Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Trioxidil 2% Shampoo til mænd

236 ml Shampoo | Hårtabsbehandling

Foligain Shampoo til mænd er en unik dybderensende shampoo skabt specielt til mænd med tyndt hår. Med den eksklusive Trioxidil ™ triple action-formel gør denne shampoo meget mere end bare at rense håret. Denne stimulerende shampoo er lavet af en specielt sammensat blanding af klinisk undersøgte ingredienser, der kan hjælpe med at rense hovedbunden for at reducere ophobninger af affaldsstoffer samtidig med at det hjælper med at forynge, nære og styrke håret

  • Skabt til fint hår og hårtab
  • Hjælper med at rense håret og fjerne ophobninger af affaldsstoffer
  • Med klinisk testede ingredienser
  • Eksklusiv Trioxidil ™ triple action-formel
  • Supplement til brugen af Foligain Conditioner til mænd
  • Ingen parabener, sulfater eller phthalater

Foligain Shampoo til mænd er for dem der ønsker at genvinde deres selvtillid på trods af deres hårtab. Takket være dens triple-action formel er denne dybderensende shampoo blevet skabt til at arbejde på tre fronter for at hjælpe håret: styrkelse af hårsækkene, formvitalitet og bevarelse af fugtigheden. Med dens enkle anvendelse og overlegne formel kan denne stimulerende shampoo være perfekt til de mænd, der ønsker endeligt at forbedre udseendet af deres tynde hår.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
199
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hårtab hos mænd

Hårtab kan påvirke flere end man måske indser da omkring 85% af mændene oplever en eller anden form for hårtab inden de bliver 50. Det kan skyldes en forskellige række faktorer, der vil påvirke hver enkelt person forskelligt, her er nogle af de vigtigste:

Nogle af disse kan være et resultat af vores livsstil, såsom rygevaner eller stress, som kan reduceres. Faktorer som genetik og hormoner er imidlertid ikke så lette at gøre noget ved og de kan spille en stor rolle i udviklingen af hårtab hos mænd, da de kan påvirke niveauerne af kønshormon i kroppen. Enzymet 5-alpha-reductase (5a-reductaser) konverterer det mandlige kønshormon til DHT, der kan få hårsækkene til at krympe og hæmme væksten. Derfor er ingredienser, der hævder at være DHT og 5 alpha reductase-blokkere, blevet meget populære blandt dem der oplever hårtab.

Foligain Shampoo til mænd

Foligain Shampoo til mænd er meget mere end bare en almindelig shampoo. Den hjælper ikke kun med at rense håret og hovedbunden for at reducere ophobninger af affaldsstoffer og fremme sunde forhold, det kan også hjælpe til med at bearbejde håret i dybden. Denne stimulerende shampoo er skabt specielt til mænd med hårtab og har en enestående formel takket være dens Trioxidil ™ triple action-formel, der er eksklusiv for Foligain-serien. Triple action-formlen er sammensat af et team af hårplejeeksperter og den består af et omhyggeligt valgt udvalg af klinisk testede bioaktive ingredienser. Ved hjælp af dens liposfære mikroemulsionsteknologi bliver denne formel indført i håret og hovedbunden for at afhjælpe tyndt håret på tre fronter:

Hårsækstyrke
Hårsækstyrke

Den naturlige formel kan bidrage med gavnlige proteiner, som kan hjælpe med at styrke og genoplive håret

Formvitalitet
Formvitalitet

Nøje udvalgte bioaktive ingredienser arbejder for at passe på det tynde hår og hjælper med at styrke hårsækkene indefra

Holder på fugten
Holder på fugten

Hjælper med at opretholde en sund hårbund ved at forsegle næringsstoffer og hudens fugt, så den er klar til et sundt hår

Ingredienser

Det der gør Foligain Shampoo til mænd så unik er i sidste ende det præcise udvalg af klinisk testede ingredienser. Hver ingrediens med det eksklusive Trioxidil ™ triple action-kompleks er blevet omhyggeligt udvalgt ikke blot for deres individuelle fordele, men også deres evne til at arbejde sammen i formlen.

Fennikelekstrakt
Fennikelekstrakt

Fennikel har været anvendt siden oldtiden og været meget populær takket være dens mange egenskaber. Den er kendt for at være rig på saponiner, hvilket gør at den kan hjælpe med at rense og styrke. Dette kan gavne håret og bidrage til at gøre det strålende og stærkt

Kamilleeksrakt
Kamilleeksrakt

Selvom det er mest almindeligt i te, har kamille faktisk en række anvendelser, når den påføres topisk. Ikke alene kan det hjælpe med at berolige huden, men det siges også at hjælpe med at nære svagt hår i dybden og tilføre det en sund udstråling.

Grøn te ekstrakt
Grøn te ekstrakt

Grøn te er kendt for sine utallige fremragende fordele, hvilket gør den til en virkelig favorit ingrediens. Med hensyn til hår og hovedbund, siges det at den hjælper med at bibringe en række nyttige næringsstoffer. Koffeinen og katekinerne i grøn te er kendt for at hjælpe med at stimulere hårsækkene og beskytte dem mod beskadigelse.

Olivenfrugtekstrakt
Olivenfrugtekstrakt

Mange kender til at oliven er nyttig for at hjælpe med at nære huden, da den kan være en af verdens fyldigste ingredienser. Takket være sin lette tekstur kan den virke som en god naturlig fugtighedscreme, og da den er blødgørende, kan den hjælpe med at nære hårfibrene dybt inde.

E-vitamin
E-vitamin

Det er sandsynligvis en af de mest kendte hudplejevitaminer, men E-vitamin kan også være meget gavnlig for håret. Den er kendt for at hjælpe med at nære hårstråene helt ned til rødderne og fugte hovedbunden for at fremme sunde forhold.

Foligain sShampoo til mænd består af en række klinisk undersøgte ingredienser, der er blevet testet nøje og undersøgt så formuleringen er af højest mulig kvalitet. For at sikre denne kvalitet indeholder denne stimulerende shampoo ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr

Komplet liste over ingredienser:

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinat, Cocamidopropyl Betaine, Natriumkocoylisethionat, Glycolstearat, Cocamid MEA, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (kløver) blomstekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaester, Citronsyre, PEG -40 Hydrogeneret Castorolie, Polysorbat 20, Salicylsyre, Hydrolyseret Hvedeprotein, Hydrolyseret Sojaprotein, PEG-150 Pentaerythrityl-Tetrastearat, PEG-6 Caprinsyre / Caprylglycerider, Arginin HCI, Hydrolyseret Majsstivelse, Serin, Threonin, Foeniculum Vulgare (fennikel) ekstrakt, Humulus Lupulus (Humle) Ekstrakt, Melissa Officinalis (Citronmelisse) Bladekstrakt, Viscum Album (Mistelten) Bladekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterekstrakt, Achillea Millefolium (Røllike) Ekstrakt, Urea, Allantoin, Equisetum Arvense (Padderok) Ekstrakt, Retinyl Palmitat (A Vitamin), Tocopherol (E Vitamin), Beta Vulgaris (Bede) Rodekstrakt, Gingko Biloba Bladekstrakt, Olea Europaea (Oliven) Ekstrakt, Aspalathus Linearis (Rooibos) Bladeekstrakt, Camellia Sinensis (tebusk) Bladekstrakt, Camellia Sinensis (Grøn te) Bladekstrakt, Biotin, Phenoxyethanol, Parfume.

Brugsanvisning

Denne stimulerende shampoo masseres blot ind i vådt hår og hovedbunden i 1-2 minutter. For at give de aktive ingredienser tid til at virke bør shampoo blive i 3-4 minutter efterfølgende, skyl derefter grundigt. For at få mest muligt ud af dette produkt skal du bruge det mindst 3-5 gange om ugen og kombinere det med Foligains stimulerende balsam, intensiv spray og tilskud til mænd.

Læs mere
Foligain Trioxidil 2% Shampoo til mænd 236 ml Shampoo | Hårtabsbehandling

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dejlig Shampoo som gør håret fyldigt drøj i brug ,så det holder længere

B Bernt J
Bekræftet køb

Shampooen får håret til at føles behageligt allerede de første gange. Meget drøj i brug - fylder godt ud, mens man masserer. Bruger den kun sammen med Conditioner.

H HenrikTC
Bekræftet køb

Særdeles glad for denne shampoo. Den har en rigtig god effekt på mig og er taknemmelig over at få den anbefalet. Jeg ser frem til at fortsætte med denne behandling.

E Emil
Bekræftet køb

Har brugt både Foligain Shampoo og Balsam i længere tid nu og kan se en stor forskel... Virkelig glad for at have fundet et effektivt produkt til en nogenlunde pris. Kan se at der er lavet en pakke med begge produkter nu - den køber jeg næste gang.

K Kim
Bekræftet køb

Har prøvet mange ting mod hårtab, men Foligain er det produkt, der har virket bedst - føltes næsten som om at få håret tilbage igen!

K Karsten
Bekræftet køb

Brugte Foligain shampoo sammen med Foligain conditioner. Virkelig god effekt - kunne se resultater allerede efter nogle dage

H Hans
Bekræftet køb

Nem at bruge, men dyr

J James
Bekræftet køb

Ikke så vild med duften, men resultaterne er det værd

R Ryan
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter