FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Selvbruner

Sådan bliver du brun uden sol om vinteren - uden at bruge selvbrunercreme

Selvom det er vinter, drømmer mange af os stadig om at have en naturlig solbrun hud. Det er dog lidt svært, da der ikke er mange solskinstimer i løbet af de kolde danske vintermåneder. Men der er heldigvis hjælp at hente, så du kan få mest muligt ud af de sparsommelige solskinstimer om vinteren.

Og det bedste af det hele? Du behøver ikke at bruge selvbrunercreme eller gå i solcenter, hvis du drømmer om at få en smuk solbrun hud, du kan i stedet tage selvbruner-tilskud, eller ’tanning vitamins’, som SunGlow-tilskuddet.

Få en smuk solbrun hud med 'tanning vitamins'

Selvbruner-piller indeholder ofte vigtige carotenoider, der kan bidrage til at stimulere kroppens melaninproduktion for at sikre en sikker og sol-fri brun kulør. Og her er SungGlow-selvbrunerpiller et rigtig godt alternativ.Tilskuddet er såkaldte tanning vitamins, da det indeholder vitaminer, der bidrager til, at kroppen udnytter solens stråler mest muligt, og på den måde giver dig gode forudsætninger for at opnå en solbrun kulør selv i de kolde vintermåneder, som bekendt ikke har mange solskinstimer om dagen.

Få det optimale ud af solen stråler med de rigtige vitaminer og kosttilskud, der kan bidrage til en solbrun hud.

Mere præcist indeholder SunGlow tyrosin, lutein og polyfoner. Tyrosin bidrager til at nære din hud indefra og ud, og bidrager til melagonesis-processen, der er vigtig for kroppens evne til at producere melanin, som giver huden sit pigment. Lutein bidrager til at forbedre hudens følsomhed over for solens stråler, mens polyfoner bidrager til at beskytte dine hudceller fra frie radikaler og oxidativ stress, som ellers kan påvirke din huds udseende.

Spis dig til en smuk kulør

Alternativt kan du også omlægge din kost, så den indeholder mere betacaroten, som er et af naturens vigtigste og mest udbredte pigmentsstoffer. Kroppen omdanner betacaroten til A-vitamin, når den har behov for det, og betacaroten har den egenskab, at den bidrager til at absorbere en del UV-stråler, som er skadelige for hudens ældningsproces og solskader. Så ved at indtage fødevarer med et højt indhold af betacaroten, får du lettere ved at blive solbrun, da betacaroten bidrager til krops evne til at blive solbrun.

Hvis du gerne vil øge dit indtag af betacaroten og dermed give dig selv gode forudsætninger for at udnytte de sparsommelige solstråler i vintermåneden, skal du spise flere af følgende fødevarer:

  • Gulerødder
  • Græskar
  • Mango
  • Abrikoser
  • Peberfrugter, røde og gule
  • Søde kartofler
  • Rød grapefrugt
  • Tomater

Spis dig til en smuk kulør med fødevarer med et højt naturligt indhold af betacaroten.

Selvbrunercreme er også en mulighed

Selvom vi i starten skrev, at du ikke behøver at bruge selvbrunercreme for at få en sund og flot kulør i vintermånederne, så behøver du ikke at afskrive dem. For der er sket meget, siden de første bruncremer kom frem i 90’erne, og der er ikke længere risiko for at komme til at ligne Kong eller Dronning-gulerod i ansigtet, hvis du vælger en solbruner af god kvalitet. Mange af selvbrunercremerne ser helt naturlige ud, hvis du følger anvisningen, og de begynder heller ikke at løbe eller afgive farve, hvis du bruger dem rigtigt.

Et godt råd, hvis du gerne vil bruge en bruncreme, er, at du skal vælge en økologisk creme af god kvalitet, som ligeledes beskytter mod solens stråler. For selvom solens stråler ikke er så stærke her i vintermånederne, er det alligevel en god idé at beskytte huden mod UV-stråler og vælge en creme, som du kan bruge hele året.

Creme eller piller – hvad skal du vælge?

Valget er dit, men generelt set er det en god idé at vælge selvbruner-piller som Sunglow, da de ligeledes indeholder vigtige vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter til dit generelle velbefindende. Se dem som en almindelig vitaminpille, der fylder din krops depoter med essentielle vitaminer og mineraler, som derudover bidrager til at stimulere kroppens evne til at producere melanin og dermed har en betydning for din huds evne til at blive solbrun. Så solbrunspiller er et lidt mere overskueligt alternativ, som kun tager et par minutter at tage hver dag, mens det kan tage 15-20 minutter hver morgen for at sikre, at din selvbrunercreme er perfekt.

Andre interessante artikler