Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Pebermynteolie Kapsler

200 mg 180 Softgels | Naturligt tilskud mod dårlig ånde maxmedix

Leder du efter en naturlig løsning på dårlig ånde? maxmedix Peppermint Oil Softgels er en diskret og nem måde at tackle de dårlige lugte på, der kan komme fra din mave. Med en kraftfuld 200mg dosis og kun 1 simpel softgel kapsel om dagen, kan du få en friskere og mere behagelig ånde med dette naturlige premium tilskud i dag!

  • Mod dårlig ånde & lugte
  • Pebermynteolie softgel kapsler
  • 200mg premium Pebermynteolie
  • Diskrete og nemme at tage
  • 180 softgels til 6 måneders forbrug
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
159
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvordan kan Peppermint Oil Softgels hjælpe mig?

Det er ikke altid nok at børste dine tænder. Dårlig ånde kan skyldes en utilpas mave, som kan være svært for dig at bekæmpe. Maxmedix’ softgels er lavet med hele 200mg kraftfuld kvalitets pebermynteolie, der virker ved at bekæmpe årsagerne til de dårlige lugte fra maven og tarmen, så din ånde kan forblive frisk.

Pebermynteolie er en urt fra myntefamilien og, når den er koncentreret og brugt som et kosttilskud, har studier vist, at pebermynteolie er ideelt mod en utilpas mave, hvilket ofte er grunden til ubehag og uønskede lugte. I form af de nemt indtagelige softgel kapsler bliver det til en hurtig og diskret tilføjelse til din dag.

Sun?ower Seed Oil
Solsikkekerner Olie

Solsikkekerner olie er rigt på Vitamin E, der beroliger og fugtgiver din hud. Dette er en fuldkommen naturlig, sund ingrediens, der kan hjælpe dig med at pleje din hud og opretholde dens sundhed.

Gelatin
Gelatin

Gelatine kommer typisk fra dyr og er rigt på aminosyren Glycine, der er en essentiel byggesten af proteiner. De fleste moderne diæter inkluderer ikke dyrehud, knogler og bindevæv, som alle betragtes for at være hovedkilderne til essentielle aminosyrer. Dette er grunden til, at Gelatine er inkluderet i denne formular for et ekstra boost.

Glycerine
Glycerine

Glycerin er en sukker-alkohol, der kommer fra dyre- og plantekilder. Glycerin er en lugtfri, sirupsagtig væske med en sød smag, der gør de nemt indtagelige softgel kapsler lette at indtage med dit måltid. Du finder ofte Glycerin i tandpastaer eller mundskyl.

Hvem er det beregnet til?

Hvis du døjer med maveproblemer, der resulterer i dårlige lugte, er maxmedix Peppermint Oil Softgels til dig! Vi kan alle lide af dårlig ånde, og uanset om du er ryger, går på en date, møder vigtige klienter, på grund af den mad du spiser, eller bare gerne vil pleje din ånde naturligt, så er disse softgel kapsler ideelle for dig! Frisk din ånde op og føl dig selvsikker med denne unikke pebermynte formular!

Du vil måske også kunne lide

Fuldend din mundhygiejne rutine med Eco Masters Activated Charcoal Powder and Bamboo toothbrush for at kombinere din friske ånde med det perfekte smil.

Vejledning

Tag ganske enkelt 1 Pebermynte Olie Softgel dagligt med vand og noget mad, helst i forbindelse med dit hovedmåltid. Da dette tilskud er lavet af naturlige ingredienser, er det sikkert for dig at bruge uden nogen kendte bivirkninger. Læs den fulde ingrediensliste før brug for at tjekke for personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer eller er på medicin, skal du tale med din læge først. Dette tilskud er ikke egnet for veganere eller vegetarer.

Fuld ingrediensliste

Hovedingrediens - Pebermynte Olie 200 mg

Øvrige ingredienser: Solsikkekerner Olie, Gelatine, Glycerin, Renset Vand

Læs mere
Pebermynteolie Kapsler 200 mg 180 Softgels | Naturligt tilskud mod dårlig ånde

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

75.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ankom hurtigt og i god stand. For tidligt til at sige, om det virkelig fungerer.

C Carlos
Bekræftet køb

10/10 for dette produkt. Anbefaler det.

H Helena
Bekræftet køb

Strålende, gør nøjagtigt hvad den siger. Min partner led af dårlig ånde i lang tid. Hans åndedrag er frisk hele dagen nu takket være denne. Det er 5. gang vi bestiller.

C Christina
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter