Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

GMAX Power til mandlig udholdenhed

450 mg 10 Kapsler | Designet til mandlig seksuel præstation

Oversigt

Bliv en del af de tusindvis af mænd verden over, som har draget fordele af den nye og forbedrede GMAX Power Capsules opskrift. Disse nye kapsler er blevet tilpasset yderligere for at frembringe denne nye og unikke mandlige virilitets formel. Lavet med en række naturlige ingredienser, herunder Panax Ginseng, er dette supplement designet til at give mænd den energi og det gåpåmod de har brug for.

  • Nr 1 i Storbritannien for mænd
  • Ny og forbedret urte formular
  • Designet til mandlig energi, styrke og udholdenhed
  • Indeholder naturlige ingredienser, herunder Panax Ginseng
  • Blot en kapsel om dagen
  • Pakket med segl for potens og friskhed

Som en naturlig urte formular, er disse smarte blå piller ideelle til de der leder efter en måde at give deres energi og udholdenhed et boost, men kun med naturlige ingredienser som er blevet nøje udvalgt for deres mulige positive egenskaber. Som førstevalget i Storbritannien for mænd, kan du gå i fodsporene på de mange tilfredse kunder, og stole på G-Max Power Capsules til at give den støtte du har brug for.

  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
:


Kapsler

242 kr. 269 kr. Du sparer 27 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Udholdenhed

De fleste mænd vil uden tvivl sidestille deres evne til at holde længe i sengen med at være gode i sengen, samt opleve mere nydelse. Det er derfor ikke unaturligt at mænd går op i at holde længere, og at det kan påvirke dem negativt, hvis de føler de kommer for hurtigt. At holde længe kan derfor være essentielt for at mænd nyder tiden i soveværelset, slapper af og præsterer bedre - og er således blandt de vigtigste ting mænd tænker over. Hvis en mand oplever, at han ikke kan holde særligt længe, kan der være flere årsager involveret, da de kan forstærke hinanden.

Psykisk - Faktorer som stress, bekymringer og træthed kan påvirke udholdenhed - hvilket er i absolut modstrid med, hvad der gør tiden i soveværelset god. Psykisk bør mænd være afslappede, føle sig selvsikre og energiske for at få den bedste tid. Hvis dette ikke er tilfældet, vil de fleste mænd opleve, at deres præstation og udholdenhed er anderledes end på tidspunkter, hvor de føler sig afslappede og selvsikre.

Fysisk - De færreste tænker over, at blodcirkulation ligeledes spiller en stor rolle i virilitet og udholdenhed. En god og sund blodcirkulation kan ikke bare hjælpe med rejsning, men er også medvirkende til udholdenhed og bevaring af rejsning.

GMAX Power

GMAX Power kapslerne er en forbedring af de populære Gold Max, designet til at give dig flere fordele og bedre effekt. Den lille blå kapsel består af en nøje udvalgt blanding naturlige ingredienser på baggrund af deres egenskaber, og således kommer ingredienserne fra hele verden. Dette ses blandt andet i Panax Ginseng og kanelbark, der hver er tilføjet i GMAX Power, da de har anerkendte egenskaber, der kan hjælpe mænds virilitet og udholdenhed. De er således designet til både at give mænd det, de har behov for, for at holde længere, og samtidigt til at bidrage til at begge parter får mest ud af den intime tid sammen.

Brugsanvisning

Udover fordelene og effekten ved GMAX Power er de lette og diskrete at tage, og derfor en ideel løsning til at booste din energi og din selvtillid. Du skal blot tage en kapsel på tom mave og med et glas vand, 45 minutter inden intimt samvær. Tag ikke mere end 1 kapsel inden for 24 timer, og tyg ikke pillerne.

Ingredienser

De aktive ingredienser i GMAX Power er: Wolfberry, Cinnamon Bark, Codonompsis Pilosula, Angelica Archangelica, Panax Ginseng, Poria Cocos Mushroom, Lingusticum Root, Glycyrrhiza Glabra.

Kapslen er sammensat af: Gelatine, Glycerin, vand og farver (E133, E171).

Sikker og naturlig urteformular

Det er vores mål, at sikre dig de bedste produkter med de bedste ingredienser, og GMAX Power er ingen undtagelse. Ingredienserne i disse kapsler er nøje udvalgt, på baggrund af deres naturlige egenskaber og den stærke måde hvorpå de komplimenterer hinanden. Netop fordi de er produceret af naturlige ingredienser, findes der ingen kendte bivirkninger, så du kan føle dig tryg ved at bruge dem. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for eventuelle allergener, som du bør gøre hver gang, du tilføjer et kosttilskud til din dagligdag. Dette produkt er designet til voksne mænd og derfor ikke velegnet til unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.78% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, nu ka mig og konen hygge hele aftenen, hehe!

t torben
Bekræftet køb

jeg er netop fyldt 64 år og nyder stadig seksuel aktivitet ligeså ofte som jeg kan. med gmaks har jeg ingen problemer længere

h hans
Bekræftet køb

45 minutter er en overdrivelse! jeg så betydelig forbedring allerede efter 15 minutter, og det virker bare!

k kristian
Bekræftet køb

har længe ledt efter et receptfrit alternativ til de mere kendte produkter, og nu er det endelig fundet! er helt vild med gmax power

R Rasmus
Bekræftet køb

selvom i har et kæmpe udvalg er det her altså det bedste i har

b brian
Bekræftet køb

eneste negative er prisen.. men giver gerne 60 kr. for en rigtig god aften - så må man købe en lidt billigere vin, hehe

s søren
Bekræftet køb

er helt vild med gmax, har aldrig præsteret så højt før

w william
Bekræftet køb

rigtig godt produkt

n nikolaj
Bekræftet køb

det hjælper virkelig på selvtilliden at se kærestens begejstring i øjenene efterfølgende, haha

a alex
Bekræftet køb

lækker effekt, kan love for det har givet nogle stærke erektioner

m martin
Bekræftet køb

fortryder at jeg gav min mand dette produkt.. han kan ikke stoppe med at bruge det, og det er efterhånden en dyr omkostning i vores hverdag.. men tilfreds er jeg da, så vil på den måde heller ikke undvære, hehe

h helle
Bekræftet køb

eneste negative var den lange leveringstid, men nu var den jo også gratis, så det hjælper på det..

j jonathan
Bekræftet køb

helt igennem fantastisk produkt

S Sebastian
Bekræftet køb

utroligt hvor meget kraft der ligger i sån en lille blå pille.. hehe, det syns konen nu også. fantastisk produkt!

h henrik
Bekræftet køb

fedt at kunne få dem receptfri nu man ikke har recept på de mere kendte

O Ole
Bekræftet køb

Jeg har fået en super god behandling af kundeservice , vender gerne tilbage og handler

K Kim
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt. Kan kun anbefales

J Jens

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide