Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Psykiske årsager til lav udholdenhed i sengen

Tidlig sædafgang påvirker utroligt mange mænd på et eller andet tidspunkt i deres liv. Da dette emne kan være kompliceret at løse, kan du med fordel læse med her, for at lære om forskellige løsninger til de psykiske årsager der kan være bag for tidlig udløsning.

Et kompliceret problem

Et kompliceret problem

Tidlig sædafgang påvirker millioner af mænd, og det kan være en kompliceret emne at behandle. Mange mænd er ofte for flov til at tale med deres læge om den slags spørgsmål, og nogle kan ikke engang lide at tale med deres partnere om problemet. Den gode nyhed er, at der er flere måder, du kan øge din seksuelle udholdenhed.

Der findes løsninger på problemet

Der findes løsninger på problemet

Fortvivl ikke. En af de mest almindelige årsager til for tidlig sædafgang hos mænd er nervøsitet og angst over kvaliteten ens ydeevne. Det bedste du kan gøre, er at slappe af og fokusere på at nyde den nærhed med din partner. Husk, at sex handler om intimitet så meget som glæde, og god sex kommer fra kemi meget mere end udholdenhed eller dygtighed. Hvis du synes dig selv at blive stresset eller "i dit hoved," tage en dyb indånding og bruger et øjeblik gentilslutning med din partner.

Tænk på noget andet. Den klassiske måde at mænd og nogle kvinder bruger til at styre tidspunktet for deres orgasme er at koncentrere sig om nogle trivielle emner mens de dyrker sex. Sæt den glæde du får bagest i dit sind, og prøv at lave et par grundlæggende matematiske problemer i dit hoved, indtil du endelig er klar til klimaks. Undgå at tænke på emner eller billeder, der stresser dig eller slår dig ud. Disse kan forårsage, at du mister din ophidselse under sex, i stedet for blot at nyde seancen. Prøv i stedet at tænke på noget mere abstrakt, såsom visualisere geometriske former eller mind dig om teksten på en yndlingssang. Du skal ikke prøve at forbedre din udholdenhed på bekostning af at ikke være til stede med din partner. Lang sex kan være kedeligt for jer begge, hvis du bruger hele tiden med hovedet i skyerne. Brug denne teknik sparsomt og i stedet fokusere på at engagement og være aktiv med din partner.

En gode måde at bekæmpe de psykologiske problemer associeret med lav udholdenhed eller rejsningsproblemer, er at modtage medicinsk hjælp udefra. Der er en lang række forskellige kosttilskud og medikamenter der bekæmper dette. Vi anbefaler brug af Gold Max™ til øget mandlig potens, som er et helt naturligt kosttilskud, der indeholder urter og ekstrakter som Maca Rod og ginseng, hvilket er klinisk bevist til at behjælpe udholdenhed og rejsningsproblemer.

Bliv fri for stress. Stress kan gøre det svært at holde fokus, ophidset og glad under sex og det kan indsnævre blodstrømmen som er nødvendig for et sundt sexliv. For at forbedre udholdenhed og nydelse, bør både mænd og kvinder reducere stress i deres liv eller i det mindste lære at forlade det uden for soveværelset.

Øvelse gør mester. Som med enhver aktivitet, så gør øvelse gør mester. Have mere sex med din partner ved hjælp af de teknikker nævnt ovenfor, og snart vil din udholdenhed og kontrol over din orgasme forbedres og komme mere naturligt.

Onani er også en god måde at træne dig selv til at styre din orgasme. Øv dig på at komme tæt på orgasme, men stop lige før. Gentag flere gange, før du er færdig. Dette vil hjælpe dig med at lære at lægge mærke til, når du er på kanten af klimaks, og samtidig kontrollere dig selv, når du på vej derhen. Du behøver ikke at gøre dette, hver gang du onanerer, men blot lejlighedsvis udfordre dig selv til at se, hvor længe du kan holde, det kan både være sjovt og nyttigt. Onanerer du for ofte på samme måde, kan du dog træne din krop til kun at reagere på bestemte former for stimulation, som kan være generende, når du vil nå dit klimaks under samleje. Vær sikker på at variere din rutine: skifte hænder, ved hjælp af glidecreme, brug sexlegetøj, og udforsk forskellige former for mental og visuel stimulation.

Andre interessante artikler