Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Øko Loppefrøskaller 1400mg Kapsler

Kostfibre til sund fordøjelse
155 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Point Icon Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Øko loppefrøskaller-kapsler (også kaldet psyllium husk)
 • Højeste dagsdosis på markedet - hele 1400mg loppefrøskaller
 • Bidrager til at vedligeholde en normal fordøjelse og tarmsystem
 • Velegnet til træg mave, forstoppelse og hård mave
 • 180 kapsler - nok til 3 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Glutenfri
 • GMO Free
 • Økologisk
 • Tilfredshedsgaranti

Hvad er loppefrøskaller (psyllium husk)?

Kært barn har mange navne, og loppefrøskaller kaldes også psyllium frøskaller eller psyllium husk. Loppefrøskaller stammer fra planten platago ovata, og består fra naturens side af 85% vandopløselige fibre. Netop derfor er loppefrøskaller en ideel superfood, hvis du gerne vil tilføje flere kostfibre til din kost.

Hvilket der kan være flere sundhedsmæssige årsager til. Kostfibre er nemlig vigtige for din tarme og fordøjelsen, da fibre kan bidrage til at få en mave, fordøjelse og tarmsystem i balance. Fibre bidrager ligeledes til at forebygge hård mave og diarré, og er en af mange årsager til, at Fødevarestyrelsen anbefaler at spise fuldkornsprodukter som havregryn, frugt og grøntsager dagligt.

For at gør det lettere for dig at få nok fibre dagligt for at få en mave og fordøjelse i balance, kan du tage et fibertilskud som loppefrøskaller-kapsler fra WeightWorld, som giver dig en af de højeste dagsdoser på markedet med hele 1400mg psyllium husk af høj kvalitet.

Hvorfor tage kosttilskud med loppefrøskaller?

Loppefrøskaller har fra naturens side et højt fiberindhold. Faktisk helt op til 85 gram per 100 gram, og WeightWorlds økologiske loppefrøskaller-kapsler er dermed et naturligt kostfibertilskud, der er ideelt til at skabe balance i din fordøjelse, mave og tarmsystem.

Fibrene i loppefrøskaller er vandopløselige, hvilket betyder, at loppefrøskaller suger væske til sig i maven. Faktisk minimum 40 gange deres egen vægt. Det betyder også, at du føler dig mæt i længere tid, da fibrene er med til at binde væsken i maven til sig.

Fibrene i loppefrøskaller er grove kulhydrater, som i stedet for at blive fordøjet i maven fortsætter direkte til tyktarmen. Her bidrager fibrene til at stimulerer tarmens bevægelser, hvilket kan bidrage til at beskytte mod blandt andet hård mave og andre fordøjelsesproblemer.

Netop derfor er WeightWorlds Loppefrøskaller-kapsler det perfekte kosttilskud, hvis du har fordøjelsesproblemer, diarré, træg mave, forstoppelse eller hård mave.

Hvad gør loppefrøskaller godt for?

Loppefrøskaller har fra naturens side et højt fiberindhold, og bidrager til at vedligeholde et normalt tarmsystem og fordøjelse.

Hvem bør tage loppefrøskaller-kapsler?

Et fiberrigt kosttilskud med loppefrøskaller er ideelt til dig, hvis du har fordøjelsesproblemer, ofte har diarré, forstoppelse eller træg mave.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Sørg derudover for at drikke masser af vand, da loppefrøskaller er vandopløselige.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager tilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage loppefrøskaller-tilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Loppefrøskaller Kapsler
Loppefrøskaller Kapsler

1400 mg 180 Kapsler | Kostfibre til fordøjelsen

155 kr.

+
Candida Kosttilskud med Probiotika
Candida Kosttilskud med Probiotika

180 Kapsler | Fremmer venlige bakterier i tarmen

205 kr.

+
Bio Culture med Probiotika
Bio Culture med Probiotika

77 Billion 60 Kapsler | Naturlige mælkesyrebakterie piller

205 kr.

1 Vare

155 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 5

66.67% baseret på 2 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

De virker rigtig godt. Jeg er så tilfreds med dem.

C Christa
Bekræftet køb

……..,., xzz cm

I Iréne S

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide