Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Forsinkelsesservietter

6 Servietter | Til at holde længere

Oversigt

For tidlig udløsning er et problem, der rammer mange mænd. Viaman Forsinkelsesservietter er et naturligt alternativ med ingredienser som glycerin, mynteekstrakt og johannesurt specielt udviklet til mænd for at kunne holde længere i sengen ved at udsætte udløsningen. Brug en serviet 20 minutter før samleje for at få den bedste effekt. Er et diskret hjælpemiddel til at få selvtillid tilbage i sengen ved at forsinke udløsning til din og din partners fornøjelse under sex.

 • Naturlige præstationsfremmende servietter
 • Til at holde længere
 • Indeholder glycerin og mynteekstrakt
 • Uden parfume og irriterende ingredienser
 • Bruges 20 minutter før samleje
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Køb 1 129 kr.
 • Køb 2 232 kr. 258 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 309 kr. 387 kr. Du sparer 20%

Viaman Forsinkelsesservietter - det naturlige alternativ

På baggrund af flere års forskning i ingredienser til at hjælpe mænd med at holde længere i sengen er Viaman Forsinkelsesservietter udviklet som et naturligt alternativ til medicin med potentielt hårde bivirkninger. Som mand har du ikke brug for unødvendige kemikalier til at forbedre din udholdenhed i sengen, et naturligt alternativ som disse servietter kan hjælpe dig. Tør penis med en af servietterne før samlejet, de er diskrete at bruge, og din partner behøver ikke at få din hemmelighed at vide.

Viaman Forsinkelsesservietter - hjælp til selvhjælp

De potente og aktive ingredienser i Viaman Forsinkelsesservietter er kendt for at bevare fastheden og forsinke udløsning, hvilket kan hjælpe dig med at præstere bedre i sengen. Servietterne indeholder johannesurt grundet urtens anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at forebygge irritation og tørhed. Indeholder også mynteekstrakt, der er kendt for en mild bedøvende og opstrammende virkning. Netop mynteekstrakt bliver ofte brugt i forsinkelsesprodukter til mænd grundet en reduceret følsomhed, der kan hjælpe med at forlænge samleje.

Hvorfor vælge Viaman?

Kontrol
Kontrol

Kombinationen af de valgte ingredienser er hele hemmeligheden bag Viaman Forsinkelsesservietter. Mynteekstrakt og johannesurt er begge kendt for deres naturlige gavnlige egenskaber, der kan hjælpe dig med at få mere kontrol over din udløsning.

Sikker
Sikker

Havreekstrakt og glycerin kan hjælpe med at fugtgive penis, glans og testikler for at undgå irriteret og ubehagelig hud. De duft- og parfumefri servietter kan hjælpe dig med at opnå en diskret forlængelse uden frygt for bivirkninger.

Diskret
Diskret

Servietterne er lette at bruge, er individuelt pakkede og kan tages med i lommen for at sikre dig total diskretion. Servietten er let at smide ud efterfølgende og kan bare kommes i skraldespanden.

Hovedingredienser

Menthylacetat
Mynteekstrakt

Er kendt for at hjælpe med at tone, men har også andre gavnlige effekter som bedøvende og kølende. Servietterne gør dog ikke, at du ikke får den optimale nydelse, og du vil stadig kunne føle det hele fra start til slut. Efter flere års forskning har Viaman nøje udvalgt en række ingredienser til at sikre, at din nydelse ikke bliver nedsat under sex.

Prikbladet perikon
Johannesurt

Kendt for sine mange sundhedsmæssige fordele. Urtens beroligende egenskaber kan hjælpe med at forebygge hudproblemer, især ved følsomme områder. Ingrediensen er beroligende for huden, hvilket gør den perfekt til brug på penis for at undgå irritation, når du bruger servietterne. Er også kendt for at hjælpe på inflammation, der kan forårsages af samleje.

Glycerin
Glycerin

En naturlig ingrediens til at fugtgive huden. Bliver ofte brugt i hudplejeprodukter grundet dens beroligende og fugtgivende egenskaber, som er perfekt til at give intime områder et sundt fugtniveau. Glycerin er en vigtig ingrediens, da den er katalysator for at hjælpe med at øge optagelseshastigheden af servietten.

Brugsanvisning

Brug en serviet til at smøre de aktive ingredienser ind i penis, glans og testikler og gnid let, indtil det er helt absorberet. Brug 1 serviet 20 minutter før samleje.

Servietterne er udviklet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at gennemlæse ingredienslisten for at tjekke for potentielle allergier. Før brug anbefaler vi også, at du fører en serviet over din underarm for at sikre dig, at du ikke er allergisk. Kan bruges efter behov. Ikke egnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste

Vand, Glycerin, LAURETH-9, Caprylyl Glycol, Polysorbat 20, alkohol denat, alkohol, johannesurt, Havrehalmekstrakt, Menthylactat

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget tilfreds med disse servietter. Næste gang vil jeg forsøge mig med sprayen

O Oliver
Bekræftet køb

Jeg har haft brug for hjælp til mit problem i lang tid, og nu er det så længe jeg holder i sengen - lang tid. Eneste problem er at det er lidt dyrt

C Casper
Bekræftet køb

Synes at gel'en fylder for meget at have med rundt, men sådan en bette serviet er nem at have i lommen eller pungen

T Thor
Bekræftet køb

Super praktisk i størrelsen. Jeg var bange for at det ville være bedøvende, men synes stadig det føltes som normalt, jeg holdt bare længere

L Ludvig
Bekræftet køb

Synes de fungerer på samme måde som spray og gel, de er bare lettere at have med omkring. Pengene værd

K K.
Bekræftet køb

Har været tilfreds med servietterne, men jeg tror at jeg vil prøve med noget man ikke skal smide ud bagefter, enten viaman spray eller gel

L Lasse
Bekræftet køb

Meget positivt overrasket

M Markus
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide disse, da jeg bare skal tage 1 ud, når jeg har brug for det

R Ryan
Bekræftet køb

Fungerer som de siger det gør!

B Ben
Bekræftet køb

Virker!

O Oliver

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide