FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fordele ved Revita Shampoo

Revita Shampoo er en ny revolutionerende formular mod hårtab og kan bruges effektivt til hårvækst. Læs omkring de store fordele ved brug af Revita Shampoo mod hårtab og bliv klogere på hvad denne shampoo gør for at stimulere hårvækst.

Revita Shampoo er en forholdsvis ny shampooformulering til at modvirke og vende hårtab. Det er produceret af DS Laboratories. De aktive ingredienser i Revita er 1% Ketoconazol, 4% Koffein, MSM, carnitintartrat, kobber peptider, aminosyrer, Emu olie, Spin Fælder, biotin og Rooibos.

Alle disse ingredienser har forskellige gennemprøvede virkninger på hårvækst. Ved at kombinere dem stimulerer Revita Shampoo hårvækst ved dens kumulative virkninger. Revita shampoo, bidrager ligesom andre hårtab shampoo såsom nisim og Thymuskin til at stimulere hårvækst.

Det er et populært valg blandt mænd og kvinder, der forsøger at behandle deres hårtab. Det hjælper til at fremme hovedbund vitalitet og stimulere hårvækst. Denne shampoo er formuleret til at bekæmpe hårtab med sunde, naturlige ingredienser, som mange føler arbejder for at forhindre hårtab og fremme en sund hårvækst.

Revita har en antioxidant type virkning samt anti-CHT egenskaber, fugtgivende molekyler, stimulanser til hårvækst, og strukturelle aminosyrer og anses for at være en effektiv shampoo til at stimulere hårvækst.

Brug af Revita Shampoo

Brug af Revita Shampoo

På etiketten, anbefales det at anvende Revita shampoo to gange dagligt i mindst 5 gange om ugen. Mens dette bør bringe de maksimale fordele for behandling af hårtab, er en applikation en gang daglig stadig effektiv, så længe du holder dig til en regelmæssig rutine.

Revita shampoo skal arbejdes ind i håret og efterlades i 3 til 5 minutter før du vasker det ud. Mange brugere har rapporteret, at Revita er en af de bedste hårshampoo derude på markedet. Det plejer håret perfekt, giver det fylde og gør det blød.

Shampooen skummer godt og giver en behagelig citrus duft. Skylning fjerner shampoo helt uden at efterlade rester eller klæbrighed i håret. For en shampoo der indeholdende ketoconazol, er Revita rapporteret at være blidere mod hovedbunden og håret end Nizoral shampoo. Det efterlader ikke håret tørt eller gøre det skørt.

Revita shampoo gør håret blødt nok til at blive stylet ubesværet, og giver det mere volumen, så det ser tykkere end før.

Omkostninger kan være en faktor

Omkostninger kan være en faktor

Mange virksomheder, der fremstiller shampoo og andre produkter til at bekæmpe hårtab bruger de mest billige ingredienser til rådighed til at skære ned på deres egne omkostninger og medføre besparelser for forbrugeren.

Selv om dette er en god ting i mange tilfælde, men ikke når det kommer til bekæmpelse af hårtab, Der er det bedre at bruge de produkter, der har de bedste ingredienser, selv om de sandsynligvis kommer til at koste en lille smule mere.

Producenterne af Revita ønsker at sikre, at de bruger de ingredienser, der er vist sig at være den mest effektive til behandling af hårtab.

Der er en ingrediens, der ikke bruges i Revita, og det er Sodium Laureth / Lauryl Sulfate (SLS) som er baseret på rengøringsmiddel, og kan være yderst ødelæggende for huden og hårsækkene og findes i de fleste shampooer og sæber.

Sådan modvirker Revita Shampoo hårtab

Fungerer som en antioxidant

De antioxidanter der er til stede i Revita shampoo absorberes gennem huden, kan neutralisere de frie radikaler, der dannes som biprodukter af cellemetabolisme. Disse reaktive radikaler kan beskadige celler i hårsækkene, hvis efterladt ukontrolleret. For at beskytte disse celler, tørrer antioxidanter de reaktive arter op og forlader cellerne sunde og fungerer optimalt. Disse frie radikaler kan hurtigt opbygges med dårlig ernæring og høje niveauer af toksiner i miljøet. De er ansvarlige for at fremskynde ældningstegn, herunder grånende hår og hårtab.

Hæmning af produktionen og aktiviteten af DHT

DHT eller dihydrotestosteron er fremstillet af testosteron. I modsætning til testosteron, så hæmmer DHT faktisk hårvækst ved at reducere antallet og effektiviteten af hårfollikelceller. Nogle af de aktive stoffer i Revita shampoo såsom ketoconazol og emu olie hæmmer produktionen af DHT ved at interferere med aktiviteten af enzymet (5-alfa reduktase) ansvarlig. DHT er hovedansvaret for androgen alopeci eller mandlige mønster skaldethed. En undersøgelse fra 2008 viste, at 1% ketoconazol effektivt reducerer DHT-niveauer nok til at øge hårvækst med 8,5% i løbet af 6 måneder.

Fodring aminosyrer til hårfollikelceller

Hår består af en keratin, som er et protein. For at vokse mere hår, har de follikelceller brug for de relevante næringsstoffer. Disse næringsstoffer er aminosyrer, der er byggesten for alle proteiner. Revita shampoo indeholder en lang liste af aminosyrer, som når absorberes kan bidrage væsentligt til syntese af protein og dermed ny hårvækst.

Fugtgiver håret og fugtgiver hovedbunden

Fugtgiver håret og fugtgiver hovedbunden

Revita er en fremragende shampoo og hårbalsam. Den fugter ved fældefangst omkring hårets skakter og på hovedbunden. Denne hydrering er vigtig for at holde hår og hovedbund fugtig. Når hårets tråde er fugtige, bevarer de deres fylde og smidige udseende. På den anden side så tørrer hårets tråde og falder let af. Ligeledes bevirker en fugtig hovedbund reducerings chancen for overskydende talgproduktion samt risikoen for hovedbunden infektioner. Endvidere har Revita shampoo en rensende virkning på hovedbunden, og derfor sender tilstoppede porer skæl og ophobet snavs. Når hovedbunden er sundt, kan hårets tråde skubbes gennem hårsække vare længere.

Direkte stimulere hårvækst

Revita shampoo omfatter også ingredienser såsom kobber peptider, der er kendt for direkte at stimulere hårvækst. Sammen med aminosyren denne klasse af peptider forbedrer cellulær metabolisme ved at levere essentielle næringsstoffer til hårsækkene celler. De gør komponenterne af keratin, det protein, som håret er lavet.

Andre interessante artikler