Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Sunglow Selvbruner Kosttilskud

60 Kapsler | Til naturlig tanning

Oversigt

Leder du efter en naturlig måde at sætte skub i din tan? Designet til at understøtte kroppens naturlige tanning-evne. Sunglow er et must-have skønhedstilskud. Formuleret med en vifte af naturlige ingredienser herunder lutein, kobber og Vindruekerneekstrakt, er det den naturlige måde at give din hud, hvad den har brug for, så du opnår et smukt og ungdommeligt udseende indefra og udefra.

 • Støtter kroppens naturlige tanning-evne
 • Hjælper med at opnå en ungdommelig og sund glød
 • Med lutein, kobber og vindruekerne ekstrakt
 • E-vitamin for ekstra hudbeskyttelse
 • Let og praktisk at bruge
 • Ideel til ferie eller hele året rundt
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • Køb 1 $30.92
 • Køb 2 $55.66 $61.84 Du sparer 10%
 • Køb 3 $74.22 $92.76 Du sparer 20%

Når det kommer til at få en tan, tænker mange på cremer, sprays, selvbruner eller at ligge ved en swimmingpool for solbadning eller strand. Selvom det første kan give en stribet eller unaturlig orange farve, foretrækkes det sidstnævnte ofte, da det kan føre til en naturlig tan. Men vidste du, at du kan gøre din tan endnu bedre, når du er ude i solen? At sikre, at din krop får den rette næring, er nøglen til at forbedre din naturlige tan og der er et par måder at gøre dette på.

For det første er du nødt til at sikre, at du passer på din hud, når du er ude i solen. Udover solcreme er det altid vigtigt at have nok næring, som kan hjælpe med at beskytte huden fra skader og udseendet af for tidlig aldring, hvilket er forårsaget af at få for mange UV-stråler. Disse kan omfatte carotenoider, såsom lutein og polyfenoler som dem fra druekerner, der begge er kendt for at have beskyttende egenskaber. C og E-vitaminer kan også bidrage til beskytte og give en sund og ungdommelig glød.

For dem, der ønsker en mere naturlig tan, er det desuden gavnligt at støtte den naturlige melanin-produktion i kroppen. Melanin er det pigment, der bestemmer hudfarven og er produceret gennem melanogenesis, den proces der involverer aminosyren L-tyrosin. Kobber betragtes som nøglen til syntese af L-tyrosin til melanin, hvilket gør det vigtigt at tilføje til din kost, hvis du ønsker en bedre tan.

Sunglow formularen

Nære
Nære

Når man tanner, er det vigtigt at nære huden indefra samt udefra. Tyrosin er vigtigt, da det er involveret i melanogenesis, en proces for produktion af melanin. Kobber er også gavnligt, da det er kendt for at bidrage til normal hudpigmentering samt opretholdelse af normalt bindevæv.

Gløde
Gløde

Når man tanner, er det vigtigt at optimere vores hudeksponering for at opnå en smuk og sund glød. Lutein, et carotenoid fra morgenfrueblomster, anses for at være godt for huden, da det kan hjælpe på den naturlige tolerance for solen, og forskning har også påvist en bred vifte af fantastiske fordele.

Beskytte
Beskytte

Ligesom med solcreme på ydersiden er det vigtigt at beskytte huden indefra. Druekerner er rig på polyfenoler, som har været knyttet til beskyttelse fra overeksponering for solens stråler. E-vitamin betragtes også som godt for huden, da det er kendt for at bidrage til beskyttelse af celler fra oxidativt stress.

Komplet liste over ingredienser

Fyldemiddel (Mikrokrystallinsk Cellulose), frø L-tyrosin, Grape ekstrakt, Lutein, ruder agenter (Hypromellose, Glycerin, Hydroxypropylcellulose), kobber gluconat, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, Silica), Vitamin E (D-Alpha-Tocopherol Syre), farvestoffer (karamel pulver (svovldioxid), Tartrazine E102 *)

Anvisning

Sunglow kapslerne er blevet omhyggeligt designet og lavet, så de er nemme at sluge og bruge. Tag 2 kapsler om dagen før et måltid med et glas vand. Det er op til dig, hvilke retter du vælger, men vi anbefaler at tage på samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 60 kapsler, som svarer til 30 portioner.

Tip

Da dette tilskud gør brug af naturlige ingredienser og fremstillingsmetoder af høj kvalitet, er det sikkert at bruge uden kendte bivirkninger. Før du bruger for første gang foreslår vi, at du gennemlæser den fulde liste over ingredienser for at kontrollere for eventuel personlig allergi. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, skal du konsultere din læge, før du bruger produktet. Disse piller er ikke egnede til veganere eller vegetarer, og er ikke beregnet til personer under 18 år.

*Kan have en negativ virkning på aktiviteten og opmærksomheden hos børn.

Sunglow Selvbruner Kosttilskud 60 Kapsler | Til naturlig tanning

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.69% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er lidt for tidligt, men det kunne se ud som om Sunglow har en effekt

B Britta L
Bekræftet køb

Holder min fine sol brune farve fra sommeren 👌🏼

J Jette
Bekræftet køb

Fin produkt har ikke brugt det så længe, men virker til at det holder kuløren længere tid :)

R Rikke K
Bekræftet køb

noget mere end 10 tegn

P Paw N
Bekræftet køb

Det virker fint, holdet farven flot :)

R Rikke K
Bekræftet køb

...........

D Dorthe P
Bekræftet køb

Jeg har arbejdet gennem stort set hele sommeren, og har derfor ikke haft meget tid til at få ordenlig sol. Det har derfor været helt fantastisk alligevel at kunne få en pæn solbrun farve på kroppen.

J Julie
Bekræftet køb

Dejlig med en tanning behandling som ser helt naturlig ud, og samtidigt virker ordenligt

K Katarina
Bekræftet køb

Brugt dette lige før og mens jeg var på ferie på Ibiza og min farve har aldrig set bedre ud!!

N Natalie
Bekræftet køb

Jeg har brugt dette hele sommeren og min kulør er den bedste, det nogensinde har været!

L Lorraine
Bekræftet køb

Har brugt dette på min sommerferie, og min solbrun har aldrig set bedre ud !!

C Chantelle
Bekræftet køb

Havde den med på Ibiza, og fik en dejlig farve!

C Chantelle

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide