Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Cirkulationstræner til dårligt blodomløb i benene

Cirkulationstræner kan afhjælpe dårligt blodomløb i benene og fødder. Du kan finde hjælp til hævede ben og ankler ved at foretage nogle simple øvelser hjemme eller ved at investere i en god cirkulationstræner. Find hjælp og vejledning til dårligt blodomløb i artiklen her.

Hvem har brug for en cirkulationstræner?

En cirkulationstræner er især effektiv for de personer der lider af dårligt blodomløb i benene eller fødderne. Det kan vise sig i form af f.eks. smerter i benene, urolige ben eller åreknuder (varicer). Åreknuder giver plamager og misfarvninger på benene og kan desuden give smerter og hævelser. Disse symptomer skyldes dårlig blodcirkulation, som kan være forårsaget af diverse sygdomme eller livsstile. Nedenfor kan du bl.a. læse om årsagerne til et dårligt blodomløb i benene og få hjælp til hævede ben og ankler.

Årsager til dårligt blodomløb i benene

Dårligt blodomløb i benene kan skyldes flere forskellige faktorer:

Passivitet: Lange perioder med enten stående eller siddende stillinger kan være en potentiel kilde til smerter i benene og fødder. Hvis du står eller sidder meget i den samme stilling, typisk på arbejdet eller på en flyrejse, er det vigtigt at huske at tage regelmæssige pauser, hvor du kan få opvejet den overvejende enten siddende eller stående stilling, for atter at sætte gang i blodomløbet i benene og fødder. Dette kan du gøre ved at rejse dig op en gang i timen og gå rundt i et par minutter. Når du sidder, kan du også sørge for at vippe med fødderne regelmæssigt, således at du holder gang i blodcirkulationen gennem fødderne og benene. Alternativt kan det være en god ide at investere i en cirkulationstræner

Fedme og overvægt: Disse faktorer giver årsag til rigtig mange livsstilssygdomme, heriblandt også dårligt blodomløb i benene. Det skyldes et øget dybt venetryk, som kan enten kan skyldes selve presset fra kroppens vægt eller et tykt fedtlag på benene og fødder, som gør at blodet har svært ved at cirkulere normalt. Det bedste du kan gøre for at forebygge alvorlige skader og åreknuder, er simpelthen ved at tabe dig. Det kan virke svært og uoverskueligt, men der findes heldigvis masser af kostvejledere og diætister, som kan hjælpe dig på vej.

Graviditet og fødsel: Denne årsag er selvfølgelig ikke noget du kan ændre på når først du er i situationen. Venetrykket øges når babyen presser på venesystemet og dermed hæmmer afløbet af blod. Derfor oplever mange gravide kvinder at de får dårligt blodomløb i benene og åreknuder på benene enten under eller efter deres graviditet. For at undgå dette, kan man sørge for at lave diverse venepumpe øvelser, ligesom beskrevet ved stillesiddende arbejde eller flyrejser. En anden effektiv øvelse er at lægge sig ned på gulvet og sætte benene op imod en væg og vippe med fødderne. Man kan også bruge en cirkulationstræner under eller efter graviditeten. Vær dog opmærksom på at en cirkulationstræner ikke må bruges under det første trimester.

En dårlig blodcirkulation giver ikke kun kroppen en ringe mulighed for at komme af med potentielle affaldsstoffer, men det formindsker også kroppens evne til at indtage de gavnlige næringsstoffer. Et dårligt blodomløb i benene kan forbedres på flere måder. En effektiv og økonomisk måde at få hjælp til hævede ben og ankler, er at anvende en cirkulationstræner, men er du i et meget tidligt stadie, kan en ændring af din livsstil og daglige vaner, være essentiel for at forebygge at du senere hen får problemer der skal behandles.

Ved anvendelse af en cirkulationstræner kan smerter i benene og fødder effektivt lindres. Et dårligt blodomløb kan ved brug af en cirkulationstræner blive forbedret uden krævende og tidsrøvende ressourcer. Ved hjælp af elektriske impulser eller vibration, kan en cirkulationstræner opstramme muskulaturen i ben og fødder og forbedre blodcirkulationen markant, så du kan undgå at udvikle nye åreknuder, få lindring af smerter og hjælp til hævede ben og ankler.

Hvordan bruges en cirkulationstræner?

Hvordan bruges en cirkulationstræner

Produktet kan anvendes når du har lyst og hvor du har lyst. Det betyder at du har mulighed for at slappe helt af, uden at tænke på at skulle nå en masse praktiske gøremål og stressen over de ting der skal laves. En typisk cirkulationstræner benytter elektrisk stimulationsteknologi, der på skift sammentrækker og afslapper nervemusklerne i de dårlige ben og fødder. Teknologien øger dermed blodcirkulationen i området, således at hævelser, kramper og kolde ben samt fødder reduceres.

En cirkulationstræner er nem at anvende. Du skal blot finde dig til rette i en behagelig siddende position. Det kan være mens du læser avisen, en bog eller sidder foran fjernsynet og slapper af. Produktet sættes i stikkontakten, hernæst tændes produktet og du placerer dine dårlige ben på fodpladerne. Efter at cirkulationstræneren har været anvendt i de 20 minutter som en typisk session varer, skulle blodomløbet i dine dårlige ben og fødder være forbedret. Behandlingen skal dog genoptages regelmæssigt, så du på sigt kan forebygge flere skader og du kan forbedre dit velvære.

Hvilken cirkulationstræner skal jeg vælge?

Har du dårligt blodomløb i benene og har søgt på cirkulationstræner på Google, så har du nok opdaget at der findes et hav af forskellige maskiner i diverse prislejer og kvaliteter. Det kan være svært at vide hvilken der er bedst og hvor du får mest for dine penge.

Circulation Maxx er et af de bedst sælgende apparater på det internationale marked indenfor produkter til dårligt blodomløb i benene. Der hvor produktet skiller sig ud fra mange andre, er den nemme anvendelighed og det høje kvalitetsmæssige håndværk. Cirkulationstræneren anvender impulser i stedet for vibrationer, som gør den ekstra støjsvag sammenlignet med lignende mærker på markedet. Det gør en enorm forskel på den lange bane med tanke på komfort og fuldstændig afslappelse, da apparatet ikke ryster og hopper under sessionen, ligesom mange af dens konkurrenter. Circulation Maxx cirkulationstræner har desuden en medfølgende fjernbetjening, så du kan læne dig tilbage i stolen eller sofaen og let betjene den, uden at skulle bukke dig forover hver gang du vil skifte niveau eller funktion. Udover selve fodpladerne, som afgiver impulser op igennem fødderne, medfølger der også 4 elektropuder, som kan placeres hvor som helst på kroppen, hvor du har brug for massage eller stimulation af musklerne eller blodomløbet.

Circulation Maxx laver løbende test på deres produkt, således at den bedste og nyeste teknologi maksimeres og kan give dig en effektiv forbedring af dit dårlige blodomløb i benene og fødder. Du kan læse mere om den populære cirkulationstræner ved at klikke på linket eller billedet ude i højre side.

circulationmaxx-infograph

Køb trygt hos os

Køb trygt hos os

Cirkulationstræneren fra Circulation Maxx kan købes her på vores hjemmeside. Du kan finde den under kategorien ”Blodcirkulation”, hvor du også kan se vores andre produkter mod dårligt blodomløb i benene og fødder eller du kan trykke på linket ude til højre på denne side. Når du er på produktsiden trykker du blot på ”Tilføj til indkøbskurv” og klikker dig herefter videre til kassen. Den bliver leveret fra dag-til-dag med UPS direkte til din dør. Bestiller du mellem mandag og torsdag inden kl. 16, vil den blive leveret den efterfølgende dag. Bestiller du fredag eller i weekenden, vil den blive leveret om tirsdagen.

Skulle du have nogle spørgsmål angående denne cirkulationstræner eller nogle af vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på enten tlf, live chat eller e-mail. De sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 10 og 19. Er du i tvivl om dine smerter skyldes dårlig blodcirkulation, bør du konsultere din læge og finde årsagen til problemet. Gør noget ved problemet i dag og få hjælp til hævede ben og ankler her hos ShytoBuy.

Andre interessante artikler