Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Black Friday

G-Max Power Kapsler

450 mg Kapsler | Mandlig formel til øget virilitet

Bliv en del af de tusindvis af mænd verden over, som har draget fordele af den nye og forbedrede GMAX Power Capsules opskrift. Disse nye kapsler er blevet tilpasset yderligere for at frembringe denne nye og unikke mandlige virilitets formel. Lavet med en række naturlige ingredienser, herunder Panax Ginseng, er dette supplement designet til at give mænd den energi og det gåpåmod de har brug for.

  • Nr 1 i Storbritannien for mænd
  • Ny og forbedret urteformel
  • Designet til mandlig energi, styrke og udholdenhed
  • Indeholder naturlige ingredienser, herunder Panax Ginseng
  • Blot en kapsel om dagen
  • Pakket med segl for potens og friskhed

Som en naturlig urteformular, er disse smarte blå piller ideelle til de der leder efter en måde at give deres energi og udholdenhed et boost, men kun med naturlige ingredienser som er blevet nøje udvalgt for deres mulige positive egenskaber. Som førstevalget i Storbritannien for mænd, kan du gå i fodsporene på de mange tilfredse kunder, og stole på G-Max Power Capsules til at give den støtte du har brug for.

  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
242
$43.04
Du sparer $4.32
:


Kapsler

På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Udholdenhed

Det gamle spørgsmål om hvor længe du kan holde, er et varmt emne blandt mænd, med den generelle mening værende at længere er bedre. For mange mænd føler at deres udholdenhed er det vigtigste når det kommer til præstation og tilfredsstillelse, men der er også mange der føler at de slutter for tidligt og kunne give en del mere. Der kan være mange faktorer som påvirker dette, både psykisk og fysisk såvel som mange muligheder der kan give en hjælpende hånd.

Psykisk - Faktorer som stress, nerver og træthed kan påvirke udholdenhed, så det er vigtigt at være rolig, selvsikker og energisk for at få mest muligt ud af dine intime øjeblikke.

Fysisk - Mange tænker ikke over det, men cirkulation kan spille en stor rolle i din udholdenhed. Sund blodcirkulation kan ikke bare hjælpe med rejsningen, men også med at holde så længe du har brug for.

G-Max Power Capsules

Som en forbedring af den populære Gold Max til mænd, er G-Max Power Capsules gået et skridt videre. Disse smarte blå piller består af en ny og unik blanding af naturlige ingredienser som er blevet samlet over hele verden for at finde det absolut bedste. Med plantebaserede ingredienser som er velkendte i industrien for mandlig forbedring, såsom Panax Ginseng og Kanelbark, er denne formel blevet nøje sammensat og skræddersyet til mændenes behov. Når det kommer til udholdenhed, er styrke og energi nøgleingredienser, og det er vigtigt at give din krop det den har brug for, når den skal give den tilfredsstillelse du og din partner leder efter.

Brugsanvisning

The great thing about the G-Max Power Capsules is that they are so easy and discreet to take. Simply have 1 capsule on an empty stomach and with a glass of water, 45 minutes prior to activities. Do not exceed more than 1 capsule in any 24-hour period and do not chew the pills.

Den gode ting ved G-Max Power Capsules er at de er så lette og diskrete at tage. Du skal blot tage en kapsel på tom mave og med et glas vand, 45 minutter inden aktiviteter. Tag ikke mere end 1 kapsel inden for 24 timer, og tyg ikke pillerne.

Ingredienser

De aktive ingredienser i G-Max Power Capsules er: Wolfberry, Cinnamon Bark, Codonompsis Pilosula, Angelica Archangelica, Panax Ginseng, Poria Cocos Mushroom, Lingusticum Root, Glycyrrhiza Glabra.

Kapslen er sammesat af: Gelatine, Glycerin, vand og farver (E133, E171).

Sikker og naturlig urteformular

Vores mål er at give dig de bedste produkter fra hele verden, og dette er ingen undtagelse. GMAX Power Capsules er blevet valgt på grund af dets naturlige og stærke sammensætning af ingredienser. Da ingredienserne findes i naturen, er der ingen kendte bivirkninger. Som altid når man tager et nyt kosttilskud, anbefaler vi at du tjekker ingredienslisten inden brug, for at se om du er allergisk. Grundet produktets natur, er det ikke passende til unge under 18.

Læs mere

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.78% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, nu ka mig og konen hygge hele aftenen, hehe!

t torben
Bekræftet køb

jeg er netop fyldt 64 år og nyder stadig seksuel aktivitet ligeså ofte som jeg kan. med gmaks har jeg ingen problemer længere

h hans
Bekræftet køb

45 minutter er en overdrivelse! jeg så betydelig forbedring allerede efter 15 minutter, og det virker bare!

k kristian
Bekræftet køb

har længe ledt efter et receptfrit alternativ til de mere kendte produkter, og nu er det endelig fundet! er helt vild med gmax power

R Rasmus
Bekræftet køb

selvom i har et kæmpe udvalg er det her altså det bedste i har

b brian
Bekræftet køb

er helt vild med gmax, har aldrig præsteret så højt før

w william
Bekræftet køb

rigtig godt produkt

n nikolaj
Bekræftet køb

det hjælper virkelig på selvtilliden at se kærestens begejstring i øjenene efterfølgende, haha

a alex
Bekræftet køb

lækker effekt, kan love for det har givet nogle stærke erektioner

m martin
Bekræftet køb

fortryder at jeg gav min mand dette produkt.. han kan ikke stoppe med at bruge det, og det er efterhånden en dyr omkostning i vores hverdag.. men tilfreds er jeg da, så vil på den måde heller ikke undvære, hehe

h helle
Bekræftet køb

helt igennem fantastisk produkt

S Sebastian
Bekræftet køb

utroligt hvor meget kraft der ligger i sån en lille blå pille.. hehe, det syns konen nu også. fantastisk produkt!

h henrik
Bekræftet køb

fedt at kunne få dem receptfri nu man ikke har recept på de mere kendte

O Ole
Bekræftet køb

Jeg har fået en super god behandling af kundeservice , vender gerne tilbage og handler

K Kim
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt. Kan kun anbefales

J Jens
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter