FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Trioxidil Shampoo til mænd

236 ml Shampoo | Shampoo til hårtab med 2% Trioxidil

Oversigt

  • Shampoo til hårtab med 2% trioxidil til mænd
  • Perfekt til mænd med hårtab og tyndt hår
  • Forynger, nærer og styrker håret i dybden
  • Unik trioxidil triple action-formular
  • Indeholder klinisk testede ingredienser

Foligain Trioxidil Shampoo med 2% Trioxidil er udviklet med en unik trioxidil triple action formular, og er det ideelle hårtabsprodukt til mænd, der oplever problemer med hårtab.

Hårtabsshampooen indeholder klinisk testede ingredienser og er perfekt til alle mænd, der har problemer med tyndt hår og hårtab, og som har brug for en shampoo til at forynge, pleje, nære og styrke håret samt hovedbunden i dybden. Er velegnet til daglig brug, indeholder ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Hårtab hos mænd - et normalt men tabubelagt problem

Hårtab er et helt almindeligt problem for mænd. Faktisk så almindeligt, at cirka 85% af alle mænd oplever en eller anden form for uønsket hårtab, inden de bliver 50. Hårtab og tyndt hår kan skyldes mange forskellige årsager, der alle kan påvirke den enkelte mand forskelligt, men de primære årsager til uønset hårtab er:

Livsstilsfaktorer som rygning og stress kan have en betydning for dit hårs sundhed, og er mulige at gøre noget ved med simple livsstilsændringer. Men genetik og hormoner er imidlertid ikke så lette at gøre noget ved, og de kan spille en stor rolle i udviklingen af hårtab hos mænd, da de kan påvirke niveauerne af kønshormon i kroppen.

Enzymet 5-alpha-reductase (5a-reductaser) omdanner det mandlige kønshormon til DHT, der kan få hårsækkene til at krympe og hæmme hårvæksten. Derfor er ingredienser, der hævder at være DHT- og 5-alpha reductase-blokkere, blevet meget populære blandt mænd, der har problemer med hårtab og tyndt hår, og her er Foligain Trioxidil-shampoo til mænd et perfekt alternativ.

Foligain shampoo med trioxidil til mænd

Foligain Shampoo med trioxidil til mænd er meget mere end bare en almindelig shampoo. Den hjælper ikke kun med at rense håret og hovedbunden for at reducere ophobninger af affaldsstoffer og fremme et sundt hår og hovedbund, den kan også hjælpe med at revitalisere og styrke håret i dybden. Denne stimulerende shampoo er skabt specielt til mænd, der har problemer med tyndt hår og hårtab, og er udviklet med en unik Trioxidil ™ triple action-formel, der er eksklusiv for Foligain-serien til at tage din hårpleje til et helt nyt niveau.

Brugsvejledning

Masser en generøs mængde shampoo ind i vådt hår og hovedbunden i 1-2 minutter. For at give de aktive ingredienser til til at virke bør du lade shampooen sidde i 3-4 minutter efterfølgende. Skyl herefter grundigt. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger shampooen mindst 3-5 gange om ugen samt kombinerer brugen med Foligans hårtabs-balsam og hårtabsspray.

Ingrediensliste

Vand, dinatrium laureth sulfosuccinat, cocamidopropyl betain, natrium cocoyl isethionat, glycol stearat, cocamid MEA, butylen glycol, dextran, acetyl tetrapeptide-3, trifolium pratense (kløver) blomstekstrakt, polysorbate 20job, Sallysevesyreprotein, hydrolyseret glycerin, hydrolyseve retjaprotein, hydrolyseve retjaprotein , PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprinsyre / Caprylglyceride, Arginine HCI, Hydrolyseret Majsstivelse, Serine, Threonine, Foeniculum Vulgaree (fenniculum), Foeniculum, Citron og Fenniculum ) Bladeksmistrakt, Chatoem. ) Blomsterekstrakt, Achillea Millefolium (Røllike) Ekstrakt, Urea, Allantoin, Equisetum Arvense (Padderok) Ekstrakt, Retinyl Palmitat (A Vitamin), Tocopherol (E Vitamin), (Bede) Rodekstrakt, Gingko Biloba Bladekstrakt, Olea Europaea (Olive) Ekstrakt, Aspalathus Linearis (Rooibo s) Bladeek tract, Camellia Sinensis (tebusk) Bladeksrakt, Camellia Sinensis (Grøn te) Bladek tract, biotin, phenoxyethanol, parfume.

Ofte købt sammen

Foligain Trioxidil Shampoo til mænd
Foligain Trioxidil Shampoo til mænd

236 ml Shampoo | Shampoo til hårtab med 2% Trioxidil

219 kr.

+
Biotin Kapsler med B7-vitamin
Biotin Kapsler med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

239 kr.

+
Foligain 10% Trioxidil Spray til mænd
Foligain 10% Trioxidil Spray til mænd

59 ml Spray | Klinisk testet hårkur til hårtab

325 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(69)
4 Stjerner
(33)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.70% baseret på 105 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dejlig Shampoo som gør håret fyldigt drøj i brug ,så det holder længere

B Bernt J
Bekræftet køb

Shampooen får håret til at føles behageligt allerede de første gange. Meget drøj i brug - fylder godt ud, mens man masserer. Bruger den kun sammen med Conditioner.

H HenrikTC
Bekræftet køb

Good Thanks

b basharat Z
Bekræftet køb

Meget godt

G Giovanni S
Bekræftet køb

Særdeles glad for denne shampoo. Den har en rigtig god effekt på mig og er taknemmelig over at få den anbefalet. Jeg ser frem til at fortsætte med denne behandling.

E Emil
Bekræftet køb

Har brugt både Foligain Shampoo og Balsam i længere tid nu og kan se en stor forskel... Virkelig glad for at have fundet et effektivt produkt til en nogenlunde pris. Kan se at der er lavet en pakke med begge produkter nu - den køber jeg næste gang.

K Kim
Bekræftet køb

Har prøvet mange ting mod hårtab, men Foligain er det produkt, der har virket bedst - føltes næsten som om at få håret tilbage igen!

K Karsten
Bekræftet køb

Brugte Foligain shampoo sammen med Foligain conditioner. Virkelig god effekt - kunne se resultater allerede efter nogle dage

H Hans
Bekræftet køb

Nem at bruge, men dyr

J James
Bekræftet køb

Ikke så vild med duften, men resultaterne er det værd

R Ryan

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide