Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Vælg de perfekte kondomer til din Penis

Her finder du råd og vejledning når du skal vælge de perfekte kondomer til din Penis.

Størrelsen, formen og teksturen af dine kondomer har alle stor betydning for din seksuelle oplevelse

At vælge den rigtige type kondomer kan sammenlignes med at vælge løbesko. Du kan vælge tilfældigt ved bare at tage et par på hylden, og de vil virke og kan sagtens få dig over målstregen. Men ved at bruge tid på at overveje den rigtige kondom størrelse og de forskellige funktioner, der måske vil passe bedre til dine fod og dine omgivelser, vil du nyde løbet en hel del mere og tilmed også give en bedre præstation.

”Mens alle får fortalt, at de skal huske at bruge kondomer, får få personer fortalt hvordan de skal vælge kondomer” siger Melissa White, CEO og ekspert i kondomer. Det betyder, at du skal tage mere med i dine overvejelser end bare størrelsen. Så hvis du ikke har styr på forskelle på de mange forskellige variationer af gummi, der findes i kondomets indviklede verden, så er det tid til at læse op på stoffet og finde de rigtige kondomer til dig.

Størrelsen betyder noget

 Størrelsen betyder noget

De fleste mænd lider af en illusion om at kondomer er one-size, der passer til alle. Ligegyldigt om de anvender et kondom, der er for stort eller for småt, så nøjes de med en dårligere oplevelse uden at være klar over, at det kunne være så meget bedre. Et studie udarbejdet af The Kinsey Institute for Research on Sex, Gender, and Reproduktion, 2010, har fundet ud af, at kondomer der ikke passer ordentligt mere en fordobler risikoen for at tabe en erektion, få problemer med at opnå klimax (for begge parter), og risikoen for at kondomet går i stykker eller glider. Ovenstående nedsætter alle effektiviteten af prævention. Derudover er det ligeledes ubehageligt at udføre samleje med et kondom i den forkerte størrelse. Af den grund er det særdeles vigtigt for begge parters nydelse af kende din størrelse og anvende de rigtige kondomer.

Det bedste trick til at fastslå din størrelse

Du skal simpelthen bare tage papdelen af en tom toiletrulle og placere den henover din penis i fuld erektion. Hvis der er ekstra plads er dit bedste bud, at du er størrelse small. Er der lige plads nok betyder det, at du er medium. Hvis paprullen er for stram til dig betyder det, at du skal op og bruge large.

Hvis du stadig er i tvivl kan du tænke på, hvordan kondomet normalt føles – hvis det glider af, eller du har følelsen af, at kondomet er for stort, vil du have fordel af at prøve et kondom med størrelsen mindre end standard. Hvis du derimod mange gange har prøvet, at kondomet går i stykker skal du overveje at vælge en større størrelse. Hvis standard kondomer ikke forårsager nogle problemer har du en normal størrelse.

Uanset om du køber din gummiprævention online, i din lokale lingeributik eller supermarked, så vil det give det en god forståelse og vejledning at læse om de mest almindelige variationer af kondomer med vores kondom guide.

1 Tynd og ultra-tynd

Hvis du gerne vil spice tingene op uden at forøge risikoen for graviditet, er disse din bedste mulighed med kondom sikkerhed. Næsten alle finder glæde ved ultra-tynde kondomer. For de fleste par er et tyndere kondom ensbetydende med større nydelse og man kommer samtidig tættere på en kondom-fri følelse. Du kan være helt tryg – alle variationer af kondomer gennemgår de samme omhyggelige tests, så tyndere gummi betyder ikke mindre beskyttelse. Det anbefalede produkt i denne variant er EXS AIR THIN, der giver optimal nydelse under samleje.

2 Kontrol af for tidlig udløsning

Der findes også typer af kondomer, der kan gøre penishovedet mindre sensitivt overfor seksuel nydelse. For nogle mænd, der ikke har dette problem vil den desensibiliserende glidecreme i nogle tilfælde lede til, at der ikke kan opnås orgasme. Men for mænd, der lider af for tidlig udløsning vil det have en helt enestående effekt, og mange bliver særdeles overraskede over deres egne evner med disse typer af gummi. Til sidst findes der også den variation mod for tidlig udløsning, som samtidig tilbyder seksuelt ophidsende glidecreme på ydersiden, så du kan holde længere tid, i mens din partner bliver mere og mere ophidset. Produktet EXS SNUG FIT bliver anbefalet af eksperter.

3 Rillede og formede efter hendes og din nydelse

3 Rillede og formede efter hendes og din nydelse

De små riller, knopper og ergonomiske udformninger gør disse typer af kondomer specielt designet til at give din partner en større og mere intens orgasme. Mens denne prævention garanterer succes ved nogle kvinder, vil andre også finde teksturen ubehagelig, så vær ikke bedrøvet, hvis de ikke er hendes stil. Denne type af kondomer er dog helt klart værd at prøve, da de kan løfte et samleje til et meget højere niveau, hvis din partner er til det! I denne variation anbefales produktet EXS EXTREME 3 I 1.

4 Lammeskind

De ser måske ikke så attraktive ud ved første øjenkast, men kondomer lavet i lammeskind er helt sikkert værd at prøve, da du helt sikkert vil kunne lide dem ved første test drive. De fleste personer, der anvender lammeskind udtaler, at de aldrig vil bruge noget andet. Lammeskindet tilbyder ekstremt forøget sensitivitet, holdbarhed og så er de latex-fri! Lyder det for godt til at være sandt? De har på trods af de positive elementer også en lugt man skal vende sig til. Derudover skal man også medtage, at de beskytter mod graviditet, men de beskytter ikke mod kønssygdomme, hvilket betyder at kun er ideelle for monogame par.

5 Sæddræbende creme

De er designet til at forhindre dine svømmer i deres færd, hvorved den sæddræbende creme i nogle kondomer fungerer som en yderligere præventiv foranstaltning mod graviditet. Kemikalierne i denne creme kan desværre være skyld i irritation, hvis den bliver brugt mere end en gang om dagen – desuden beskytter den ikke mod kønssygdomme. Brug denne type prævention, hvis du er i et langvarigt forhold, og udskift dem, hvis du har sex flere gange om dagen.

6 Glidecreme fremmer sensitivitet

Et studie i The Journal of Sexual Medicine nåede frem til, at mænd der brugte kondomer med glidecreme blev ligeså tændte som mænd, der ikke bruger gummiprævention overhovedet. Ved at udsætte dine mest delikate og følsomme dele overfor latex vil fjerne gnisten fra dig og din partner, uanset hvor ophidsede i end måtte være. Her kan man i stedet tilføje en vand- eller silikonebaseret glidecreme til de pågældende kondomer og opnå en langt bedre oplevelse. Oliebaseret glidecreme brugt med latex vil forøge risikoen for at kondomet går i stykker.

Mange kondomer bliver allerede fremstillet med glidecreme, og nogle endda med yderligere stimulering af sensitiviteten. Eksperter siger dog, at de fleste par synes, at disse variationer er for stimulerende – forestil dig en følelse af enten is eller varme på dine mest følsomme dele. Derved er anbefalingen at prøve sig frem, men helt sikkert medtage glidecreme ved brug af kondom.

7 Latex-fri

Ligesom med personer, der er allergiske overfor forskellige typer af fødevarer, har latex-overfølsomme mænd også et smallere udvalg af allergivenlige kondomer, som ikke indeholder latex. Nogle er meget overfølsomme og kan gå i anafylaktisk chok ved at bruge den forkerte type kondom, andre reagerer ved udslet, ekstrem tørhed eller endda eksem fra kontakt med latex. Lykkeligvis bliver virksomheder bedre og bedre til at producerer kondomer af det alternative materiale, polyisopren. Der fremstilles også ekstremt nydelsesrig prævention af dette materiale, hvilket er ideelt for par med sensitivitet overfor latex.

8 Kondomer med smag

8 Kondomer med smag

Som en del af det kreative og udforskende i dig og din partners seksuelle forhold er kondomer med smag et særdeles sjovt og underholdende element. Det fjerner det ubehagelige ved latexsmagen under oralsex og giver i stedet kvinden en fantastisk god og stimulerende oplevelse ved smage som eksempelvis tyggegummi eller frugter. Forskellige smagsvariationer giver samtidig et sjovt twist i jeres opfattelse af sex – det kan tilmed lede tankerne videre på eksperimenterne med frugter og grøntsager. Hos ShytoBuy.dk tilbydes der kondomer med smag i særdeles høj kvalitet uden bismag af latex – EXS BUBBLEGUM.

Andre interessante artikler

Del med