Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Generelt

Symptomerne på dårlig blodcirkulation Sådan bliver det bedre

Et dårligt blodomløb eller blodcirkulation kan føre forskellige sygdomme og ubehag med sig. Det betyder at der ikke transporteres optimal ilt ud til vitale dele og væv, hvilket bl.a. kan give ubehag og uro i benene, åreforkalkning og kolde ben, fødder, arme og hænder. Find din hjælp til dårligt blodomløb i fødder og ben, så du kan få forbedret din blodcirkulation.

Blodcirkulation

Blodcirkulation

Hvad betyder det egentlig når man snakker om blodcirkulation eller dårligt blodomløb? Alle ved at vores krop indeholder en masse blod. Mere nøjagtigt indeholder et menneske 4-5 liter blod. Blodet løber i blodårerne og pumpes konstant rundt i kroppen og igennem organerne. Det er essentielt for vores velvære at have et godt blodomløb, så vores organer og lemmer kan fungere optimalt. Denne side fokuserer på blodcirkulation specielt i benene, da det ofte er her folk oplever problemer. Der kan være flere forskellige årsager til dårlig blodcirkulation i benene, som i de fleste tilfælde skaber stort ubehag og uro i benene. På denne side kan du finde nogle af de mest effektive behandlinger af dårlig blodcirkulation samt artikler omkring emnet og gode råd til hvad du selv kan gøre, for at få hjælp til dårligt blodomløb i fødder og ben.

Dårlig blodcirkulation

Når en person har dårlig blodcirkulation, betyder det at blodet ikke løber uhindret igennem hele kroppen. Det kan enten være at blodet er fortyknet og dermed bevæger sig langsommere eller at der opstår forkalkning i årerne. Åreforkalkning kan være et stort problem for især ældre mennesker, diabetes patienter, folk der lider af overvægt eller fedme og for gravide kvinder. Åreforkalkning er når en eller flere blodårer lukkes og dermed stopper for blodtilførslen.

Symptomer

Symptomerne på dårlig blodcirkulation eller dårligt blodomløb i benene er ofte hævede ankler, fødder og ben, smerter og en uhelbredelig uro i benene. Denne uro kan beskrives som en slags kilden inde i underbenet, som gør at man har behov for at bevæge det og man let kan blive irritabel og føle sig utilpas og rastløs i kroppen. Åreforkalkning i benene er også et symptom på dårlig blodcirkulation.

Hvad kan man gøre mod dårligt blodomløb?

Dårlig blodcirkulation og uro i benene er ikke noget man behøver at leve med resten af livet, når først man har fået konstateret det og man kan sagtens få hjælp til dårligt blodomløb i fødder og ben. Det vigtigste er, at prøve at afgrænse årsagen til problemet og derefter handle på det. Det bedste vil selvfølgelig være at forebygge det, men når først skaden er sket, må man se på hvordan man kan forbedre sin blodcirkulation. Der vil både være nogle ting du selv kan gøre, men der findes også forskellige midler og behandlinger, som kan hjælpe dig med at forbedre din blodcirkulation og fjerne symptomerne såsom hævelser, kolde fødder og uro i benene.

Selvhjælp

Der er forskellige ting du selv kan gøre, for at forbedre din blodcirkulation og reducere uro i benene. Mange gange kan venepumpeøvelser og motion forbedre tilstanden markant, men det er altid vigtigt at fastlægge hvad årsagen til problemet er.

Rygning: Skyldes din dårlige blodcirkulation at du er ryger og har fået åreforkalkning, så er den åbenlyse løsning selvfølgelig at prøve at holde op med at ryge. Har du røget i mange år, ved du også hvor svært det kan være at stoppe, men det er muligt for alle. Den dårlige blodcirkulation er kun én af de mange dårligdomme der kan ramme dig som ryger, så det vil gavne dig på flere niveauer at stoppe. Snak med din læge om de forskellige muligheder for rygestop og find sammen frem til den bedste løsning for dig. Uro i benene og hævede fødder og smerter vil forsvinde, i takt med at din krop bliver fri for affaldsstofferne fra rygningen.

Fedme: Har du fået dårlig blodcirkulation pga. fedme eller overvægt, så er det presset på venerne, enten pga. et for tykt fedtlag på benene eller på grund af kroppens vægt, der forhindrer blodet i at strømme frit igennem. Tal med din læge omkring hvordan du bedst muligt kan tabe dig, og beslut dig for selv at gå ind i kampen. Ligesom med rygning, så er fedme en tilstand som kan give dig rigtig mange forskellige helbredsproblemer resten af livet. Så snart din blodcirkulation forbedres, vil du opleve mindre uro i benene og symptomerne vil langsomt forsvinde. Udover en forbedring af blodcirkulationen, så er der næsten ingen grænser for hvor mange fordele du vil opleve på din krop hvis du kommer af med overvægten.

Stillesiddende job: Arbejder du på kontor eller sidder du i kassen i en butik hele dagen, så har du høj risiko for at din blodcirkulation i benene forværres over tid og du oplever sikkert ofte at du føler uro i benene. Det kan være både når du sidder på en stol, men også når du kommer hjem og har lagt dig i sengen om aftenen. Optag nye vaner for at forbedre din blodcirkulation og undgå kolde og hævede fødder; dette kan være at gå en tur udenfor eller bare en lille runde på kontoret for at få gang i cirkulationen. Venepumpeøvelser kan laves når man sidder på en stol, ved at du skiftevis strækker og flexer foden. På den måde øger du blodtilførslen til fødderne og underbenene.

Uanset årsagen til din nedsatte blodcirkulation, er der et par råd der vil hjælpe i de flestes situation. Drik masser af væske, især vand, da dette fortynder blodet og gør at det lettere pumpes rundt i kroppen. Tykt blod har større risiko for at sætte sig fast og har sværere ved at glide gennem blodårerne. Motion er også en kendt faktor indenfor de fleste helbredstilstande. Motion er og bliver en effektiv måde at holde kroppen igang og en essentielt faktor for at forebygge og undgå diverse livsstilssygdomme. Når du bevæger dig regelmæssigt og holder kroppen igang, holder du også blodcirkulationen i gang og du undgår at skulle døje med kolde og hævede fødder og ankler samt uro i benene.

Behandlinger

Når man taler om behandling af dårlig blodcirkulation, dårligt blodomløb og uro i benene, kan man se på det fra to synsvinkler. Man er både interesseret i at behandle årsagen til den dårlige cirkulation, men også konsekvenserne, som det har medført – eksempelvis åreknuder. Herunder kan du læse om hvilken hjælp til dårligt blodomløb i fødder og ben du kan få fra produkter og specialister.

Blodcirkulation eller dårligt blodomløb: Udover de ting du selv kan gøre for at forbedre din cirkulation, som tidligere nævnt, så findes der også produkter der kan hjælpe dig på vej. En cirkulationstræner er et apparat, der fungerer enten ved hjælp af vibrationer eller elektriske impulser, som sendes op igennem benene via fødderne. På den måde bliver musklerne i benene og fødderne stimuleret og blodcirkulationen øges. Ved at bruge en cirkulationstræner regelmæssigt, kan du reducere symptomerne såsom uro i benene, hævelser, smerter og kolde fødder.

Her hos ShytoBuy har vi valgt at forhandle Circulation Maxx cirkulationstræner, som fungerer ved hjælp af elektriske impulser. Vi mener at dette produkt er det mest effektive og mest komfortable at anvende, da det hverken larmer eller ryster når det er i brug; og så er den ovenikøbet til at betale, sammenlignet med mange af dens konkurrenter. Så har du jævnligt uro i benene, kolde fødder eller hævede ankler, så kan Circulation Maxx være lige det du har brug for.

Åreknuder: Med en nedsat blodcirkulation i benene kommer ofte de uskønne åreknuder. Ikke nok med at man oplever uro i benene og eventuelle smerter, så kan der også opstå røde plamager og blodsprængninger på huden. Selve åreknuderne er ikke smertefulde og gør som sådan ikke noget at have, men mange føler sig pinlige over dem og har ikke lyst til at vise deres ben frem. Heldigvis kan disse behandles, så de fjernes helt eller delvist.

Her på siden kan du finde kan cremer og homøopatiske behandlinger, som kan reducere og på sigt fjerne dine åreknuder. Alle produkter er baseret på naturlige og effektive ingredienser, som er skånsomme mod din hud og din krop. Vi har udvalgt kun de bedste produkter med de bedste brugeranmeldelser, så vi kan tilbyde dig en effektiv løsning på dine åreknuder.

Går du til en hudspecialist, vil de kunne fjerne dine åreknuder ved hjælp af enten skum eller laser. En laser behandling er utrolig effektiv, da den fjerner de uskønne åreknuder på et split sekund. Dette er dog en dyr behandling, som i nogle tilfælde skal gentages over flere omgange.

Spørg os

Vi har over 10 års erfaring i at vejlede vores kunder til at vælge de rigtige produkter mod deres lidelse. Derudover samarbejder vi med nogle af verdens bedste leveringsfirmaer, som sørger for at dit køb bliver leveret sikkert og hurtigt til din dør. Gør noget ved dine smerter og uro i benene i dag. Få hjælp til dårligt blodomløb i fødder og ben, giv os et kald og få en snak omkring dine muligheder og symptomer, så du kan få din blodcirkulation tilbage på rette spor igen. Vi sidder klar til at svare på alle slags spørgsmål hver dag mellem kl. 10 og 19. Vi glæder os til at høre fra dig.

Andre interessante artikler