Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Sunglow Selvbruner Kosttilskud

60 Kapsler | Brun uden sol

Oversigt

Sunglow Selvbruner er et kosttilskud udviklet til at give dig en naturlig solbrun hud. Selvbruner pillerne understøtter kroppens naturlige evne til at blive brun, og indeholder en bred vifte af naturlige ingredienser som E-vitamin, kobber og vindruekerneekstrakt, som alle er aktive ingredienser til et smukt og ungdommeligt udseende.

 • Støtter kroppens naturlige evne til at blive solbrun
 • Til en ungdommelig og sund glød
 • Med E-vitamin, der gør huden mere elastisk
 • Beskytter huden mod solstråler
 • Kan tages dagligt
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • GMO Free
 • Køb 1 189 kr.
 • Køb 2 340 kr. 378 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 453 kr. 567 kr. Du sparer 20%

Var du klar over, at du kunne gøre din solbrune hud endnu smukkere, når du solbader? Her er nøglen at give din krop den rette næring for at forbedre din naturlige solbrune hud, og det er der heldigvis et par måder at gøre på..

For det første er det essentielt, at du passer på din hud, når du er ude i solen. Udover solcreme er det altid vigtigt at give din hud nok næring, som kan hjælpe med at beskytte den fra skader og udseendet af for tidlig aldring, hvilket er forårsaget for mange UV-stråler. Næring kan huden få fra blandt andet carotenoider, såsom lutein og polyfenoler fra blandt andet vindruedruekerner, der begge er kendt for at have beskyttende egenskaber. C- og E-vitaminer kan også bidrage til beskytte og give en sund og ungdommelig glød.

Hvis du gerne vil have en mere naturlig solbrun hud, kan du med fordel støtte den naturlige melanin-produktion i kroppen. Melanin er det pigment, der bestemmer hudfarven og produceres gennem melanogenesis, en proces der involverer aminosyren L-tyrosin. Kobber betragtes som nøglen til syntese af L-tyrosin til melanin, derfor er det vigtigt at tilføje det til din kost, hvis du ønsker en flottere solbrun hud.

Sunglow formularen

Næring
Næring

Når man solbader, er det vigtigt at give huden næring både indefra og udefra. Her er tyrosin en vigtig aminosyre, da det hjælper med at producere melanin. Kobber er også gavnligt, da det er kendt for at bidrage til normal hudpigmentering samt opretholdelse af normalt bindevæv.

Glød
Glød

Når man solbader for at få en brun hud, er det vigtigt at optimere vores hudeksponering for at opnå en smuk og sund glød. Lutein, et carotenoid fra morgenfrueblomster, anses for at være sundt for huden, da det kan give en mere naturlig tolerance over for solen, og forskning har også påvist en bred vifte af andre fordele.

Beskyttelse
Beskyttelse

Vi bruger solcreme til at beskytte huden udefra, men det er også vigtigt at beskytte den indefra. Vindruekerner er rig på polyfenoler, som anses at kunne give huden beskyttelse, når den overeksponeres for solens stråler.. E-vitamin betragtes også som godt for huden, da det er kendt for at bidrage til at beskytte celler fra oxidativt stress.

Ingrediensliste

Fyldemiddel (Mikrokrystallinsk Cellulose), frø L-tyrosin, Grape ekstrakt, Lutein, ruder agenter (Hypromellose, Glycerin, Hydroxypropylcellulose), kobber gluconat, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, Silica), Vitamin E (D-Alpha-Tocopherol Syre), farvestoffer (karamel pulver (svovldioxid), Tartrazine E102*)

Anvendelse

Sunglow selvbruner pillerne er nemme at sluge. Tag 2 kapsler om dagen før et måltid med et glas vand. Vi anbefaler, at du tager kosttilskuddet samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 60 kapsler, som svarer til 30 portioner.

Anbefaling

Kosttilskuddet er udviklet af naturlige ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Før første brug anbefaler vi, at du læser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle allergier. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, skal du rådføre dig hos egen læge, før du tager kosttilskuddet. Pillerne er ikke egnede til veganere eller vegetarer, og er ikke beregnet til personer under 18 år.

*Kan påvirke børns aktivitet og opmærksomhed negativt.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.06% baseret på 16 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er lidt for tidligt, men det kunne se ud som om Sunglow har en effekt

B Britta L
Bekræftet køb

Holder min fine sol brune farve fra sommeren 👌🏼

J Jette
Bekræftet køb

Fin produkt har ikke brugt det så længe, men virker til at det holder kuløren længere tid :)

R Rikke K
Bekræftet køb

noget mere end 10 tegn

P Paw N
Bekræftet køb

Det virker fint, holdet farven flot :)

R Rikke K
Bekræftet køb

...........

D Dorthe P
Bekræftet køb

Jeg har arbejdet gennem stort set hele sommeren, og har derfor ikke haft meget tid til at få ordenlig sol. Det har derfor været helt fantastisk alligevel at kunne få en pæn solbrun farve på kroppen.

J Julie
Bekræftet køb

Dejlig med en tanning behandling som ser helt naturlig ud, og samtidigt virker ordenligt

K Katarina
Bekræftet køb

Brugt dette lige før og mens jeg var på ferie på Ibiza og min farve har aldrig set bedre ud!!

N Natalie
Bekræftet køb

Jeg har brugt dette hele sommeren og min kulør er den bedste, det nogensinde har været!

L Lorraine
Bekræftet køb

Har brugt dette på min sommerferie, og min solbrun har aldrig set bedre ud !!

C Chantelle
Bekræftet køb

Havde den med på Ibiza, og fik en dejlig farve!

C Chantelle
Bekræftet køb

Jeg tvivlede meget, men efter en måned kunne jeg se en forandring. Nu efter cirka 2 måneder har jeg fået en dejlig farve. Kan kun anbefales!

A Anneli
Bekræftet køb

ved ikke om det virker men jeg fotsætter til bøtten er tom

B Beate
Bekræftet køb

de er goe

K Kasper
Bekræftet køb

fik dem hurtigt, skal til at tage dem nu

T Tobias

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide