FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*
Viaman

Viaman

Filtre

Type

Pris

129 kr. 1199 kr.

Stjerner

Viaman er et verdensomspændende brand, som siden deres opstart i 2012 har taget mænd med storm. Viaman går i spidsen inden for deres felt i seksuelle præstationer. Det specielle ved Viaman er, at de tilbyder en lang række af pålidelige produkter af høj kvalitet, som kan øge mænds seksuelle præstation og ydeevne. Responsen fra forbrugerne er overvældende positiv og Viaman har opnået en af de højeste succesrater på markedet for seksuelle præstationer
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Historien bag Viaman™

Viaman mærket er mest kendt for sit førende produkt, Viaman™ Kapslen. Som resultat af den overvældende popularitet blev andre produkter i serien skabt, og i dag tilbyder mærket også forsinkelses-spray, -gels og –servietter. Viamans passion er at forblive en specialist i seksuel sundhed hos mænd ved at tilbyde innovative løsninger til et bedre og mere tilfredsstillende sexliv. Gennem mange års klinisk forskning har Viaman skabt sine produkter og er nu et førende mærke blandt seksuelt præstationsfremmende produkter i Danmark, men også i resten af verden.

Mange mænd vil gerne forbedre deres præstationer i sengen, men ikke alle er klar over eller tror på, at nogle produkter er i stand til at hjælpe dem med at nå deres mål. Dette mærke har opnået sin høje popularitet gennem en formidabel succesrate, der er opstået som følge af forbrugerne store tilfredshed. Hver eneste dag bliver mænd hjulpet af Viaman til at finde tilfredsstillelse i deres sexliv og du kan nemt blive en af disse mænd!

Mærket har oprindelse i Storbritannien og har på kort tid opnået ekstraordinære resultater gennem omfattende forskning i udviklingen af sine produkter. Ingredienserne i Viamans sortiment er nøje udvalgte og testet for at sikre maksimal effektivitet og styrke i produkterne, samtidig med at de er 100% sikre at anvende. Dette konstante fokus på produktkvalitet gør Viaman til den vigtigste aktør på markedet for penisforstørrelse og seksuel præstationsforbedring, som konkurrenterne i høj grad forsøger at undgå. For at understrege dette, har Viaman i 2016 modtaget Ean Erotix Award for 'Best Product line - Category Male Enhancement Supplements'.

Viaman sortimentet består af 100% naturlige produkter og kommer i en klassisk diskret indpakning. Derudover kan kost-supplementerne implementeres i en sund livsstil med almindelig kost. Den særlige omtanke på naturlighed og diskretion er meget vigtig for Viaman, da mærket har fuld forståelse for det ubehag eller den forlegenhed, som undertiden kan være forbundet med køb og anvendelse af disse produkter. Oplev det innovative og unikke design af produkterne til at forbedre og forlænge varigheden af erektioner, samt forbedre seksuelle relationer.

Viaman mærket har lige siden starten oplevet en stærk vækst efter udgivelsen af sit første produkt, og nu tilbyder mærket også en af de bedste sex-boostere til mænd.

VIAMAN™ KAPSLER TIL PENIS

Mange mænd ønsker at øge størrelsen af deres penis, men mange er på vagt over for bivirkninger. Af den grund har Viaman efter opfordring fra sine kunder skabt en effektiv løsning fremstillet af en unik kombination af naturlige ingredienser til at hjælpe med at forstørre penis, opretholde en stærkere erektion og forlænge seksuel udholdenhed og sexlyst uden nogen former for bivirkninger.

Viaman™ Kapsler er en løsning, der forbedrer sexlivet for mænd, som ønsker at forøge deres ydeevne. Det er et naturligt kosttilskud, der stimulerer penis størrelse og bringer en stærkere erektion under seksuel aktivitet. Formlen er baseret på en kombination af naturlige ingredienser – dette forbedrer den overordnede seksuelle funktion og behandler samtidig erektionslidelser. Dette supplement tilbyder hurtige og synlige resultater inden for kort tid.

Fordelene ved Viaman™ Kapsler

  • Øger penis størrelse naturligt og smertefrit
  • Fremmer styrken af erektioner
  • Forbedrer seksuel ydelse
  • Booster selvtilliden i sengen
  • Stimulerer seksuel lyst og ophidselse
  • Hjælper med at overvinde erektionsproblemer som impotens

INGREDIENSER I VIAMAN™ KAPSLER

Viaman inkluderer kun naturlige ingredienser i fremstillingen af sine produkter for at skabe de bedste omstændigheder for resultater hos forbrugerne, samtidig med at risikoen for sidevirkninger minimeres. Følgende aktive ingredienser findes i Viaman™ Kapsler:

L-lysin
anvendes til behandling af problemer opstået i forbindelse med erektil dysfunktion. L-lysin eller lysin er en essentiel aminosyre for kroppen, der tillader, at blodet strømmer frit og dermed sikrer optimale omstændigheder for stærke erektioner.
Acetyl-L-carnitin
er et naturligt stof, der hjælper med at øge stofskiftet og og niveauet af det mandlige kønshormon i kroppen. Dette medfører, at den mandlige libido stimuleres og den seksuelle ydelse forstærkes. Endvidere løser acetyl-L-carnitin erektionsproblemer og fremmer den seksuelle funktion hos mænd.
L-malat citrullin
øger gennemstrømningen af blod i kroppen, herunder penis, hvilket har den virkning at erektionerne bliver længere og mere intense. Dette stof er også kendt som en effektiv naturlig libido-booster.
Roden af Maca
er en rig kilde til velsignelser for kroppen. Blandt dem, øget fertilitet, energibesparelse og forbedring af seksuel funktion. Maca øger sædproduktionen og behandler lidelser forbundet med erektion.
Ekstrakter og frø af bukkehorn
anvendes i traditionel medicin til behandling af erektil dysfunktion. Bukkehorn øger også libido og forbedrer seksuel ydelse hos mænd.
Zink
er et essentielt mineral, der anvendes af cellerne. Zink-tilskud anvendes i tilfælde af erektil dysfunktion. Zink øger også niveauet af det mandlige kønshormon, som er ansvarligt for det seksuelle system hos mænd, der kan styrke mandlig libido.

HVORDAN SKAL JEG TAGE VIAMAN™ KAPSLER?

Viaman™ Kapsler er lette at anvende. Du skal blot tage en enkelt pille hver aften med væske, så ingredienser kan have den fulde virkning i kroppen natten over. Det anbefales at overholde den anbefalede dosis, da større indtag ikke vil forbedre virkningen.

HVILKE RESULTATER KAN JEG FORVENTE MED VIAMAN™ KAPSLER?

Viaman giver store fordele på både kort og lang sigt. Allerede efter et par dage kan der opleves synlige resultater i form af øget sexlyst, samt forbedringer af seksuel udholdenhed. For at opnå langsigtede og optimale resultater, såsom penis udvidelsen anbefales en behandling på minimum 4-8 uger. Det er vigtigt at huske på, at Viaman er et naturligt supplement, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

SIKKERT OG NATURLIGT

Viaman er et naturligt kosttilskud, der er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Der findes ingen kendte bivirkninger, men det anbefales at læse ingredienslisten igennem for at forebygge allergiske reaktioner.

ANDRE PRODUKTER FRA VIAMAN

Viaman™ | støtter seksuel udholdenhed, erektion og sexlyst

Disse kapsler er kendt og værdsat af forbrugere verden over. De stimulerer penis til at opnå længere og hårdere erektioner, hvilket i høj grad forbedrer seksuelle præstationer. Du kan forvente forøget libido og en tilbagevendende glæde i at have sex. Som et resultat af disse 100% naturlige kapsler kan Viaman blive dit bedste redskab til at opnå bedre sex.
Viaman™ Forsinkelses Spray

Viaman™ Forsinkelses Spray er designet til at du kan opnå total kontrol over din sædafgang. Denne spray minimerer følsomheden af penis og sikrer således langvarig seksuel aktivitet. Produktet kan anvendes diskret uden din partners viden. Desuden er den kraftfuld, men samtidig blød og skabt med omtanke og respekt for penis følsomhed, så der ikke skabes noget besvær.
Viaman™ Viper | Til større erektioner

Viaman™ Viper er et splinternyt produkt i sortimentet. Den adskiller sig fra de oprindelige Viaman™ kapsler på grund af sin øjeblikkelige virkning. Viaman™ Viper skal tages 30 minutter før seksuel aktivitet for at opnå den største forbedringer i ydeevnen. Dette supplement fra Viaman er et af de kraftigste midler til naturligt større erektioner på markedet.
Viaman™ Forsinkelses Servietter

Disse forsinkelses servietter fra Viaman er et alternativ til Forsinkelses Spray. Servietterne er yderst nemme at anvende og tilbyder samme virkning som i sprayen. De er diskrete og kan passe ned i enhver lomme eller pung. Der efterlades ingen sport efter brug af servietterne, herunder ingen farve eller fedtet fornemmelse. Produktet kan anvendes i kombination med andre produkter fra Viaman.

HVORDAN BESTILLER JEG PRODUKTER fra VIAMAN™?

Du kan forbedre din seksuelle præstation i dag ved at bestille produkter fra Viaman på ShytoBuy.dk. Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder og sikre transaktioner. Vores leverancer sker i yderste diskretion i form af neutral indpakning, hvor indholdet af pakken ikke fremgår – dette gøres for at sikre vores kunders privatliv. Har du yderligere spørgsmål om vores produkter fra Viaman kan du kontakt vores uddannede kunderservice over telefon, e-mail eller livechat, hvor de vil give dig rådgivning inden for kategorierne på vores hjemmeside.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.