Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Effektive og naturlige selvbruner til ansigt og krop

Selvbruner og selvbruning er en hurtig og effektiv måde at frembringe den lækre solbrune kulør du ønsker. Det kan være en jungle at finde ud af hvilket produkt der er bedst til dig. Hos ShytoBuy tilbyder vi udelukkende naturlige løsninger, som giver naturens svar på den bedste selvbruner, uden de farlige UV stråler eller kemikaler.

Den bedste selvbruner til ansigt og kroppen

Den bedste selvbruner til ansigt og kroppen

Mænd og kvinder går mere end nogensinde før op i deres udseende, hvordan de fremstår for hinanden, omverden og sig selv. En solbrun og glædende hudfarve er noget de fleste finder tiltrækkende og flot. Men at få den solbrune glød kan ikke være helt ufarlig. Virkningerne af UV stråler fra direkte sol eller solarium kan have en skadelig effekt på krop og hud. Derfor er der kommet et stigende fokus på alternativer til de skadelige stråler i jagten efter den flotte solebrune hud. Selvbruner kan finde i mange former og typer. Der findes blandt andet sprays, cremer, piller og tabeletter. Ligeledes findes der udbud af salon -og hjemme selvbruningsprodukter. Flere og flere mennesker benytter sig af denne form for selvbruning, på grund af den ufarlige men effektive virkning.

Derudover er selvbruner rigtig god at bruge hvis du vil sikre dig et mere jævn udtryk, da cremen let kan udjævnes og aftages efter eget ønske. Det største problem vi hører om, når folk snakker om selvbruner er, at de er bange for at få den grimme appelsin orange farve, som specielt de ældre cremer gav. Derudover har cremerne til tider været ildelugtende, da det stof som giver den smukke farve, haft den negative effekt. Sådan er det heldigvis ikke længere, og du kan trygt påføre dig vores produkter, uden fare for lugt eller farve.

De aktive ingredienser i vores cremer reagerer med døde celler i hudens overflade og du kan derfor blive hurtig brun. Det er vigtigt at forstå at farvningen i vores produkter er midlertidige og aftager efter et par dage. Det er derfor vigtig at du bruger enten dine selvbruner i minimum 3 dage for at opretholde din ”tan”.

Hos ShytoBuy har vi gennem research og analyse fundet frem til den bedste selvbruner til dig. Kritisk for selvbruning er, udover din egen indsats, de ingredienser produktet indeholder. Der er primært to forskellige ingredienser der bliver brugt i produkterne til at gøre din hud brun, Canthaxanthin og dihydroxyacetone (DHA). Kort sagt er DHA det gode og Canthaxanthin det dårlige. DHA er en sukker og den er det eneste godkendte aktive ingrediens, der er accepteret af FDA og det europæiske sidestykke til dette the European Medicines Agency, til brug i selvbruning, og derfor indeholder den bedste selvbruner altid DHA frem for Canthaxanthin, der ikke er godkendt af FDA og primært bliver brugt i fødevarer som et farveadditiv. Cremer med DHA er helt sikkert at bruge.

Bedste selvbruner til ansigt

Ansigtet består af nogle fine linjer, som kræver mindre farve og skønsomhed end for eksempel mave, arme og lår. Derfor bør der benyttes en speciel selvbruner til ansigt som tager hensyn til disse faktorer. Når du udvælger det bedste produkt, så kig på ingredienslisten, se efter hvilke ingredienser der anvendes, lav en lille test på et stykke hud og afvent nogle timer for at berømme resultatet fra denne test.

Huden omkring dine øjne og dit ansigt er typisk meget tyndere end andre områder på din krop og da det er et relativt lille område bidrager ansigtet ikke meget til produktion af D-vitamin. Det anbefales derfor kraftigt at beskytte disse områder, da der er en langt højere risiko for rynker og kosmetiske skader. Blandt vores produkter har vi både løsninger til ansigt og krop. Den bedste selvbruner kræver nemlig en creme til begge dele af kroppen.

For at få det bedste resultat ud af vores produkter og gøre dig så let for dig som muligt, bør du følge disse trin;

  1. Exfoliere dit ansigt og nakke natten før selvbruning cremen påføres
  2. Om morgenen vask ansigt og nakke grundigt
  3. Tør dit ansigt grundigt og vent derefter 15 min
  4. Påfør vores selvbruner
  5. Efter påførelse vask dine hænder grundigt med vand og sæbe
  6. Vent, da den selvbruning du har påført vil begynde at arbejde efter ca. 30 min.
  7. Undgå berøring af ansigt – for sikre en jævn applikation
  8. Øvelse gør mester – prøv dig frem for at finde dit bedste personlige resultat
  9. Se også vores side med simple råd til god selvbruning.

Selvbruner i dine hjemmelige omgivelser

Det bedste ved bruge en selvtan er at det er ufarligt og du let og hurtigt kan få den samme flotte brune glød, som du ville få efter to uger i syden. Ved at benytte dig af selvbruner derhjemme i stedet for hos en salon, kan du spare end masse penge og du kan gøre det når du har tid og lyst. Det betyder, at du ikke behøver at tage tid ud af dit daglige travle program for at ligge salonen et besøg. Ved at gøre det hjemme kan du hurtigt og billigt få den lækre gyldne glød du drømmer om.

En anden meget vigtigt detalje med selvbruning derhjemme er, at du kan gøre det hele året rundt og ikke behøver at bevæge dig hen, til dit lokale solcenter og ligge og svede i en box, der ofte ikke er særlig lækker, for ikke at tale om den forberede sundhed der er forbundet med selvbruning kontra UV stråler fra solariet.

Slutteligt er det selvfølgelig værd at bemærke, at du kan bruge din selvbruner hele året rundt, så du kan tage dig ud fra din bedste side hele året rundt.

Hvilke typer findes der og hvilken en er bedst?

Hos ShytoBuy har vi to forskellige produkter der kan give dig den gyldne glød du søger. Vi har både selvbruningspiller og selvbruningslotion. Vi anbefaler at du selv finder frem til hvad, er den bedste anvendelse er for dig.

Vi har selvfølgelig udvalgt de bedste produkter, så du ikke behøver at bevæge dig ud i den jungle som selvbruning kan være.

Der findes et stort udvalg af hjemme selvbrunere. Som et hvilket som helst andet produkt, er nogle mere egnet end andre. De fleste af os har prøvet at få den orange eller gullige hudfarve efter et besøg hos salonen eller blot en uheldig selvbruning. Ligeledes kan nogle måske nikke genkendelse til at den brune farve stort set er forsvundet efter en eller to vaske. Kig på ingredienslisten, særligt hvis du har tildens til sensibel ansigt eller hud generelt. Undgå parfume eller kemikalie ingredienser. På denne måde øger du chancerne for at finde den bedste selvbruner til krop og ansigt.

Denne form for tanning er også den sikreste måde at opnå en ”tan” og er absolut også det bedste alternativ for dem, der forbrænder let.

Selvbruner hos ShytoBuy

Proto-col Boost™ er udviklet til dig som har svært ved at få farve når du opholder dig i solen. Det er et kostsupplement til selvbruner, som kan gøre din hud mere modtagelig for sol. Proto-Col Boost indeholder naturlige ingredienser, som øger kroppens og ansigtets produktion af melanin og sikrer god selvbruning. Ved at øge kroppens produktion af melanin, sætter du de bedste vilkår for en hurtig og stimulerende bruning af huden. Ligeledes giver denne selvbrunersupplement et gavnligt tilskud af vitaminer og mineraler.

Proto-col Bronze™ er et naturligt kostsupplement til selvtan, som giver en flot og sommerbrun kulør uden at tilbringe en masse tid i solen eller i solarium. Proro-col Bronze er så at sige selvbruningskapsler, som udelukkende indeholder ingredienser, som virker forstærkende på din brune pigment i hud og ansigt.

Skinny Tan produkterne indeholder alle de essentielle ingredienser som du har brug for, for at tilstræbe den bedste solbrune farve. Udvalget fra dette mærke indeholder cremer, som sikrer den mest effektive form for selvbruning. Produkterne er hurtigt virkende, og er tilmed meget praktiske og lette at have med at gøre.

Her hos ShytoBuy tilbyder vi udelukkende kvalitets selvbruner. Vi tilbyder kapsel og kostsupplementer, fra anerkendte og berømte Proto-col.

Andre interessante artikler