Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Prosta Sure

90 Kapsler | Naturmiddel til sund prostata

Oversigt

ProstaSure er et naturlig kosttilskud beriget med ingredienser som blandt andet beta-sitosterol, savpalme, zink, D3-vitamin og selen til en normal og sund prostata. Problemer med en forstørret prostata er meget almindeligt især blandt mænd over 50 år, og nogle af de hyppigste symptomer er, at man skal tisse oftere, oplever problemer med inkontinens eller vågner midt om natten for at gå på toilettet. Netop derfor kan det være en god idé at være på forkant og holde sin prostata sund med et naturmiddel.

 • Til en sund prostata
 • Hjælper mod overaktiv blære
 • Naturlige ingredienser, herunder Zink og Selen
 • Perfekt til mænd med forstørret prostata
 • Tag 3 kapsler dagligt
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Køb 1 329 kr.
 • Køb 2 592 kr. 658 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 789 kr. 987 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er en forstørret prostata?

Prostata er en lille kirtel i nærheden af urinrøret ved blærens bund. Kirtlen spiller en vigtig rolle for mænds reproduktive system, og dens primære funktion er at producere en mælkevæske, der giver sæden surhed. De fleste mænd har en sund prostata, men i nogle tilfælde kan prostatakirtlen begynde at vokse. Dette forårsager pres på blæren, hvilket klemmer urinrøret, som urinen løber igennem. Derfor er vandladningsproblemer almindelige for mænd, der har problemer med en forstørret prostata.

Symptomer på forstørret prostata

En forstørret prostata er et meget almindeligt problem, især hos ældre mænd, og det skyldes sandsynligvis naturlige hormonelle forandringer i kroppen. Ifølge statistikker oplever 4 ud af 10 mænd over 50 år symptomer relateret til forstørret prostata, mens 75% af alle mænd oplever symptomer, når de når 70-års alderen. Der er flere forskellige symptomer, der er vigtige at holde øje med i forhold til din prostatas sundhed. Generelt omhandler de blærens sundhed og vandladning. Her nedenfor kan du find en liste over symptomer:

 • Problemer med vandladning
 • Hyppig vandladning
 • Svag stråle ved vandladning
 • Ufuldstændig blæretømning
 • Ufrivillig vandladning/inkontinens
 • Besvær med at lade vandet
 • En vandladning, der starter og stopper
 • Overaktiv blære, der gør, at man vågner om natten for at tisse

Hvis du opdager, at du har problemer med nogle af ovenstående symptomer, anbefaler vi, at du opsøger egen læge for at blive undersøgt og få stillet en potentiel diagnose.

ProstaSURE

MaxMedix har udviklet ProstaSure på baggrund af grundig forskning i prostataens funktioner og stor viden omkring naturlige ingredienser. Med fokus på mænd og deres unikke behov er ProstaSURE udviklet til at understøtte en sund prostata og prostatafunktion. Det naturlige kosttilskud hjælper med at tilføre kroppen en række vitaminer og mineraler, såsom zink, selen og D3-vitamin, som kan understøtte mænds sundhed og velvære. Sammensætningen indeholder også 50 mg isoflavoner, en klasse af flavonoider kendt for deres antioxidante effekt, som nu er alment anvendt pga. deres potentielle sundhedsmæssige fordele.

Nøgleingredienser

ProstaSURE kosttilskuddet er udviklet af plantebaserede ingredienser for at kunne tilbyde et unikt og naturligt naturmiddel til en sund prostata. Kosttilskuddet har mange forskellige aktive ingredienser, der alle er nøje udvalgt på grund af deres effekt på prostataens sundhed og kroppens velvære. Kapslerne indeholder blandt andet

Beta-Sitosterol
Beta-sitosterol

Er en slags "god" kolesterol fundet primært i planter, fuldkorn og nøddeolier, bidrager til et sundt kolesteroltal. Forskere har undersøgt beta-sitosterol, og hvordan det kan hjælpe med at understøtte mænds sundhed, hvilket gør det til en vigtig naturlig ingrediens i naturlige prostata-kosttilskud. Læs mere her.

Savpalme Ekstrakt
Savpalme

Er også kendt som Serenoa Repens og er en lille palme hjemmehørende i det sydøstlige USA. Traditionelt er dens frugtekstrakt blevet brugt af indianere i århundreder som et middel til at få en bedre vandladning og prostatasundhed. Flere videnskabelige studier er blevet udført omkring palmeplantens effekter. Læs mere her.

Græskarfrø
Græskarfrø

Er rig på zink, selen og jern og er velkendt for flere sunde næringsstoffer; blandt andet carotenoid og E-vitamin, som siges at kunne bidrage til at beskytte celler mod celler mod oxidativ stress og skade. Forskere har også undersøgt sammenhængen mellem indtagelse af græskarfrø og opretholdelsen af en sund prostata. Læs mere her.

Hvidløgs ekstrakt
Hvidløg

Er en populær ingrediens i naturlige kosttilskud og kendt for at have mange fordele på sundhed og velvære. Hovedingrediensen i hvidløg, kaldet Allicin, som er grunden til dets karakteristiske lugt, er også blevet grundigt undersøgt for sin antimikrobielle effekter. Læs mere her.

Zink
Zink

Er et meget vigtigt mineral kendt for at bidrage til immunsystemets normale funktion. Flere videnskabelige studier har undersøgt zink grundigt, og man har også undersøgt forholdet mellem sunde zink-niveauer i kroppen og dets effekt på en sund prostatafunktion. Læs mere her.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 3 kapsler dagligt sammen med et stort glas vand. Som med ethvert andet kosttilskud anbefaler vi, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Kosttilskuddet er fremstillet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Er velegnet til vegetarer og veganere, men ikke til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Beta-sitosterol, Savpalme, Græskarfrø, Hvidløg, Isoflavoner, zinkcitrat, D3-vitamin, Lykopen, Selen, Hydroxypropylmethylcellulose, Magnesiumstearat, Siliciumdioxid, Mikrokrystallinsk cellulose.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

75.38% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkningen af produktet kan endnu ikke vurderes .

F Fl. B
Bekræftet køb

Synnes virkningen er der men for svag

K Kunde
Bekræftet køb

lidt for tidligt at vurdere effekten.

J Jens P
Bekræftet køb

Man skal blive ved med at tage pillerne, ellers ophører effekten

j jørn S
Bekræftet køb

Har virket ret godt, men mangler stadig at tage en del før jeg ser den endelige effekt.

B Børge
Bekræftet køb

Med alderen er prostataen ikke hvad den har været. Men Porstasure har haft en god effekt for mig. vil fortsætte med at tage dem

S Sigurd
Bekræftet køb

penge givet godt ud

F Flemming
Bekræftet køb

Jeg har taget disse hver dag i over 2 uger, og jeg håber, de fungerer

F Frank
Bekræftet køb

Føler allerede at det virker

P Paul
Bekræftet køb

Kan ikke sige om det virker endnu

T Tom
Bekræftet køb

det er rart at kunne passe på min prostata som midaldrende mand...

T Tonny
Bekræftet køb

Jeg begyndte på kapslerne, da min far havde problemer med sin prostata, og jeg er utrolig glad for prostasure, der holder mig sund

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide