Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

MaxMedix Pebermynteolie Kapsler

200 mg 180 Bløde Kapsler | Naturligt kosttilskud mod dårlig ånde

Oversigt

Dårlig ånde kan afskrække mange og være pinligt at slås med - men der er hjælp at hente! Hvad end den dårlige ånde skyldes - urolig mave, ubalance i mave bakterierne eller fordøjelsen - så er der hjælp at hente. Maxmedix Pebermynte Kapsler er en diskret og nem måde, at angribe dårlig ånde og berolige maven. Med en kraftfuld 200 mg dosis og kun 1 kapsel om dagen, kan du opnå en friskere og mere behagelig ånde med dette naturlige tilskud i dag!

 • Mod dårlig ånde
 • Beroliger maven
 • Naturlige pebermynteolie kapsler
 • 200 mg premium pebermynteolie
 • Diskrete og nemme at tage
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Køb 1 159 kr.
 • Køb 2 286 kr. 318 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 381 kr. 477 kr. Du sparer 20%

Hvordan kan pebermynte kapsler hjælpe mig?

Det er ikke altid nok at børste dine tænder, for at komme dårlig ånde til livs. Dårlig ånde kan nemlig skyldes en utilpas eller ubalanceret mave, hvilket kan være svært for dig at bekæmpe. Heldigvis er der simple og naturlige måder, hvorpå du kan hjælpe din mave, så du kan slippe af med dårlig ånde. Pebermynteolie kapsler er lavet med hele 200 mg kraftfuld kvalitets pebermynteolie, der bidrager til bekæmpelse af årsagerne til de dårlige lugte fra maven og tarmene, så din ånde kan forblive frisk.

Pebermynteolie kommer fra en urt fra myntefamilien, som har en lang række egenskaber for dit velvære og helbred. Når den er koncentreret og brugt som et kosttilskud, har studier vist, at pebermynteolie er ideelt mod en utilpas mave, hvilket ofte er en af grundene til ubehag og uønskede lugte. I form af de nemt indtagelige kapsler bliver det til en hurtig og diskret tilføjelse til din dag, så du roligt og uden bekymring kan fokusere på din dagligdag og social interaktioner.

Sun?ower Seed Oil
Solsikkekerneolie

Solsikkekerneolie er rigt på E-vitamin, der beroliger og fugtgiver din hud. Dette er en fuldkommen naturlig og sund ingrediens, der kan hjælpe med at pleje din hud og opretholde dens sundhed.

Gelatin
Gelatine

Gelatine kommer typisk fra dyr og er rigt på aminosyren Glycine, der er en essentiel byggesten af proteiner. De fleste moderne diæter inkluderer ikke dyrehud, knogler og bindevæv, som alle betragtes for at være hovedkilderne til essentielle aminosyrer. Dette er grunden til, at Gelatine er inkluderet i denne formular for et ekstra boost.

Glycerine
Glycerin

Glycerin er en sukker-alkohol, der kommer fra både dyre- og plantekilder. Glycerin er en lugtfri, sirupsagtig væske med en sød smag, der bidrager til at det er let at indtage en af disse kapsler med et hovedmåltid. Du finder ofte Glycerin i tandpastaer eller mundskyl.

Hvem er det beregnet til?

Disse kapsler er designet til enhver der enten er bekymret for eller ved, at de slås med dårlig ånde. Det er særligt tiltænkt individer, der i deres dagligdag indgår i sociale interaktioner, hvor det er essentielt at have en frisk ånde. Yderligere er det også velegnet individer, der er på en diæt eller elsker stærk mad, der kan forårsage forandringer og uro i maven, og samtidigt også til at bidrage til daglig mundhygiejne.

Sørg for at du altid er klar til sociale interaktioner og prøv disse kapsler. De passer let ind i en daglig rutine og giver dig et boost, så du fortsat kan følge din diæt eller nyde krydret mad, med selvsikkerhed gå på date og have gode møder med klienter! Frisk din ånde op og føl dig selvsikker med denne unikke pebermynte formel!

Du vil måske også kunne lide

Fuldend din mundhygiejne rutine med Eco Masters Activated Charcoal Powder and Bamboo toothbrush for at kombinere din friske ånde med det perfekte smil.

Vejledning

Tag ganske enkelt 1 Pebermynteolie kapsel om dagen med vand og gerne i forbindelse med et af dine hovedmåltid. Da dette tilskud er lavet af naturlige ingredienser, er det sikkert for dig at bruge og har ingen kendte bivirkninger. Læs altid den fulde ingrediensliste før brug for at tjekke for personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, skal du tale med din læge først. Dette tilskud er ikke egnet for veganere eller vegetarer.

Fuld ingrediensliste

Hovedingrediens - Pebermynte Olie 200 mg

Øvrige ingredienser: Solsikkekerneolie, Gelatine, Glycerin, Renset Vand

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ankom hurtigt og i god stand. For tidligt til at sige, om det virkelig fungerer.

C Carlos
Bekræftet køb

10/10 for dette produkt. Anbefaler det.

H Helena
Bekræftet køb

Strålende, gør nøjagtigt hvad den siger. Min partner led af dårlig ånde i lang tid. Hans åndedrag er frisk hele dagen nu takket være denne. Det er 5. gang vi bestiller.

C Christina
Bekræftet køb

Ved ikke rigtig om jeg kan mærke nogen forskel. Dårlig ånde mærkes jo mest af omgivelserne men ingen siger noget til mig.

L Lis
Bekræftet køb

Jeg synes de er virkelig gode. Når man bøvser smager det af mint så jeg håber min ånde også lugter af mint.

K Karin
Bekræftet køb

Jeg elsker dem!

M Mona
Bekræftet køb

De virker på min veninde så jeg håber de virker lige så godt for mig.

M Maria
Bekræftet køb

det føles godt at have en frisk mint ånde når man skal på date eller ud og drikke.

J Jonas
Bekræftet køb

Så nemt med kapsler. har tidligere brugt flydende olie men det smager alt for stærkt

E Ester
Bekræftet køb

Det bedste tilskud! alle vil jo gerne have en frisk ånde! :)

T Tue

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide