FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Større tilfredsstillelse med brug af glidecreme

I de seneste år er brugen af glidecreme blevet mere populært. Dette er ikke uden grund, da brugen af glidecreme kan øge tilfredsstillelsen betydeligt. Læs med her, for at lære mere omkring hvordan du kan integrere det i din hverdag.

Du undrer dig måske om hvorfor du skal begynde at anvende glidecreme. Hvis du ikke har analsex, bør en kvindes naturlige smøring være nok? Ikke altid. Mange mennesker, især mænd, tror, at hvis hun ønsker at bruge glidecreme, så er hun ikke ordentligt tændt. Men en kvinde kan brænde med begær og stadig ikke have nok naturligt smøring til at gøre at tingene går glat. Hormonelle ændringer i løbet af menstruationscyklus, rygning, antidepressiver, og antihistaminer kan forårsage vaginal tørhed. Mange kvinder har også mindre smøring efter overgangsalderen.

Selv når der er ingen mangel på fugt, er der intet galt med noget ekstra fugt. En klat glidecreme anvendt inde i et kondom, op på spidsen, kan gøre underværker for fyre, også. Det føles mere som om du ikke er iført en kondom.

I de sidste par år, er glidecreme blevet en mere almindelig supplement til soveværelset, og i virkeligheden er der flere glidecremes muligheder end nogensinde før: glidecreme for ham, for hende, til at give varme, til at forøge blodcirkulationen eller gøre at dine ædle dele smager af jordbær eller mynte mm.. Desværre kommer glidecreme sjældent med nogle instruktioner, der efterlader mange mænd og kvinder i uvidenhed om, hvordan man bruger glidecreme til bedre, mere behagelig sex. Ingen grund til bekymringer!

Hos ShytoBuy har vi markedets absolut mest populære produkt nemlig KY Jelly, som er en vandbaseret glidecreme, skabt af naturlige midler og ingredienser.

Følg disse 4 tips til bedre anvendelse af glidecreme under sex

Følg disse 4 tips til bedre anvendelse af glidecreme under sex
 1. Vid, hvad du arbejder med. Kondomer øge friktionen under sex, som kan gøre at sex føles tør og utilpas. Det er derfor, de fleste typer af kondomer kommer pre-smurt creme. Brug et tip fra fabrikanterne af kondomer og tilføj lidt ekstra glidecreme for mere komfortabel, behagelig samleje. Tilføj en lille dråbe vandbaseret eller silikonebaseret smøremiddel på indersiden spidsen af kondomet og derefter til din kondom-klædte penis før de har sex.
 2. Brug glidecreme til forspil. Glidecreme med smag er lavet til oralsex, men nogle sorter smage virker mere som hoste medicin end til lækker smag. Glidecreme er også godt for gensidig onani eller til brug sammen med sex legetøj.
 3. Til sjov i badet. Er i på jeres vej i et varmt karbad, brusebad eller badekar? Sørg for i bruger silikone glidecreme. Fordi varmt vand udtørrer skeden, som kan ødelægge det idealiseret billede af varmt brusebads sex. Føj glidecreme på din penis, før du begynder at have sex, selv om, du vil dermed have et langt bedre udgangspunkt til at have bedre sex. Bare sørg for at få det direkte på dine kønsorganer og hånd, som du derefter anvender til hendes kønsorganer, og vær omhyggelig med ikke at spilde på bruser gulvet, hvilket kan gøre gulvet glat i dagevis.
 4. Vælg en vagina-venlig glidecreme. Det er ikke alle cremer der er lige gode. Hvis din kæreste eller kone er overfølsom for almindelige ingredienser i glidecremer, skal du vælge en, der er blevet udviklet med ingredienser din partner kan tåle!

Alternative forslag

Når du har fundet din ønskede glidecreme, er der her nogle forslag til at hvordan du kan integrere det i dit sexliv:

 • Eksperimentere med din nye glidecreme under onani først. Finde ud af, hvor meget du har brug for at føle sig pæn og fugtig uden at være for glat. Bemærk, hvordan det ændrer fornemmelsen af din berøring.
 • Øv den tabte kunsten at hånd job! Manuel stimulation er voldsomt undervurderet, og glidecreme gør oplevelsen endnu sjovere for både mænd og kvinder. Du kan bruge anderledes berøringer, end hvis du ikke bruger glidecreme.
 • Kvinder kan sætte en smule glidecreme på deres klitoris under penetrerende samleje. Selv hvis klitoris ikke bliver direkte stimuleret, kan glidecreme skabe behagelige fornemmelser, der kan hjælpe dig med orgasme lettere.
 • Glidecreme er en absolut nødvendighed for analsex!
 • Tilføj et par dråber glidecreme på indersiden af et kondom.
 • Prøv opvarmning glidecremer. Disse produkter indeholder kemikalier, som varmer huden, trækker ekstra blodgennemstrømning til området. De er ikke for alle, men nogle af mine klienter rapporterer nyder den ekstra fornemmelse.
 • Eksperimenter med desensibiliserende glidecremer, som kan hjælpe mænd holder længere og lethed enhver seksuel smerte. De kan til tider skabe en bedøvende fornemmelse i skeden hvis det anvendes under penetrerende samleje, så vær forsigtig. Følsomhedsmindskende lubes kan arbejde stor for analsex, når bedøvende effekt er godt for både indtrængningsorganet og penetrerer.
 • Brug glidecreme som massageolie. Spred det på dine bryster og få din partner massage dem, eller gnide dine bryster hele din partners krop. Brug den på din ryg, fødder og lår.
Alternative forslag

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med