Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Candida Kosttilskud med Probiotika

180 Kapsler | Fremmer venlige bakterier i tarmen

Oversigt

 • Naturligt kosttilskud mod Candida svamp
 • Med probiotika til mave- og fordøjelsesproblemer
 • Bidrager til sunde bakterier i tarmen
 • 180 kapsler - nok til 2 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

Candida Support med Probiotika er et naturligt kosttilskud med ingredienser som mælkesyrebakterier, kaprylsyre, aloe vera og glucosamin til fordøjelse, candida svamp og tarmflora.

Kosttilskuddet er også rigt på vitaminer og mineraler, og er propfyldt med vigtige næringsstoffer, der bidrager til din mavesundhed og generelle velvære.

 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er candida?

Candida eller Candida Svamp er en naturligt forekommende gærsvamp, der lever i munden og i tarmene. Gæren er gavnlig for kroppen i de rigtige mængder og hjælper til i fordøjelsesprocessen og i optagelsen af næringsstoffer. Der kan dog opstå visse omstændigheder og faktorer, som kan forstyrre de normale candida niveauer, hvilket får dem til at overproducere. Den mest almindelige af disse er antibiotika, som arbejder for at dræbe alle typer bakterier i tarmen, hvilket forårsager en ubalance. Denne ubalance kan så føre til en svampeinfektion, kaldet Candidiasis. Når candida gær niveauerne bliver for høje, kan det medføre at tarmvæggen nedbrydes, og at gæren kommer ind i blodbanen, hvilket kan resultere i en række problemer, herunder gær infektioner, trøske og fordøjelsesproblemer. For dem, der lider af candidiasis, er der tre ting, der skal gøres for at slippe af med det. Først skal overproduktionen af gæren stoppes, derefter skal der opbygges venlige bakterier i tarmen, og til sidst skal tarmvæggen hele for at forhindre candidaen i at flyde ind i blodbanen.

Candida og immunsystemet

Når immunforsvaret svækkes gennem en række potentielle faktorer, reducerer dette dets evne til at bekæmpe bakterier og vira. Det er derfor at et svækket immunsystem kan spille så stor en rolle i årsagen til candida gær infektion i kroppen. Der kan være en række faktorer, der kan svække immunsystemet og føre til en ubalance af candida niveauer i kroppen. Nogle af disse faktorer omfatter:

 • Overdreven brug af antibiotika
 • En usund kost
 • Indtagelse af for mange sukkerholdige fødevarer
 • Hormonelle ubalancer
 • Stress
 • Mangel på søvn

Candida Support

Som et naturligt supplement, er Candida Support udviklet til at understøtte afbalancerede candida niveauer i kroppen, og især i tarmene. I tarmen har vi 'gode' bakterier, som er gavnlige for os og hjælper med fordøjelsen, og så kan vi have 'dårlige' bakterier, som vi gerne vil reducere. Det er her, probiotika kommer ind i billedet. Probiotika bruges ofte til at afbalancere niveauerne af de 'dårlige' bakterier uden at skade niveauerne af de 'gode' bakterier. At have en god balance af bakterier er meget vigtig i opretholdelsen af en sund fordøjelse, velvære og vores tarmflora.

Candida Support hjælper derfor yderligere også kroppen som helhed. I denne komplekse sammensætning tages der brug af naturlige planteekstrakter, såvel som mineraler, såsom zink, som kan bidrage til at understøtte immunsystemet. At holde immunsystemet sundt er ikke kun vigtigt for at afværge gængs forkølelse; det kan også hjælpe til med vedligeholdelsen af kroppen, som omfatter bl.a. at hjælpe beskadigede celler og hjælpe til med at styrke fordøjelsessystemet. Dette kan være yderst nyttigt efter en overproduktion af gær.

Ingredienser

Candida Support består af en blanding af naturlige ingredienser og er unik, da den kombinerer probiotika med caprylsyre og specifikke plantebaserede ingredienser. Dette gør det anderledes end mange andre produkter derude, der bruger enten det ene eller det andet. Her er de tre forskellige komponenter i formlen og deres rolle i Candida Support formlen:

Brugsvejledning

For at bruge Candida Support skal du blot indtage 2 kapsler om dagen sammen med et måltid. Da dette supplement består af naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger, men vi foreslår dog at kontrollere hele ingredienslisten for personlige allergener eller restriktioner. Denne naturlige formel er egnet til vegetarer og indeholder 90 portioner pr. pakke, som afhængigt af brug, vil holde omkring 3 måneder.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Candida Kosttilskud med Probiotika
Candida Kosttilskud med Probiotika

180 Kapsler | Fremmer venlige bakterier i tarmen

229 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

229 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(101)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.99% baseret på 136 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ikke helt så god som den originale synes jeg...

m martin
Bekræftet køb

jeg tror det er supergodt.... jeg mærker stabilitet i maven...

v valdemar B
Bekræftet køb

produktet har hjupet mig mod svampe i kroppen.

B Bendt E
Bekræftet køb

Fungerer som forventet.

M Mathias
Bekræftet køb

Det virker

R Rasmus V
Bekræftet køb

Kan kun siger det er et godt produgt

B Benny T
Bekræftet køb

Virker efter hensigten

H Helle
Bekræftet køb

Det er et produkt der gør det muligt for mig at begrænse udvikling af candida svampen i kroppen

B Birthe W
Bekræftet køb

Meget god sevice, fik ikke hele min bestilling, men det blev der hurtigt rettet op på - Tak!

M Madelene
Bekræftet køb

Har hjulpet mig med min maveflora

M Michael

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide