Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Trioxidil Shampoo til mandligt hårtab

236 ml Shampoo | Hårtabsshampoo med 2% Trioxidil

Oversigt

Foligain Shampoo til mænd er en unik dybderensende shampoo skabt specielt til mænd med tyndt hår. Med den eksklusive Trioxidil ™ triple action-formel gør denne shampoo meget mere end bare at rense håret. Denne stimulerende shampoo er lavet af en specielt sammensat blanding af klinisk undersøgte ingredienser, der kan hjælpe med at rense hovedbunden for at reducere ophobninger af affaldsstoffer samtidig med at det hjælper med at forynge, nære og styrke håret

  • Skabt til fint hår og hårtab
  • Hjælper med at rense håret og fjerne ophobninger af affaldsstoffer
  • Med klinisk testede ingredienser
  • Eksklusiv Trioxidil ™ triple action-formel
  • Supplement til brugen af Foligain Balsam til mænd
  • Ingen parabener, sulfater eller phthalater

Foligain Shampoo til mænd er for dem der ønsker at genvinde deres selvtillid på trods af deres hårtab. Takket være dens triple-action formel er denne dybderensende shampoo blevet skabt til at arbejde på tre fronter for at hjælpe håret: styrkelse af hårsækkene, formvitalitet og bevarelse af fugtigheden. Med dens enkle anvendelse og overlegne formel kan denne stimulerende shampoo være perfekt til de mænd, der ønsker endeligt at forbedre udseendet af deres tynde hår.

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Hårtab hos mænd

Hårtab kan påvirke flere end man måske indser da omkring 85% af mændene oplever en eller anden form for hårtab inden de bliver 50. Det kan skyldes en forskellige række faktorer, der vil påvirke hver enkelt person forskelligt, her er nogle af de vigtigste:

Nogle af disse kan være et resultat af vores livsstil, såsom rygevaner eller stress, som kan reduceres. Faktorer som genetik og hormoner er imidlertid ikke så lette at gøre noget ved og de kan spille en stor rolle i udviklingen af hårtab hos mænd, da de kan påvirke niveauerne af kønshormon i kroppen. Enzymet 5-alpha-reductase (5a-reductaser) konverterer det mandlige kønshormon til DHT, der kan få hårsækkene til at krympe og hæmme væksten. Derfor er ingredienser, der hævder at være DHT og 5 alpha reductase-blokkere, blevet meget populære blandt dem der oplever hårtab.

Foligain Shampoo til mænd

Foligain Shampoo til mænd er meget mere end bare en almindelig shampoo. Den hjælper ikke kun med at rense håret og hovedbunden for at reducere ophobninger af affaldsstoffer og fremme sunde forhold, det kan også hjælpe til med at bearbejde håret i dybden. Denne stimulerende shampoo er skabt specielt til mænd med hårtab og har en enestående formel takket være dens Trioxidil ™ triple action-formel, der er eksklusiv for Foligain-serien. Triple action-formlen er sammensat af et team af hårplejeeksperter og den består af et omhyggeligt valgt udvalg af klinisk testede bioaktive ingredienser. Ved hjælp af dens liposfære mikroemulsionsteknologi bliver denne formel indført i håret og hovedbunden for at afhjælpe tyndt håret på tre fronter:

Ingredienser

Det der gør Foligain Shampoo til mænd så unik er i sidste ende det præcise udvalg af klinisk testede ingredienser. Hver ingrediens med det eksklusive Trioxidil ™ triple action-kompleks er blevet omhyggeligt udvalgt ikke blot for deres individuelle fordele, men også deres evne til at arbejde sammen i formlen.

Foligain Shampoo til mænd består af en række klinisk undersøgte ingredienser, der er blevet testet nøje og undersøgt så formuleringen er af højest mulig kvalitet. For at sikre denne kvalitet indeholder denne stimulerende shampoo ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr

Komplet liste over ingredienser:

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinat, Cocamidopropyl Betaine, Natriumkocoylisethionat, Glycolstearat, Cocamid MEA, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (kløver) blomstekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaester, Citronsyre, PEG -40 Hydrogeneret Castorolie, Polysorbat 20, Salicylsyre, Hydrolyseret Hvedeprotein, Hydrolyseret Sojaprotein, PEG-150 Pentaerythrityl-Tetrastearat, PEG-6 Caprinsyre / Caprylglycerider, Arginin HCI, Hydrolyseret Majsstivelse, Serin, Threonin, Foeniculum Vulgare (fennikel) ekstrakt, Humulus Lupulus (Humle) Ekstrakt, Melissa Officinalis (Citronmelisse) Bladekstrakt, Viscum Album (Mistelten) Bladekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterekstrakt, Achillea Millefolium (Røllike) Ekstrakt, Urea, Allantoin, Equisetum Arvense (Padderok) Ekstrakt, Retinyl Palmitat (A Vitamin), Tocopherol (E Vitamin), Beta Vulgaris (Bede) Rodekstrakt, Gingko Biloba Bladekstrakt, Olea Europaea (Oliven) Ekstrakt, Aspalathus Linearis (Rooibos) Bladeekstrakt, Camellia Sinensis (tebusk) Bladekstrakt, Camellia Sinensis (Grøn te) Bladekstrakt, Biotin, Phenoxyethanol, Parfume.

Brugsanvisning

Denne stimulerende shampoo masseres blot ind i vådt hår og hovedbunden i 1-2 minutter. For at give de aktive ingredienser tid til at virke bør shampoo blive i 3-4 minutter efterfølgende, skyl derefter grundigt. For at få mest muligt ud af dette produkt skal du bruge det mindst 3-5 gange om ugen og kombinere det med Foligains stimulerende balsam, intensiv spray og tilskud til mænd.

Ofte købt sammen

Foligain Trioxidil Shampoo til mandligt hårtab
Foligain Trioxidil Shampoo til mandligt hårtab

236 ml Shampoo | Hårtabsshampoo med 2% Trioxidil

219 kr.

+
Biotin Complex
Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt tilskud til sundt hår, hud og negle

169 kr.

+
Foligain Trioxidil til hårtab hos mænd
Foligain Trioxidil til hårtab hos mænd

59 ml Spray | Hårkur til hårtab med 10% Trioxidil

289 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dejlig Shampoo som gør håret fyldigt drøj i brug ,så det holder længere

B Bernt J
Bekræftet køb

Shampooen får håret til at føles behageligt allerede de første gange. Meget drøj i brug - fylder godt ud, mens man masserer. Bruger den kun sammen med Conditioner.

H HenrikTC
Bekræftet køb

Særdeles glad for denne shampoo. Den har en rigtig god effekt på mig og er taknemmelig over at få den anbefalet. Jeg ser frem til at fortsætte med denne behandling.

E Emil
Bekræftet køb

Har brugt både Foligain Shampoo og Balsam i længere tid nu og kan se en stor forskel... Virkelig glad for at have fundet et effektivt produkt til en nogenlunde pris. Kan se at der er lavet en pakke med begge produkter nu - den køber jeg næste gang.

K Kim
Bekræftet køb

Har prøvet mange ting mod hårtab, men Foligain er det produkt, der har virket bedst - føltes næsten som om at få håret tilbage igen!

K Karsten
Bekræftet køb

Brugte Foligain shampoo sammen med Foligain conditioner. Virkelig god effekt - kunne se resultater allerede efter nogle dage

H Hans
Bekræftet køb

Nem at bruge, men dyr

J James
Bekræftet køb

Ikke så vild med duften, men resultaterne er det værd

R Ryan
Bekræftet køb

jeg er super glad for at der endelig er kommet er produkt til mænd med tyndt hår, der rent faktisk virker...

C Carl
Bekræftet køb

Mit hår ser meget bedre ud efter to måneders brug! Jeg er så tilfreds med denne shampoo!

V Valentin

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide