FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fordelene ved Retinol

Vi har endnu ikke fundet en bedre løsning i kampen mod rynker, urenheder og udglatning af hudens tekstur! Retinol er en sikker løsning, anbefalet af skønhedseksperter og dermatologer, når det handler om at opnå perfekt hud. Her i 2020 er Retinol kommet stærkt tilbage - i usikre tider går vi efter de sikre løsninger!

Ideel til at bekæmpe de første tegn på aldring: rynker og fine linjer

Adskillige studier har vist, at Retinol har anti-rynke egenskaber. Det er en substans, der stammer fra Vitamin A, og den virker på huden på to måder. Først hjælper den med at fjerne døde eller gamle celler fra overhuden samtidig med, den optimerer regenereringen af celler. Dernæst stimulerer det produktionen af kollagen og elastin. Retinol-baserede cremer er derfor anbefalede til din kamp mod aldrende hud. Anti-rynke cremer er ofte egnet til alle hudtyper.

Eliminerer brune pletter

Når du når en vis alder, kan du begynde at se effekten af de mange solskinsdage på dit ansigt. Grunden til dette er, at solen stråler kan forstyrre hudens pigment, hvilket kan føre til brune pletter. Retinol bekæmper dette fænomen takket være dets egenskaber, som det får fra Vitamin A. Det virker ved direkte at påvirke melaninen for at gendanne uniformiteten i hudfarven ved at fjerne de brune pletter.

Bekæmper akne effektivt

Retinol hjælper også unge mennesker. Acne, som både rammer unge og gamle, behandles med dette molekyle. Retinol bliver derfor brugt at fjerne bumser, der ødelægger hudens tekstur. Det er i stand til at gøre dette grundet dets regenerative egenskaber, der arbejder på cellerne i overhuden. Dermed får huden al sin glød tilbage og bliver fuldkommen glat igen.

Når vi kigger på disse elementer, kan du måske komme til at forveksle Retinol med Vitamin A og beta-caroten. Dog er der en forskel mellem disse substanser. Det bekæmper akne effektivt. Det har eksfolierende egenskaber, der hjælper med at åbne porerne, regulerer keratin-produktionen og reducerer synligheden af ar, der er kommet efter akne-bumser.

Retinol med Vitamin A er essentielt for hudens sundhed og er et super effektivt våben i kampen mod adskillige hudproblemer. En af fordelene ved Vitamin A på akne-ramt hud er den synlige eksfoliering og udjævning af huden. Dette kraftfulde vitamin reparerer også cellestrukturerne, forsinker produktionen af talg samt reducerer mærker & pigmentering

Yderligere hjælper Retinol med at reducerer bumser ved at påvirke sebum-produktionen og forhindre tæt talg fra at tilstoppe porerne. Uden talg kan bakterier ikke spredes og være skyld i urenheder.

Det tilpasser sig til alle hudtyper

Det tilpasser sig til alle hudtyper

Modsat den populære holdning, er Retinol ikke længere uegnet til sensitiv hud. Indtil nu har det ikke været anbefalet at bruge Retinol på sensitiv hud på grund af dets irriterende egenskaber. Det trækker i huden, og den prikker og bliver rød. Kort sagt, er det ikke særlig rart, og antallet af personer med ‘’sensitiv’’ hud er fordoblet på det seneste, da 50 % af franskmændene siger, de har sensitiv hud. Mange laboratorier har studeret problemet med sensitiv hud for at kunne finde den rette koncentration af Retinol uden at skade den skrøbelige hud. Uanset om koncentrationen er høj eller mikro doseret, er Retinol beregnet til alle nutildags. Nutidens Retinol er blevet revideret, kombineret med anti-inflammatoriske agenter og vigtigst af alt fugtgivende aktive ingredienser. Retinol til alle hudtyper - vi siger ja tak!

Det er et uundværligt produkt i vores aftenrutine.

Det er altid et spørgsmål om dosering med Retinol: vi elsker det, men det handler om at bruge det ansvarligt! Hvis du ikke sparer på rensning, fugtgivende og tonende produkter om morgenen, er du ofte doven om aftenen. Bare rolig, Retinol er det ultimative hudplejeprodukt til brug om aftenen. Hvorfor? Fordi det stimulerer regenerering af cellerne, det raffinerer hudens overflade og det er ofte lysfølsomt. Vi må undgå at udsætte os selv for solen direkte efter påførelse af dette mirakel produkt. Lad Retinol virke på din trætte hud hele natten lang for at få en mere glødende og elastisk hud næste morgen!

Retinol VS Hyaluronsyre

Takket være ShyToBuy er dette en kamp, der ikke længere er nødvendig at kæmpe. ShyToBuys Retinol Serum er baseret på Retinol (selvfølgelig) men også Hyaluronsyre. Med den unikke blanding af naturlige ingredienser og fugtgivere, er formularen designet til at hjælpe dig med at bekæmpe tegnene på aldring, uanset om det er rynker, fine linjer, mærker eller andre urenheder. Det er egnet til alle hudtyper: normal, olieret, tør og sensitiv.

Der er enstemmighed i skønhedsverdenen. Retinol forbedrer udseendet på akne-ramt hud, reducerer rynker og fine linjer, forbedrer hudfarven, udglatter hudens tekstur, oplyser overhuden og åbner tilstoppede porer… hvad hvis vi i morgen opdager nye, ukendte egenskaber?

Kort sagt, er der ingen grund til at tilføje et ekstra lag. Retinol er simpelthen… mirakuløst!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med