Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Bliv Ved Servietter

6 Servietter | Støtte til mandling udholdenhed

Oversigt

Soveværelset er et sted, hvor du burde føle dig fri til trygt at udforske, uden at være bange for at passere målstregen for hurtigt. Som et resultat, har Viaman™ kombineret videnskaben fra det 21. århundrede med avanceret forskning, for at skabe wipes der er nemme at bruge, såvel som at være næsten usynlige, når de er påført. Viaman™ Delay wipes eller bliv-ved servietter bruger en opskrift med stærke ingredienser, der er kendt for at hjælpe med at give dig den vedvarende præstation du søger i soveværelset!

 • Små og kompakte Delay Wipes
 • Diskrete og lette at bruge
 • Prisvindende mærke
 • Uden parfume og irriterende ingredienser
 • Ingen recept eller besøg hos lægen
 • Bekvem pakke med 6 stk.

Kaster du dig lidenskabeligt ud i det, kun for at få disse specielle øjeblikke afkortet? Hvis det er tilfældet, kan du tage skridtet til at forstærke dine intime oplevelser med disse intelligente nye wipes fra Viaman™. De indeholder specielt udvalgte ingredienser der er kendt for at hjælpe med at tone, opstramme og mildt bedøve huden, for at hjælpe med at de ønskede områder forbliver stærke og aktive længere.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Køb 1 129 kr.
 • Køb 2 232 kr. 258 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 309 kr. 387 kr. Du sparer 20%

Hvad er Viaman Delay Wipes?

Som resultat af udførlig forskning i de bedste ingredienser kendt for at hjælpe mandlig forsinkelse, er Viaman™ wipes et naturligt alternativ til de barske kemikalier og piller der ellers er på markedet i dag. Du har ikke brug for unødvendige kemikalier for at forbedre din udholdenhed, du kan fremme toning og længerevarende udholdenhed med disse diskrete wipes, som du kan påføre på mindre end 45 sekunder. Det er stort set usynligt, hvilket gør det ideelt hvis du ikke ønsker din partner skal vide det!

Hvordan kan Viaman™ Delay Wipes hjælpe?

De stærke og aktive ingredienser i Viaman™ Delay Wipes er kendt for at bevare fastheden og forsinke de intime øjeblikke, og hjælper dig med at opnå større præstation. Prikbladet perikon er inkluderet i opskriften på grund af dens velkendte anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at forebygge irritation og tørhed. Den er blandet med mynteekstrakt, kendt for sin mildt bedøvende og opstrammende virkning og effekten af den reducerede følsomhed, bliver ofte brugt i mandlige forsinkelsesprodukter for at hjælpe med at forlænge intime øjeblikke.

Hvordan bruges Viaman Delay Wipes?

Det kan ikke blive hurtigere eller lettere at  bruge Viaman™ Delay Wipes. Følg disse simple instruktioner, for at opnå optimale resultater:

 • Brug en wipe til at påføre blandingen på det ønskede område og gnid let indtil det er fuldstændig absorberet.
 • Brug det 20 minutter inden intimiteten.
 • Blandingen er naturlig og sikker, men det er altid tilrådeligt at påføre en lille smule på din underarm, for at tjekke for en allergisk reaktion.
 • Kan bruges uden begrænsninger.

Hvorfor vælge Viaman?

Kontrol
Kontrol

Kombinationen af de valgte ingredienser, er den sande hemmelighed bag Viaman™ Delay Wipes. Mynteekstrakt og prikbladet perikon er begge kendt for deres naturlige gavnlige egenskaber, der hjælper dig til at fastholde kontrollen længere.

Sikker
Sikker

Havre ekstrakt og glycerin hjælper til med at holde det intime område fugtigt, for at undgå irritationer og ubehagelige følgevirkninger for både dig og din partner. Den duftfrie klud kan hjælpe dig med at opnå en diskret  forlængelse af dine intime øjeblikke, uden frygt for bivirkninger.

Diskret
Diskret

Produktet, der er meget let at anvende, er individuelt pakkede, så de er lette at tage med i lommen, for total diskretion. Wipen er let at smide ud efterfølgende og kan bare kommes i skraldespanden.

Hovedingredienser

Viaman™ Delay Wipes er kun blevet så populære fordi de anvender en succesfuld og potent kombination af ingredienser. Nogle af de mest essentielle ingredienser er følgende:

Menthylacetat
Menthylacetat

Denne ingrediens fra mynteekstrakt, er kendt for at hjælpe med at tone, men den er også inkluderet for dens gavnlige bedøvende og kølende effekt. Sprayen vil ikke overbedøve, så du stadig kan føle oplevelsen fra start til slut. Viaman™ har placeret et bestemt antal ingredienser efter års forskning, for at sikre at oplevelsen ikke bliver hindret af overbedøvning fra vores Delay Wipes.

Prikbladet perikon
Prikbladet perikon

Kendt for sine gavnlige sundhedsfordele, kan dens beroligende virkninger hjælpe med at forebygge hudproblemer, specielt på følsomme områder. Denne ingrediens er beroligende for huden og gør den perfekt til intime områder, der gør den sikker at anvende, så du kan nyde dine møder med større glæde. Den er også kendt for at hjælpe på inflammation, der kan forårsages af samleje.

Glycerin
Glycerin

Denne naturlige ingrediens hjæper med at fugtiggøre huden og har længe været anvendt i hudplejeprodukter, på grund af dens beroligende og fugtgivende egenskaber. Denne ingrediens er en vigtig ingrediens, fordi den er katalysator for at hjælpe med at øge optagelseshastigheden i huden og gør de andre ingredienser mere virkningsfulde.

Nedenfor er den komplette liste af ingredienser i Viaman™ Delay Wipes.

Viaman Bliv Ved Servietter 6 Servietter | Støtte til mandling udholdenhed

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget tilfreds med disse servietter. Næste gang vil jeg forsøge mig med sprayen

O Oliver
Bekræftet køb

Jeg har haft brug for hjælp til mit problem i lang tid, og nu er det så længe jeg holder i sengen - lang tid. Eneste problem er at det er lidt dyrt

C Casper
Bekræftet køb

Synes at gel'en fylder for meget at have med rundt, men sådan en bette serviet er nem at have i lommen eller pungen

T Thor
Bekræftet køb

Super praktisk i størrelsen. Jeg var bange for at det ville være bedøvende, men synes stadig det føltes som normalt, jeg holdt bare længere

L Ludvig
Bekræftet køb

Synes de fungerer på samme måde som spray og gel, de er bare lettere at have med omkring. Pengene værd

K K.
Bekræftet køb

Har været tilfreds med servietterne, men jeg tror at jeg vil prøve med noget man ikke skal smide ud bagefter, enten viaman spray eller gel

L Lasse
Bekræftet køb

Meget positivt overrasket

M Markus
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide disse, da jeg bare skal tage 1 ud, når jeg har brug for det

R Ryan
Bekræftet køb

Fungerer som de siger det gør!

B Ben
Bekræftet køb

Virker!

O Oliver
Bekræftet køb

Svier ikke, og det gør hvad det siger, jeg holder længere

F Frank

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide