Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Candida Support Probiotisk støtte mod Candida svamp

Af: maxmedix™

289 kr.

Candida svamp er naturligt i kroppen, men kan skabe problemer hvis den kommer ud af balance, hvilket kan skyldes ting som dårlig kost. Hvis ikke Candida som er ude af balance bliver behandlet kan det lede til eksem, maveproblemer mm. Men fortvivl ikke, Candida svampen er ikke svær at behandle og kan effektivt holdes nede ved hjælp af Candida Support.

 • Hjælper med at bekæmpe indvendige svampeinfektioner
 • Vitamintilskud med naturlige ingredienser
 • Øger kroppens produktion af godartede bakterier
 • Stimulerer og støtter tarmsystemet
 • Kan forbedre dit immunforsvar
 • 100% Naturlige ingredienser

Candida er en kompliceret ubalance i kroppen, forårsaget af flere kilder over længere tid. Candida Support er et naturligt kosttilskud som hjælper din krops immunforsvar med at bekæmpe Candida infektioner.

Gærangreb som Candida infektioner kan være tegn på andre sygdomme, som diabetes og andre kroniske sygdomme, men er ofte intet alvorligt – blot en ubehagelig ting som skal behandles.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Candida Support?

Udbruddene kan opstå de fleste steder på kroppen og kan forekomme hos både mænd og kvinder. Det kan især være generende hvis man oplever symptomer i underlivet eller omkring kønsdelene, i form af kløe og udslet. Candida svampen er dog ikke svær at fjerne, så længe man starter en behandling, så snart man oplever de første symptomer. Hvis den først får lov til at brede sig, kan den være sværere at få bugt med.

Med Candida Support slipper du for de typiske bivirkninger som almindelige svampemidler til lokalbrug ofte medfører, såsom maveproblemer, diarre og forhøjede niveauer af lever enzymer. I og med at Candida Support er et naturligt kosttilskud, betyder det at du kan tage kapslerne hver dag for at komme af med infektionen og samtidig bidrage til at opbygge din krops modstandskraft.

Hvordan fungerer Candida Support?

Dette kosttilskud påvirker syre-base balancen i mavesækken og forstyrrer bakteriernes optagelse af næringsstoffer. Kombinationen af aloe vera, vitaminer og mineraler kan hjælpe med at bekæmpe bakterier som ellers kan skade immunsystemet og dermed svække modstanden mod svampeinfektioner.

Hvordan tager jeg Candida Support?

Tag 1 kapsel 1-3 gange om dagen i forbindelse med et måltid, for bedste optagelse i kroppen. Det anbefales at du i perioden du tager Candida Support, skærer ned på søde sager og gærholdigt brød da dette kan have en negativ indvirkning på behandlingen. Prøv desuden at undgå alkohol såsom øl og vin (da dette også indeholder gær) og sørg for at spise masser af frugt og grønt og drikke vand. Under behandlingen er det samtidig vigtigt at opretholde en god hygiejne for at mindske behandlingstiden og effektivt bekæmpe Candida svampen.

Ingredienser

Rosemary leaf powder, Garlic powder, Aloe Vera Powder extract 200 (equivalent to 300 mg fresh Aloe Vera), Cinnamon bark powder, Quercetin, Beetroot powder, Thyme, Lactobacillus acidophilus probiotic, Bifidobacteria probiotic, Clove Buds, Grapefruit seed extract 5:1 (equivalent to 50mg fresh grapefruit seed), Glucosamine HCL (Vegetarian source), Oregano Powder, Zinc Citrate Powder.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev