Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Øg din udholdenhed i soveværelset

Problemer med for tidlig udløsning og træthed er et problem som på et eller andet tidspunkt rammer 30-40% af alle mænd. Læs or lær hvordan du kan øge din udholdenhed i soveværelset. Der er en række forskellige tiltag du kan gøre hvis du gerne vil forbedre din egen præstation.

Stort problem for mænd

Stort problem for mænd

Alle ønsker at være en bedre elsker. For mange, især mænd, oplever manglende evne til at tilbyde deres partner en varig seksuel oplevelse, som kan være en kilde til bekymring og endda stress. Oplever du problemer med udholdenhed og nydelse kan dette bekæmpes af den rigtige kombination af teknikker, produkter og livsstilsændringer. Her er nogle skridt til at bidrage til at øge din seksuelle nydelse og sikre tilfredshed for både dig og din partner.

Problemer i soveværelset

Tag det roligt. Sex behøver ikke at være hurtigt og anmasende. Hold dine bevægelser langsomt og støt, og lad stimulering bygge op gradvist. I stedet for at være insisterende, dril og pirre din partner ved at holde tilbage og variere vinklerne, hastigheden og dybden af penetration. Når begge parter er parate, kan i fremskynde handlingen sammen til en eksplosiv finish.

TeknikkerEn metode til et varierende samleje kaldes "7 og 9" teknikken: Hold dig (og potentielt din partner) stimuleret uden at gå ud over kanten af klimaks ved at skifte mellem syv hurtige stød og ni langsomme stød.

Skab afveksling. En af de bedste måder at holde din energi oppe, forebygge kramper og undgå for tidlig udløsning er at ændre stillinger, hastigheder og akter oftere. Når du føler dig selv nærmer orgasme, skift til en ny position eller holde op med at penetrere din partner og skift til oral fornøjelse. Udover at det vil hjælpe dig med at holde længere, vil dette give dig en mere interessant og varieret seksuelle oplevelse.

Tag pauser. Hvis du føler at du er tæt på klimaks, eller bare er ved at løbe tør for energi, kan i med fordel tage en kort pause på et par minutter. Du kan bruge denne tid til at nyde forspil, tale frækt, eller skifte til stimulering af din partner manuelt eller oralt. Når du har haft en chance for at køle ned, kan i fortsætte til en anden runde af samleje.

Fokuser på forspil. Penetrerende samleje er ikke alfa og omega for seksuel nydelse. Du kan give din partner en længere oplevelse ved at tage dig tid til at have et langt forspil. Kys, rør, snak frækt, og brugen af legetøj kan alt sammen resulterer i et mindeværdigt samleje. Giv din partner en masse oral og manuel stimulering inden penetration, for at give hende en forspring, eller endda få hende til klimaks én eller flere gange. Hvis du gør godt brug af de forskellige former for stimulering, der ikke indeholder penetrering, kan du nogle få minutters penetrering være mere end nok, til at give den partner fuld seksuel nydelse.

Kosttilskud. Prøv naturlige kosttilskud til at øge din udholdenhed og nydelse. Naturlige tilskud lkan hjælpe dig med at øge dine seksuelle evner og præstationer i soveværelset. Hos ShytoBuy har vi produktet Gold Max™ kapsler til mænd til øget mandlig potens, der kan være utrolig gavnlig til at forbedre din udholdenhed og samtidig forøge din nydelse, med 100% naturlige ingredienser. Produktet går ind og øger energiniveauet, udholdenheden og lysten til sex, ved at bidrage til mere behagelige orgasmer og en stigning i penis følsomhed.

Brug tykkere beskyttelse. Mens nogle hævder, at der er en lille mærkbar forskel mellem forskellige kondomer, hævder mange dog, at ved at bruge tykkere kondomer kan reducere følsomheden og derved kan manden holde ud længere. Brug af glidecreme i forbindelse med et kondom har også vist sig at hjælpe mænd til at holde længere.

Prøv en følsomhedsmindskende creme. Brug cremer, der kan anvendes til penis til at dulme følsomheden under sex, således at mænd kan udholde deres klimaks længere. Det kan selvfølgelig være lidt pinligt at putte sådan en creme på inden sex, men en god dialog med din partner bør sikre forståelse, da det er i jeres begges interesse.

Andre interessante artikler