Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Kæmpenatlysolie 1000mg

Kosttilskud til kvinder i overgangsalderen

Hvad er kæmpenatlysolie?

Kæmpenatlysplanten kaldes også Oenothera biennis, og har smukke gule blomster og en sødlig duft, der minder meget om honning. Men det er ikke kæmpenatlysplantens duft eller udseende, der har gjort, at planten i dag er en populær ingrediens i naturlige kosttilskud.

For kæmpenatlysolien, eller natlysolie, der bliver udvundet af frøene fra kæmpenatlysplanten har nemlig et højt indhold af sunde næringsstoffer, som kan bidrage til dit helbred på mange forskellige måder, herunder i overgangsalderen.

Netop derfor har maxmedix valgt at lave kæmpenatlysolie-kapsler med et højt dagligt indhold af hele 1000mg kæmpenatlysolie (evening primrose oil), så du kan nyde godt af de mange fordele ved kæmpenatlysolie ved blot at tage 1 kapsel dagligt.

Hvad er kæmpenatlysolie godt for?

Kæmpenatlysolie er en fantastisk kilde til omega-6 fedtsyren gammalinolensyre, som ofte forkortes GLA. Det er en såkaldt essentiel fedtsyre, som enten skal tilføres gennem kosten eller kosttilskud, da kroppen ikke selv er i stand til at danne den.

Selvom der er mange sundhedsmæssige fordele ved kæmpenatlysolie-tilskud, er det især ideelt til kvinder i overgangsalderen, da de aktive ingredienser bidrager til at vedligeholde en normal hormonbalance.

Hvilket især er nødvendigt i overgangsalderen, hvor man oplever hormonelle ubalancer, og kan som følge heraf opleve symptomer som hedeture, svedeture, søvnløshed, manglende energi, humørsvingninger og irritabilitet.

Derudover bidrager kæmpenatlysolie til at smøre underlivets slimhinder, hvilket er godt for sexlivet.

Hvad er symptomerne på overgangsalderen?

Et kosttilskud med kæmpenatlysolie indeholder gammalinolensyre (GLA), der er en type omega-6 fedtsyre, som kan hjælpe med at håndtere nogle af de mest almindelige symptomer på overgangsalderen, der blandt andet er:

Hedeture: Pludselig, intens varme, der ofte begynder i brystet og spredes til ansigtet og halsen. Hedeture kan ledsages af svedeture og hjertebanken og kan forårsage ubehag samt søvnforstyrrelser.

Natlige svedeture: Intense svedeture, der opstår om natten og kan forstyrre søvnen, hvilket kan føre til træthed og udmattelse.

Humørsvingninger: Hormonelle ubalancer kan påvirke humøret, og kan ofte føre til irritabilitet eller følelsen af tristhed.

Tør skede: Et fald i produktionen af kvindelige kønshormoner kan føre til tørhed i skeden, og kan resultere ved smerter under samleje og øget risiko for underlivsinfektioner.

Ændret menstruationscyklus: Menstruationen i overgangsalderen er ofte meget uregelmæssig, indtil den til sidst ophører.

Nedsat seksuel lyst: Nogle kvinder oplever et fald i lysten under overgangsalderen.

Tør hud: De hormonelle ubalancer i overgangsalderen kan påvirke hudens fugtighed og elasticitet.

Vi er alle forskellige, og derfor oplever alle kvinder nødvendigvis ikke alle ovenstående symptomer, og du kan ligeledes opleve andre gener, som ikke er nævnt her. Hvis du oplever gener ved overgangsalderen, kan et dagligt kosttilskud med kæmpenatlysolie bidrage til at give kroppen de nødvendige næringsstoffer, som den skal bruge til at håndtere kroppens ændringer i denne svære periode.

Hvad gør kæmpenatlysolie?

Kæmpenatlysolie bidrager til at vedligeholde en normal hormonbalance, hvilket er velegnet til kvinder i overgangsalderen.

Kan kæmpenatlysolie lindre symptomer på overgangsalderen?

Kæmpenatlysolie kan give dig essentielle næringsstoffer, som er velegnet til symptomer på overgangsalderen.

Hvilken styrke har kæmpenatlysolie-kapslerne?

Den daglige dosis indeholder 1000mg kæmpenatlysolie.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. En bøtte indeholder 18 kapsler, hvilket svarer til 6 måneders forbrug.

Hvornår kan man forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager tilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage kæmpenatlysolie-kapsler?

Alle voksne kan tage et tilskud med kæmpenatlysolie. Men hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(51)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

91.17% baseret på 76 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hjælper mig rigtig godt

V Vivian
Bekræftet køb

Var blevet anbefalet at bruge dette mod symptomerne på overgangsalder, og det har sådan hjulpet mig. Det er så dejligt at der findes naturlige midler til at afhjælpe. Mange tak!

G Gretha
Bekræftet køb

De har gjort min overgangsalder meget nemmere at komme igennem...

L Lis
Bekræftet køb

Nemme at tage og har fjernet en masse ubehagelige symptomer ved menopause

I Inge
Bekræftet køb

Mine hedeture er helt gået væk efter at have tsget dem et par måneder!

H Hanne
Bekræftet køb

Har brugt evening primrose i mange år men en anden produkter

W WARANYA A
Bekræftet køb

Disse virker fint for mig

M Marjo
Bekræftet køb

let at tage. Jeg kan lide dem!

S Seneade
Bekræftet køb

Dette hjælper virkelig, siden jeg er begyndt overgangsalderen

M Maureen
Bekræftet køb

Godt produkt! Det tager dog lidt tid før virkningen mærkes.

M Mette

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide