Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Lider du af nedsat sædmængde, og hvordan kan du øge den?

Sædmængde - en lille sædmængde kan have en ødelæggende effekt på selvværdet, sexlivet og parforholdet. Det er forskelligt fra mand til mand, hvor stor en mængde af sæd han ejakukulerer. En forøgelse af sædproduktion hjælper ikke kun på dit fysiske velbefindende, men også på din selvtillid, og ikke mindst på graden af din orgasme under samleje.

Hvorfor har nogle mænd nedsat sædmængde?

Der kan være flere forskellige årsager til at nogle mænd oplever nedsat sædmængde. For det første er det vigtigt at overveje om det er en pludselig ændring eller om du altid har haft en lille mængde sæd. I nogle tilfælde kan det skyldes en bestemt sygdom eller medicin, men er du i tvivl, skal du altid kontakte din læge og få det undersøgt. Det er vigtigt at kende årsagen, før du begynder på et tilskud eller behandling til at få mere sæd.

En nedsat sædmængde bliver ofte forvekslet med nedsat sædkvalitet, men disse to tilstande behøver ikke at have noget med hinanden at gøre. Det kan i nogle tilfælde hjælpe på ens sædkvalitet at få mere sæd, men det er ikke altid tilfældet. Sædkvaliteten afhænger af andre faktorer såsom ens livsstil, fortid og gener.

Hvad betyder en nedsat sædmængde?

En nedsat sædmængde behøver ikke at være alarmerende, men det er som sagt vigtigt at du får fastlagt årsagen til det. For de fleste mænd betyder det nedsat tilfredsstillelse under sex – både fysisk og mentalt. Jo mere sæd du har, jo længere vil din udløsning vare og jo længere er din orgasme. Det vil sige at en nedsat sædmængde ofte betyder meget korte orgasmer. Rent psykisk kan det være hårdt hvis man ikke kan ejakulere en almindelig mængde sæd og nogle kan føle sig pinligt berørte overfor deres partner, hvilket kan resultere i problemer i soveværelset. Der er derfor masser af gode grunde til at opsøge metoder til at få mere sæd.

Få hjælp til at få en større sædmængde

Der findes forskellige metoder til at få mere sæd, hvis du lider af en nedsat sædmængde. I nogle lande kan man få receptpligtig medicin, men som de fleste ved, er der tit bivirkninger ved kunstigt fremstillede medikamenter. Her hos ShytoBuy har vi gode og naturlige råd til hvordan du kan få mere sæd.

Kosttilskud

Af produkter kan vi anbefale Semenax. Semenax fremmer sædproduktion ved hjælp af en kombination af effektive naturlige ingredienser og spermproducerende aminosyrer. Det er et dagligt kosttilskud der kun kræver at du tager 4 kapsler om dagen. Det er enkelt og diskret og kræver ingen pinlige besøg hos apoteket. Det bedste ved det hele er, at det er et naturprodukt, hvilket vil sige at du ikke udsætter din krop for farlige kemikaler og der ikke er nogle bivirkninger forbundet med brugen af det. Det er simpelthen et rent og ufarligt produkt til mænd der lider af nedsat sædmængde og vi kan afsløre at vi har flere tilbagevendende kunder, hvilket ofte bevidner at folk har en god effekt fra det.

Mærke
Type Slugevenlige kapsler Testreskaber
Dosering 4 stk. dagligt 1 stk. Til hver test
Virkning
  • Mere intense, længere og kraftige orgasmer
  • Resultater på under 15 minutter
  • Kan anvendes hjemme
Resultat Øger fertilitet og ejakulation Tester af mandlig frugtbarhed
Størrelse 120 stk. 2 stk.
Læs mere Læs mere

Naturlige tips

Hvis du ikke har lyst til at tage et kosttilskud for at få mere sæd, eller hvis du i forvejen tager anden form for medicin, så findes der også en række naturlige tips til at øge sædmængden. Af disse kan nævnes bl.a. at man optager en sundere livsstil såsom at drikke mere vand, spise sund kost, motionere og forsøge at tabe sig, hvis man er overvægtig. Det kan synes som meget basale tips, som altid nævnes i forbindelse med sundhedsproblemer, men disse faktorer er ikke desto mindre utroligt vigtige for vores helbred – også for at øge en nedsat sædmængde.

Uanset om du er klar til at begynde på et nyt kosttilskud eller du hellere vil ændre på et par ting i din livsstil, så findes der hjælp til at få en større sædmængde. Fordelene er klare – længere og mere intense orgasmer, højere tilfredsstillelse og mere selvtillid i sengen i forhold til at kunne imponere din partner. Start allerede i dag, enten ved at bestille her på hjemmesiden eller ved at lægge en plan for din nye livsstil og få mere sæd indenfor et par måneder.

Køb trygt hos os

Her hos ShytoBuy har vi mange års erfaring indenfor følsomme problemer såsom nedsat sædmængde og manglende fertilitet. Vi er altid på forkant med udviklingen og sørger for at holde os opdaterede med de nyeste produkter og trends, så vi kan tilbyde dig den bedse hjælp til at få en større sædmængde. Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, levering eller vores service er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf, live chat eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 10 og 19. Vi glæder os til at handle med dig og hjælpe dig med at få mere sæd.

Andre interessante artikler