til en elastisk hud samt til at vedligeholde led og knogler.

Hvorfor tage vegansk kollagen i stedet for bovine eller marine kollagen?

Er du vegetar og veganer? Og vil du gerne nyde godt af de sundheds- og skønhedsmæssige fordele ved kollagen-tilskud? Så er Vegansk Collagen Advanced det perfekte tilskud til dig.

Skal jeg vælge vegansk kollagenpulver eller kollagen-piller?

Det afhænger helt af dine præferencer. Kollagen-piller er ofte billigere, holder samme høje kvalitet og er mere praktiske at tage.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Tag 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Én bøtte indeholder 180 kapsler, hvilket svarer til 3 måneders forbrug.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved vegansk kollagen?

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage kosttilskuddet?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Kollagen
Marine Kollagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til huden

210 kr.

+
Sunglow Solbrun
Sunglow Solbrun

120 Tabletter | 120 Melanin tabletter med Betacaroten

205 kr.

1 Vare

210 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide