Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Candida Kosttilskud med Probiotika

180 Kapsler | Fremmer venlige bakterier i tarmen

Oversigt

Candida Support er et naturligt kosttilskud, der er sammensat af en unik kombination af ingredienser, som hjælper til med at opretholde afbalancerede candida niveauer. Det virker først og fremmest ved at det bruger probiotikaen til at afbalancere gær- og bakterieniveauer i tarmen, alt imens det fremmer de gode bakterier. De naturlige plantebaserede ingredienser frigiver ydermere vitaminer og mineraler, der er med til at holde kroppen sund og stærk.

 • Fremmer sunde candida gær niveauer i kroppen
 • Kosttilskud med en eksklusiv naturlig planteblanding
 • Udviklet til at fremme “venlige” bakterier i tarmen
 • Indeholder en række vitaminer og mineraler
 • Velegnet til både mænd og kvinder
 • Vegetarvenligt naturligt kosttilskud
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Køb 1 229 kr.
 • Køb 2 412 kr. 458 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 549 kr. 687 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er candida?

Candida eller Candida Svamp er en naturligt forekommende gærsvamp, der lever i munden og i tarmene. Gæren er gavnlig for kroppen i de rigtige mængder og hjælper til i fordøjelsesprocessen og i optagelsen af næringsstoffer. Der kan dog opstå visse omstændigheder og faktorer, som kan forstyrre de normale candida niveauer, hvilket får dem til at overproducere. Den mest almindelige af disse er antibiotika, som arbejder for at dræbe alle typer bakterier i tarmen, hvilket forårsager en ubalance. Denne ubalance kan så føre til en svampeinfektion, kaldet Candidiasis. Når candida gær niveauerne bliver for høje, kan det medføre at tarmvæggen nedbrydes, og at gæren kommer ind i blodbanen, hvilket kan resultere i en række problemer, herunder gær infektioner, trøske og fordøjelsesproblemer. For dem, der lider af candidiasis, er der tre ting, der skal gøres for at slippe af med det. Først skal overproduktionen af gæren stoppes, derefter skal der opbygges venlige bakterier i tarmen, og til sidst skal tarmvæggen hele for at forhindre candidaen i at flyde ind i blodbanen.

Candida og immunsystemet

Når immunforsvaret svækkes gennem en række potentielle faktorer, reducerer dette dets evne til at bekæmpe bakterier og vira. Det er derfor at et svækket immunsystem kan spille så stor en rolle i årsagen til candida gær infektion i kroppen. Der kan være en række faktorer, der kan svække immunsystemet og føre til en ubalance af candida niveauer i kroppen. Nogle af disse faktorer omfatter:

 • Overdreven brug af antibiotika
 • En usund kost
 • Indtagelse af for mange sukkerholdige fødevarer
 • Hormonelle ubalancer
 • Stress
 • Mangel på søvn

Candida Support

Som et naturligt supplement, er Candida Support udviklet til at understøtte afbalancerede candida niveauer i kroppen, og især i tarmene. I tarmen har vi 'gode' bakterier, som er gavnlige for os og hjælper med fordøjelsen, og så kan vi have 'dårlige' bakterier, som vi gerne vil reducere. Det er her, probiotika kommer ind i billedet. Probiotika bruges ofte til at afbalancere niveauerne af de 'dårlige' bakterier uden at skade niveauerne af de 'gode' bakterier. At have en god balance af bakterier er meget vigtig i opretholdelsen af en sund fordøjelse, velvære og vores tarmflora.

Candida Support hjælper derfor yderligere også kroppen som helhed. I denne komplekse sammensætning tages der brug af naturlige planteekstrakter, såvel som mineraler, såsom zink, som kan bidrage til at understøtte immunsystemet. At holde immunsystemet sundt er ikke kun vigtigt for at afværge gængs forkølelse; det kan også hjælpe til med vedligeholdelsen af kroppen, som omfatter bl.a. at hjælpe beskadigede celler og hjælpe til med at styrke fordøjelsessystemet. Dette kan være yderst nyttigt efter en overproduktion af gær.

Ingredienser

Candida Support består af en blanding af naturlige ingredienser og er unik, da den kombinerer probiotika med caprylsyre og specifikke plantebaserede ingredienser. Dette gør det anderledes end mange andre produkter derude, der bruger enten det ene eller det andet. Her er de tre forskellige komponenter i formlen og deres rolle i Candida Support formlen:

Probiotics
Probiotics

I Candida Support er der to typer probiotika - Lactobacillus acidophilus og Bifidobakterien. Som nævnt tidligere, hjælper probiotika med at holde bakteriefloraen i tarmen afbalanceret og sund. Det gør det ved at bidrage til at reducere de 'dårlige' bakterier og fremme de 'gode'. Hvor probiotika kan være nyttigt på en dagligdags basis, ved at være behjælpelig med at holde tarmene i skak, kan de også være ideelle til at hjælpe til bakteriers ligevægt, når denne er blevet berørt. Èn af de væsentligste faktorer, der kan ændre denne bakteriebalance, er antibiotika. Som navnet antyder, har disse til formål at dræbe alle bakterier uden at diskriminere mellem, hvad der er 'venligt' og 'uvenligt', så ved at bruge et probiotika, kan dette hjælpe til med at genvinde de gode bakterier efter indtagelse af antibiotika. For mere information om forskning i naturlige probiotiske egenskaber, klik her..

Kaprylsyre
Kaprylsyre

Som en mellemkædet fedtsyre, er caprylsyre en af de tre fedtsyrer, der findes i kokosolie. Andre kilder til caprylsyre inkluderer også fedtfattig komælk, jordnøddesmør, palmeolie og menneskelig modermælk. Denne ingrediens har været genstand for megen forskning omkring dets naturlige antibakterielle egenskaber, og hvordan de kan hjælpe til ved øgede niveauer af 'dårlige' bakterier i tarmen. For mere information om forskningen, klik her.

Plante Ekstrakter
Plante Ekstrakter

I Candida Support er der en bred vifte af naturlige plantebaserede ingredienser, der hjælper til ved forskellige sundhedsmæssige aspekter af kroppen, herunder resistens og styrke. De vigtigste ingredienser i denne sammensætning kan opdeles i to kategorier ift. deres anvendelse. For det første er der Aloe Vera, som kan arbejde sammen med probiotikaen og caprylsyren i at beskytte og naturligt rense kroppen, især mod aggressionen ved almindelige antibiotika. For det andet er populære plantebaserede urter i formlen, såsom hvidløg, kanel, timian og oregano, mere end bare almindelige i køkkenet: flere undersøgelser er blevet lavet vedr. deres brede vifte af sundhedsmæssige fordele. For mere information, klik her.

Brugsvejledning

For at bruge Candida Support skal du blot indtage 2 kapsler om dagen sammen med et måltid. Da dette supplement består af naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger, men vi foreslår dog at kontrollere hele ingredienslisten for personlige allergener eller restriktioner. Denne naturlige formel er egnet til vegetarer og indeholder 90 portioner pr. pakke, som afhængigt af brug, vil holde omkring 3 måneder.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.75% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ikke helt så god som den originale synes jeg...

m martin
Bekræftet køb

jeg tror det er supergodt.... jeg mærker stabilitet i maven...

v valdemar B
Bekræftet køb

produktet har hjupet mig mod svampe i kroppen.

B Bendt E
Bekræftet køb

Fungerer som forventet.

M Mathias
Bekræftet køb

Det virker

R Rasmus V
Bekræftet køb

Kan kun siger det er et godt produgt

B Benny T
Bekræftet køb

Virker efter hensigten

H Helle
Bekræftet køb

Det er et produkt der gør det muligt for mig at begrænse udvikling af candida svampen i kroppen

B Birthe W
Bekræftet køb

Meget god sevice, fik ikke hele min bestilling, men det blev der hurtigt rettet op på - Tak!

M Madelene
Bekræftet køb

Har hjulpet mig med min maveflora

M Michael
Bekræftet køb

Ok til prisen

K Kemp &
Bekræftet køb

Dette har virkelig hjulpet så er pengene værd

C Calina
Bekræftet køb

Dette har hjulpet mit problem meget, og jeg er glad for, at jeg ikke behøver at få en recept

E Emma
Bekræftet køb

Heldigvis, det virker!

W Wendy
Bekræftet køb

Jeg er så utrolig glad for at jeg har fundet pillerne. De har gjort en stor forskel!

J Jennyfer

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide