Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Prosta Sure Kosttilskud til prostata

90 Kapsler | Naturmiddel til Prostata

Oversigt

Efter omfattende undersøgelser omkring mænd og deres behov har MaxMedix udviklet ProstaSURE, som et naturligt kosttilskud, specielt designet til at understøtte en sund mandlig prostata funktion. Sammensat af populære ingredienser, såsom beta-sitosterol og savpalme, er dette kosttilskud lavet udelukkende af naturlige ingredienser. Dette gør ProstaSURE unikt på markedet og til et alle tiders valg for dem, der søger en naturlig måde at varetage prostataen på.

 • Designet til at understøtte en sund prostata
 • Hjælper med at styre hyppig vandladning
 • Med beta-sitosterol og savplante ekstrakt
 • Lavet af naturlige ingredienser
 • Beriget med vitamin D3 og selen
 • Kun to veganske kapsler om dagen

Problemer relateret til en forstørret prostata kan være meget almindelige blandt mænd, da det siges, at omkring halvdelen af mænd på 50 år eller derover, kan blive berørte, og endnu mere chokerende, omkring 90% af mændene over 80. En forstørret prostata er et problem, der opstår hos mange mænd, som de bliver ældre, så hvis du opdager at du skal urinere hyppigere eller vågner om natten for at besøge toilettet, kan det være på tide at begynde at tage vare på din prostatas sundhed.

 • Vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Køb 1 $53.82
 • Køb 2 $96.88 $107.64 Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 $129.18 $161.46 Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er en forstørret prostata?

Prostata er en lille kirtel, der findes i nærheden af urinrøret, ved blærens bund. Det er en nøgle kirtel i mænds reproduktive system og dens hovedfunktion er produktionen af en mælkevæske, der tilføjer alkalinitet til sæden. De fleste mænd har en sund prostata, men i nogle tilfælde kan prostatakirtlen begynde at vokse. Dette forårsager pres på blæren, hvilket klemmer urinrøret, røret, som urinen løber igennem. Det er derfor at vandladningsproblemer er så almindelige for dem, der lider af en forstørret prostata.

Tegn på en forstørret prostata

En forstørret prostata er mere almindelig hos ældre mænd, sandsynligvis pga. naturlige hormonelle forandringer. Statistikker viser, at omkring 4 ud af 10 mænd over 50 udviser visse symptomer relateret til en forstørret prostata, hvor 3 ud af 4 oplever symptomer, når de når 70 års alderen. Der er nogle tegn at holde øje med ifm. prostata, der generelt er forbundet med blæren og vandladningen. Disse kan omfatte.

 • Besvær med at påbegynde vandladning
 • Øget påtrængenhed
 • Hyppig vandladning
 • Svag vandladning
 • Følelse af ufuldstændig blæretømning
 • Ufrivillig vandladning / inkontinens
 • Besvær med at lade vandet
 • En vandladning, der starter og stopper
 • Opvågning om natten for at lade vandet

Hvis du opdager eller oplever nogle af disse tegn, foreslår vi at tilse en læge for mere information og diagnose.

ProstaSURE

Efter grundig forskning i prostata og naturlige plantebaserede ingredienser udviklede MaxMedix ProstaSURE. Med fokus på mænd og deres unikke behov er ProstaSURE udviklet til at understøtte en sund prostata og prostata funktion. Dette naturlige kosttilskud hjælper til med at tilføre en række vitaminer og mineraler, såsom zink, selen og vitamin D3, som kan understøtte mænds sundhed og velvære. Sammensætningen indeholder også 50 mg af isoflavoner, en klasse af flavonoider, kendt for deres antioxidante aktivitet, som nu er alment anvendt pga. deres potentielle sundhedsmæssige fordele.

Kerne Ingredienser

ProstaSURE-sammensætningen er blevet omhyggelig fremstillet vha. præcise mængder af plantebaserede ingredienser for at tilbyde et naturligt supplement, der er unikt på markedet i dag. I denne formel forefindes mange aktive ingredienser, som omfatter.

Beta-Sitosterol
Beta-Sitosterol

Fundet hovedsageligt i planter, fuldkorn og nøddeolier, er beta-sitosterol en slags "god" kolesterol, der normalt findes i fødevarer, der bidrager til et sundt kolesteroltal. Beta-sitosterol er også blevet studeret pga. dets hjælpende funktion i understøttelsen af den mandlige sundhed, hvilket gør det til en vigtig naturlig ingrediens i naturlige prostata-understøttende produkter. Få mere at vide her.

Savpalme Ekstrakt
Savpalme Ekstrakt

Også kendt som Serenoa Repens er savpalme en lille palme hjemmehørende i det sydøstlige USA. Traditionelt er dens frugt ekstrakt blevet brugt af indianere i århundreder, som et middel til at optimere vandladningen. På det seneste er der gennemført flere studier omkring egenskaberne ved denne specielle plante. Få mere at vide.

Græskarfrø
Græskarfrø

Rig på zink, selen og jern, er græskarfrø kendt for deres brede vifte af værdifulde næringsstoffer; dette omfatter bl.a carotenoid og vitamin E, hvilke siges at bidrage til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress og skade. Der er også foretaget undersøgelser vedr. græskarfrø og opretholdelsen af en sund prostata. For mere information, klik her.

Hvidløgs ekstrakt
Hvidløgs ekstrakt

Også kendt under det latinske navn Allium Sativum er hvidløg en populær ingrediens, der vides at have mange fordele for menneskers sundhed. Hovedingrediensen i hvidløg, kaldet Allicin, som er grunden til dets karakteristiske lugt, er også blevet grundigt undersøgt for sin antimikrobielle aktivitet. Find ud af mere.

Zink
Zink

Kendt for at bidrage til immunsystemets normale funktion er zink et meget vigtigt mineral for kroppen. Der er blevet gennemført flere studier vedr. zink, herunder omkring forholdet mellem sunde zink niveauer og gode prostata funktioner. Få mere at vide her.

Brugsvejledning

ProstaSURE er udviklet til at være nemt at tage og til ikke at forstyrre din regelmæssige daglige rutine. Du skal blot indtage 3 kapsler med vand to gange dagligt. Som med ethvert kosttilskud, anbefaler vi at læse den fulde ingrediensliste for at kontrollere for eventuelle personlige allergener. Dette kosttilskud er lavet af højeste kvalitet og er GMP-certificeret. Da kapslerne er lavet af naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger, og samtidigt gør det også ProstaSURE velegnet til vegetarer og veganere.

Prosta Sure Kosttilskud til prostata 90 Kapsler | Naturmiddel til Prostata

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

75.38% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkningen af produktet kan endnu ikke vurderes .

F Fl. B
Bekræftet køb

Synnes virkningen er der men for svag

K Kunde
Bekræftet køb

lidt for tidligt at vurdere effekten.

J Jens P
Bekræftet køb

Man skal blive ved med at tage pillerne, ellers ophører effekten

j jørn S
Bekræftet køb

Har virket ret godt, men mangler stadig at tage en del før jeg ser den endelige effekt.

B Børge
Bekræftet køb

Med alderen er prostataen ikke hvad den har været. Men Porstasure har haft en god effekt for mig. vil fortsætte med at tage dem

S Sigurd
Bekræftet køb

penge givet godt ud

F Flemming
Bekræftet køb

Jeg har taget disse hver dag i over 2 uger, og jeg håber, de fungerer

F Frank
Bekræftet køb

Føler allerede at det virker

P Paul
Bekræftet køb

Kan ikke sige om det virker endnu

T Tom
Bekræftet køb

det er rart at kunne passe på min prostata som midaldrende mand...

T Tonny
Bekræftet køb

Jeg begyndte på kapslerne, da min far havde problemer med sin prostata, og jeg er utrolig glad for prostasure, der holder mig sund

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide