Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tilbud

Water Away

60 Kapsler | Naturligt Vanddrivende Kosttilskud

MaxMedix™ Water Away er en nyskabende vanddrivende pille, der på basis af en unik og revolutionerende formel kan kurere ødemer og væskeophobninger. MaxMedix™ Water Away består af 100% naturlige ingredienser og er produceret fra det anerkendt mærke MaxMedix™, som står bag en lang række af produkter indenfor sundhed og velvære. Denne vanddrivende naturmedicin kan effektivt hjælpe kroppen til at frigive ophobende væske og dermed sikre en stabil balance mellem naturlige mineraler og elektrolytter i kroppen. Køb MaxMedix™ Water Away i dag og bliv fri for oppustning og væskeophobninger!

 • Spar 15% og opnå GRATIS fragt ved køb til 3 måneders forbrug!
 • Kan effektivt og naturligt reducere væskeophobninger
 • Hjælper til at fjerne vand i benene og resten af kroppen
 • Forebygger og behandler hævelser og ødemer
 • Støtter nyrefunktionen og skaber en vanddrivende virkning
 • Hjælper til muskelmarkering
 • 100% naturlige ingredienser – naturligt og sikkert

MaxMedix™ Water Away er en revolutionerende vanddrivende pille, der befrier ophobede væsker og toksiner fra kroppens væv. Effekten skabes som følge af en unik kombination af naturlige næringsstoffer og vitaminer, der optages i kroppen gennem denne type af vanddrivende naturmedicin. Ved hjælp af dette kosttilskud har du nu muligheden for effektivt at reducere ødemer og hævelser. Tilmed vil du også kunne opleve vægttab og øget musketmarkering. Køb MaxMedix™ Water Away i dag!

 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri
289
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er MaxMedix™ Water Away?

MaxMedix™ Water Away er en unik type af vanddrivende naturmedicin, der effektivt kan behandle væskeophobninger og ødemer. Ødemer kan forekomme flere steder på kroppen, herunder ben, fødder, hænder og ansigt. Der kan ophobes 4,5 liter væske i en færdigudviklet krop, hvilket i mange tilfælde kan medføre ubehagelige symptomer som oppustethed, ømhed og unødige hævelser. MaxMedix™ Water Away er baseret på en unik kombination af 11 vanddrivende vitaminer og mineraler, der effektivt stimulerer kroppens evne til at befri kroppen fra overskydende væske. I modsætning til receptpligtig vanddrivende medicin vil du ikke opleve bivirkninger i form af dehydrering, da MaxMedix™ Water Away støtter den naturlige nyrefunktion på en blid måde, der samtidig skaber effektive resultater. Lider du af hævelser og ømhed? Oplever du problemer med ødemer eller har du blot et ønske om at tabe noget af den ophobede vandvægt? MaxMedix™ Water Away vanddrivende naturmedicin er i disse tilfælde den ideelle løsning til dig.

Hvilke ingredienser findes der i MaxMedix™ Water Away?

MaxMedix™ Water Away består af en unik kombination af naturlige og effektive ingredienser, som skaber en unik vanddrivende effekt.

Juniper bær
Juniper bær

Den olie som findes i Juniper bær finder sin primære anvendelse til behandling af urinvejsinfektioner, herunder blærebetændelse. Nyere research understreger dog også en positiv virkning på ødemer.

Buchu blade
Buchu blade

Buchu blade betegnes som den oprindelige vanddrivende naturmedicin, der først blev anvendt i Afrika, hvor befolkningen så mulighederne i bladenes unikke virkning på kroniske sygdomme. Effekten består i at detoxe kroppen fra toksiner og frigive overskydende vand.

Mælkebøtte
Mælkebøtte

Mælkebøtten associeres ofte med behandling af nyresygdomme, dels fordi vitaminer og mineraler renser nyrerne fra vand og salt, men også fordi at planten bidrager med en stabil forsyning af kalium. Deraf kan mælkebøtten hjælpe til behandling af hævelser i hænder, ansigt, ben og fødder.

Vitamin B6
Vitamin B6

Støtter kroppens nyrefunktion til at frigive ophobet vand. Denne vitamin er ideel som ingrediens i vanddrivende naturmedicin.

Grøn te
Grøn te

Denne ingrediens finder oprindelse i Asien, hvor den gennem mange år har være et foretrukket middel til udrensning af kroppen. Grøn te styrker forbrændingsevnen og optimere stofskiftet - dette kan føre til effektiv og hurtig behandling af ødemer.

Vandmelon
Vandmelon

Vandmelon har et højt indhold af stoffet citrullin, som er kendt for at forøge vandladningen og skabe en udrensende effekt i kroppen. Indholdet i vandmelon hjælper ligeledes med at fastholde en stabil balance mellem syre/base i kroppen, hvilket har vist sig vigtigt i forebyggelsen af blæreproblemer.

Æblecidereddike
Æblecidereddike

Denne type af eddike har evnen til at skabe et stabilt niveau af kalium i kroppen. Derudover renses kroppen for overskydende væske. En af de vigtigste og mest essentielle ingredienser i vanddrivende naturmedicin er æblecidereddike på grund af dens unikke egenskaber, hvilket også er grunden til at ingrediensen udgør en stor del af MaxMedix™ Water Away.

Hvordan tager jeg MaxMedix™ Water Away?

MaxMedix™ Water Away integreres let og simpelt i dine daglige rutiner. For at reducere væskeophobninger tages 1-2 kapsler en gang om dagen. For optimal virkning skal kapslerne indtages en halv time før et måltid sammen med et glas vand.

Hvornår kan jeg forvente resultater ved brug af MaxMedix™ Water Away?

Den unikke kombination af aktive ingredienser i formularen for vanddrivende naturmedicin vil allerede efter få ugers brug få dig til at tabe vandvægt. Følelsen af at være oppustet forsvinder og dine hævelse vil aftage og bliver mindre ømme. For optimal effekt mod ødemer og hævelser anbefaler producenten en indtagelsesperiode på minimum 2 måneder. Behandlingen kan med fordel fortsættes til forebyggelse af fremtidige udbrud af ødemer. Til tab af vandvægt kan 1 måneds behandling til mange tilfælde være nok – dette er dog under forudsætning af en sund kost og stabilt væskeindtag.

maxmedix water away før efter billeder
*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan deraf variere.

Naturligt og Sikkert

MaxMedix™ Water Away består af 100% naturlige ingredienser og medfører ingen sidevirkninger. Det anbefales dog altid at læse ingredienslisten før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Overgå ikke det maksimale daglige indtag på 2 kapsler uden anvisninger fra din læge. Dette kosttilskud er egnet for vegetarer og veganere.

Læs mere
Water Away 60 Kapsler | Naturligt Vanddrivende Kosttilskud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.69% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg fik dette produkt i stedet for et jeg havde bestilt. Det her fungerer helt fint.

A A-MS
Bekræftet køb

Gerne en dansk brugsanvisning

B Bente
Bekræftet køb

et godt produkt der har fin virkning.

B Birgit S
Bekræftet køb

Effektiv, købte den da mit receptpligtige var i restordre - fortsætter med den

B Bente
Bekræftet køb

Jeg ved ikke om det har den store effekt, men som alternativ til den medicin jeg ellers får, som nedsætter blodtrykket, og som jeg bliver dårlig af (får alt for lavt blodtryk) er det ok.

A Annie P
Bekræftet køb

Rigtig effektiv vanddrivende produkt. Det er dyrt men bedre end det jeg fik udskrevet ved lægen

L Lise
Bekræftet køb

Super godt

K Knud E
Bekræftet køb

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

M Malou H
Bekræftet køb

Super dejligt med et naturligt produkt mod hævelser. Jeg kunne ikke få en recept fra min læge, men Water Away fra MaxMedix virker heldigvis helt fantastisk. Har brugt det i 1,5 måned nu :)

L Laura
Bekræftet køb

Har lige modtaget til 2 måneder efter hurtig levering med Post Nord.

H Hans
Bekræftet køb

Har altid haft problemer med vand i benene. Dette produkt har virkelig hjulpet meget og jeg føler intet ubehag mere. Tak Water Away!

G Gitte
Bekræftet køb

Super god virkning! vil anbefale dette produkt til enhver som lider af væskeophobninger.

L Lone
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter