Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Fordele ved kanel til mandlig potens

Hvad er kanel?

Kanel (Cinnamomum zeylanicum) er almindeligvis kendt som et krydderi, som der i vintermånederne blandes med andre krydderier i æggesnaps, der puttes kanelpinde i den varme æblemost og sidst men ikke mindst drysses kanel-sukker på risengrønden. Du har måske også forkælet dig med kanelkager, kanel og muskatnødskrydret æggesnaps og kanelkrydret cider med venner, kolleger under fester eller med familie i vintersæsonen.

I midlertidig har kanel også en række af sundhedsfremmende egenskaber. Kanel opvarmer vores krop indefra. Det kaldes et aromatisk, carminativ og varmende middel, der er astringerende i botanisk medicin. Det er indiceret for diarré, da de astringerende egenskaber begrænser væsketab. I Nordamerika brugte læger i begyndelsen af 1900 tallet kanelolie (kombineret med olie af ergeron) til at stoppe blødning. Uddrag af kanel er blevet anvendt i medicin til personer med en træt, svag, kold, lav immunitet og hypoglykæmisk helbred i omkring 500 år i Europa og i Mellemøsten. Andre indiceringer af kanel (kombineret med andre botaniske stoffer af en dygtig plantekender eller læge) er til infektioner (botulisme, stafylokokker, infektioner, aflatoksin, E. coli og candida) og for nylig diabetes.

Type 2 diabetes indflydelse på erektion dysfunktion

Ifølge den amerikanske diabetesforening (ADA) var diabetes den syvende førende dødsårsag i USA i 2010 og blev stadig underrapporteret. ADA-statistikkerne viser, at 29,1 millioner amerikanere, eller 9,3% af befolkningen, i 2012 havde diabetes mens 8,1 millioner ikke var diagnoseret. Diabetes er mest udbredt hos ældre, mænd, afroamerikanere, latinamerikanere, filippinere, asiatiske indianere og amerikanske indianer eller dem fra første folkeslag. Som konklusion er det en epidemi blandt mænd af mange etniske grupper.

Mens diabetes er en overvejende mandlig sygdom, vil de fleste mænd ikke gøre noget for at ændre deres livsstil så deres blodsukkerniveau kan balanceres før de oplever alvorlige følgesygdomme. Yderligere lidelser forbundet med diabetes mellitus er hjerte-kar-sygdom (hjerteanfald, slagtilfælde, perifer vaskulær sygdom), fedme, øjenlidelser såsom blindhed, nyresvigt, nerveskader og seksuel eller erektil funktionsfejl. Balancering af blodsukkerniveauerne kan medvirke til at mindske risikoen for disse lidelser. Kliniske erfaringer siger, at mandlige patienter med diabetes har haft væsentligt lavere total- og frie serum-testeronniveauer. Et bestemt udsnit af mandlige patienter søgte direkte behandling af erektil dysfunktion og fælles for mændene var, at de alle modtog dårlig behandling af deres type 2 diabetes. Disse mænd ønskede at få deres sexliv igen og søgte hjælp. Læger efterspørger mere menneskelig forskning for at bekræfte forbindelsen mellem fedme, diabetes og lavt testeronniveau direkte som en potentiel mekanistisk årsag til erektil funktionsfejl, men tendenser påviser en direkte sammenhæng.

Kanel mod erektil dysfunktion

Det er for meget at bede et enkelt krydderi om at hjælpe med at kurere diabetes. Der er på det seneste i højere grad blevet sat sin lid til kanel i botanisk medicin som et sværd i kampen mod diabetesepidemien, der også potentielt kan hjælpe mænd i til et sundt sexliv igen. Den sene naturopatiske læge og lærer, Dr. William Mitchell, talte om at spise morgenmad med kanel og blåbær i havregryn for at balancere blodsukkeret og lipiderne.

Mens ældre menneskelige undersøgelser, der evaluerer kanel til diabetes behandling, er utilstrækkelige, viser nyere forskningsundersøgelser fordele. En tilfældig kinesisk, dobbeltblind klinisk undersøgelse viste at deltagernes hæmoglobin A1c, fastende blodglucose og blod triglycerid niveauer med 120 mg eller 360 mg daglig dosis kanel i tre måneder alle blev betydeligt reduceret. Et tilfældigt Pakistan-studie med type 2-diabetes viste også ved 3 forskellige deltagergrupper, der blev udpeget til at tage 1, 3 eller 6 gram kanel i 6 ugers varighed, at blodglukoseniveauet blev nedsat med 18-29%. Både de kinesiske og pakistanske undersøgelser var ikke-dosis afhængige. Ved tyske patienter med type 2-diabetes faldt middel plasma glukosen 10,3% hos patienter, der fik 3 gram kanel per dag i en varighed på 4 måneder, og det faldt 3,4% i placebogruppen. En ting disse forskergrupper har til fælles er, at ingen af dem er amerikanske studiegrupper, og har måske ikke spist den normale amerikanske kost, der vides at være en af hovedårsagerne til diabetes.

Mange praktiserende botanikere mener at kanel har klinisk fordel kombineret med andre urter og væsentlige livsstilsændringer. Husk at sikre at din botaniske kilde er top kvalitetstestet og kvalitetssikret, og at det er rigtigt kanel. Der er debat om hvilken art der er bedst (C. Cassia eller C. Zeylanicum). Cinnamomum zeylanicum (Ceylon kanel) er den rigtige kanel; Men meget af forskningen omhandler C. Cassia, som ikke er den samme planteart og har mindre potente medicinske fordele. Det er ideelt at bruge C. zeylanicm eller C. verum (alternativt videnskabeligt navn til Ceylon kanel), hvilket betyder "korrekt kanel."

Til den moderne mand kan du prøve at tilføje nogle kanel krydderier til dine måltider, drikkevarer og desserter, og nyd dit syn, sex og vitalitet helt frem til og med dine gamle år.

Naturlige potensmidler med kanel

GMAX Power™ er en efterfølger til det populære naturlige potensmiddel, Gold Max Blue. Det er en simpel og slugevenlig kapsel, der skal tages 45 minutter før seksuel aktivitet. Ved hjælp af den unikke kombination af naturlige ingredienser, herunder kanel (Cinnamomum zeylanicu), vil du tydeligt kunne mærke en forbedring af erektionsstyrke og stamina. Effekten kan vare i op til 36 timer efter brug. Dette produkt har en lang række af positive tilbagemeldinger fra kunder verden over.

Andre interessante artikler