FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sunglow Solbrun

120 Melanin tabletter med Betacaroten
 • Køb 1 205 kr.
 • Køb 2 390 kr. 410 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 555 kr. 615 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering*

Point Icon Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Solbrun piller - bidrager til en ungdommelig og sund glød
 • Med Betacaroton til at booste kroppens produktion af melanin
 • Beriget med B-vitaminer for ekstra beskyttelse
 • Tag 2 tabletter dagligt - nok 2 måneders forbrug
 • 100% Tilfredshedsgaranti

Sunglow Solbrun er et godt alternativ til selvbruner, og er et naturligt kosttilskud specielt formuleret til at give dig en smuk og naturlig solbrun hud ved at booste din produktion af melanin.

Disse melanin-piller booster kroppens naturlige evne til at blive brun, og indeholder en bred vifte af naturlige ingredienser som B-vitaminer, betacaroten og zink, som alle er aktive ingredienser til en smuk og ungdommelig hud.

 • Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Kvalitetsgodkendt Certificering

Hvorfor er melanin vigtigt?

Hvem drømmer ikke om at blive solbrun på en sikker måde? Selvom man selvfølgelig kan gå i solarie eller bruge selvbruner for at få den smukke, solbrune hud, som mange af os drømmer om, er UV-stråler skadelige og selvbruner har ofte ret tvivlsomme resultater.

Derfor kan du med fordel booste din naturlige produktion af melanin, der er et pigment, som dannes af pigmentcellerne, og som kroppen bruger til at beskytte din hod mod farlige UV-stråler. Kort sagt, jo mere melanin, desto bedre beskyttet er din hud mod solens skadelige UV-stråler. Foruden at beskytte huden giver melanin dig også den smukke, glødende og solbrune hud, som mange danskere hungrer efter. Og det er netop her, atSunGlow Solbrunkommer ind i billedet.

Hvilke fordele er der ved SunGlow?

Hemmeligheden bag SunGlows store succes er betacaroten-pillernes aktive ingredienser, der bidrager til at booste din krops produktion af melanin, så det bliver lettere for dig at blive solbrun. SunGlows vigtigste ingrediens til at få en smuk, glødende hud er betacaraton, som tilhører gruppen af katotenoider og er en antioxidant. Betacaroten bidrager til at vedligeholde normal hud og beskytter huden mod solens stråler på grund af sin evne som antioxidant. Solens UV-stråler kan forårsage oxidativ stress på grund af frie radikaler, som ødelægger hudens celler, hvilket kan føre til rynker og tidlig aldring.

Men det er langt fra det eneste, som SunGlow Solbrun fra maxmedix som kosttilskud kan hjæle med. For når du solbader, bliver huden brun som en naturlig del af kroppens forsvarsmekanisme. Så ved at indtage SunGlow Solbrun, der har et højt indhold af betacaraton, kan du få de bedste forudsætninger for hurtigere at få en solbrun hud, uden at du skal tage alt for meget sol. Derudover indeholder SunGlow flere aktive ingredienser, der bidrager til at give din melanin-produktion et naturligt boost, hvilket bidrager til at beskytte huden samt giver din hud optimale betingelser for at blive brun, glødende og smuk på en naturlig måde.

Hvorfor er melanin vigtigt for at blive solbrun?

Melanin bidrager til at beskytte din hud mod skadelige UV-stråler, og er det pigment, der styrer, hvor solbrun du bliver.

Hjælper solbrun-piller med at blive brun uden sol?

SunGlow indeholder betacaroten og andre naturlige ingredienser til at booste din melanin-produktion, der gør, at det bliver lettere at blive solbrun.

Skal man bruge sol for at blive brun med SunGlow?

Sol er nødvendigt for at få en effekt, men da kroppens melanin-produktion bliver boostet, skal du bruge mindre sol end normalt for at blive brun.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 tabletter dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Én bøtte indeholder 120 tabletter, hvilket svarer til 2 måneders forbrug.

Hvornår kan man forvente at se resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage SunGlow selvbruner-tilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Er SunGlow velegnet til vegetarer og veganere?

Ja, SunGlow kan tages af både vegetarer og veganere, da det ikke indeholder animalske ingredienser.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Sunglow Solbrun
Sunglow Solbrun

120 Tabletter | 120 Melanin tabletter med Betacaroten

205 kr.

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

120 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

225 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(97)
4 Stjerner
(24)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(1)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

93.44% baseret på 127 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fantastisk

M Maria
Bekræftet køb

Mega tilfreds! Har ikke været på dem så længe men med et par gange i solen hold da op ! Jeg plejer at være bleg hele sommeren fordi jeg har svært ved at få farve! Så kan varmt anbefales

m maria J
Bekræftet køb

Giver en pæn glød

T Tenna
Bekræftet køb

Håber det virker har taget dem i ca. 2 måneder.

M Marianne S
Bekræftet køb

Virker!! Får en flot farve, uden at blive rød👍😊

A Annette J
Bekræftet køb

Jeg har taget dem i 1 mdr nu. Og jeg kan ikke se noget farve. På min krop så prøver en mdr mere

M Mette K
Bekræftet køb

De virker nogenlunde, selvom det går langsomt, efter 2 mdr har jeg dog kun fået rimelig farve i ansigtet og arme, mindre på torso og næsten intet på benene. Det er som om, de steder på min krop som ikke udmelbart er meget i solen, tager ikke rigtig farve, men jeg fortsætter, det kan være at det bliver bedre.

r randi A
Bekræftet køb

Jeg er okay tilfreds med produktet det virker okay ,men man skal noget tålmodighed ,må tilstå jeg havde forventet større effekt det kommer måske mvh Søren

S Søren M
Bekræftet køb

Det virker!

K Karina S
Bekræftet køb

Giver den fineste naturlige kulør. Dem kan jeg varmt anbefale

J Jeannette W

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide