Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Trioxidil 2% Shampoo til kvinder

236 ml Shampoo | Hårtabsbehandling

Fordi den er fremstillet med klinisk testede bioaktive ingredienser, er Foligain shampoo i sandhed speciel. Den er skabt specielt til fint og tyndt hår hos kvinder, og denne dybtrensende shampoo kan ikke bare hjælpe med at vaske håret, men gøre meget mere med brug af dens liposfære microemulsion teknologi, som tilfører hårfibrene og hovedbunden dens eksklusive Trioxidil triple action-formel.

  • Hjælper med at rense håret og fjerne ophobning af affaldsstoffer
  • Specielt skabt til fint hår og hårtab
  • Eksklusiv Trioxidil triple action-formel
  • Med klinisk testede bioaktive ingredienser
  • Supplement til Foligain conditioner til kvinder
  • Ingen parabener, sulfater eller phthalater

Den eksklusive triple action formel, som Foligain shampoo består af, virker på tre områder: follikelstyrke, formvitalitet og bevarelse af fugtighed. Dette hjælper den med ved at rense hovedbunden, reducere forekomsten af blokerende kirtelsekret og ophobning af affaldsstoffer. Desuden bidrager den til at forynge, nære og styrke fra rod til spids, så håret bliver fyldigt og smukt.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
199
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hårtab hos kvinder

Ca. 1 ud af 3 kvinder vil i løbet af deres liv opleve en vist hårtab eller reduktion af hårtykkelse, hvilket er er stort problem for mange af os. Mens der kan være mange potentielle årsager til hårtab hos kvinder, som kan påvirke hver enkelt på forskellig måde, er der nogle hovedfaktorer, som kan være grunden hos mange. Disse kan omfatte

Foligain Shampoo til kvinder

Markedet for shampoo til kvinder er uden tvivl mættet, men Foligain shampoo til kvinder er så meget mere end gennemsnitsproduktet. Den kan ikke bare hjælpe med at rense håret og hovedbunden for at reducere ophobning af affaldsstoffer, den kan også hjælpe med at bearbejde håret i dybden. Denne stimulerende shampoo, som kun er beregnet på hårtab hos kvinder, er blevet skabt af et team af hårplejeeksperter med det formål at frembringe en unik hårplejeformel. Denne unikke formel, som består af et udvalg af klinisk testede, bioaktive ingredienser, bruger sin liposfære mikro-emulsion teknologi til at tilføre hvert hår og hver hårsæk sin eksklusive Trioxidil triple action formel, som styrker håret på tre områder

Hårsækstyrke
Hårsækstyrke

Den naturlige formel kan bidrage med gavnlige proteiner, som kan hjælpe med at styrke og genoplive håret

Formvitalitet
Formvitalitet

Nøje udvalgte bioaktive ingredienser arbejder for at passe på det tynde hår og hjælper med at styrke hårsækkene indefra

Holder på fugten

Hjælper med at opretholde en sund hårbund ved at forsegle næringsstoffer og hudens fugt, så den er klar til et sundt hår

Ingredienser

Hvis du søger en shampoo mod hårtab, som består af unikke ingredienser, behøver du ikke leder efter andet end Foligain Shampoo til Kvinder. Takket være dens nøjagtige udvælgelse af klinisk testede ingredienser og dens eksklusive Trioxidil triple action-formel, er denne nærende shampoo en virkelig mester blandt hårkure.

Fennikelekstrakt
Fennikelekstrakt

Efter at have været meget udbredt i århundreder for sine mange fordele, er fennikel er nu blevet meget populær. Den siges at være rig på saponiner, hvilket gør at den ideel til at rense og styrke. For håret kan dette bidrage til at stimulere hovedbunden og efterlade længderne strålende og stærke.

Moringafrø olie
Moringafrø olie

Da moringa siges at være rig på nyttige fedtsyrer og vitaminer, kan det være meget gavnligt for håret og hovedbunden. Det menes også, at det kan hjælpe med at beskytte håret og give det liv og styrke, så det ser strålende ud.

Grøn te ekstrakt
Grøn te ekstrakt

Grøn te er en meget populær, naturlig ingrediens, som bruges i en mængde krops- og hudpleje produkter. Den kan være meget gavnlig for hovedbunden, fordi den er kendt for at hjælpe med at bibringe nyttige næringsstoffer, og koffeinen kan være med til at stimulere hårsækken og gøre håret smukt.

Olivenfrugtekstrakt
Olivenfrugtekstrakt

Mens oliven er kendt for at give næring til huden, kan de også bidrage til at gøre hovedbunden fugtig. En sund hovedbund giver de bedste betingelser for et sundt hår, og da oliven er en naturlig blødgører, kan den være en hjælp, når hovedbunden skal bearbejdes for at bibringe den fugtighed og styrke.

E Vitamin
E Vitamin

Det er en af de mest kendte hudplejevitaminer, men E-vitamin kan også være meget gavnlig for håret. Den kan hjælpe med at styrke hårfibrene helt ned til rødderne og også være med til at gøre hårsækkene og hovedbunden fugtige.

Kamilleekstrakt
Kamilleekstrakt

Selvom det mest er kendt for sin gavnlige virkning i kroppen, kan kamille også være meget gavnligt, særlig for håret, når det bruges udvortes. Dette skyldes, at det kan være med til at nære svagt hår i dybden og bidrage til at gøre det glansfuldt.

Takket være den store variation af de klinisk undersøgt og gennemtestede ingredienser der udgør formlen for Foligain Shampoo til Kvinder, er denne stimulerende shampoo af den højeste kvalitet. For at være helt sikre på kvaliteten, indeholder dette produkt ingen parabener, sulfater eller phthalater, og det er heller ikke testet på dyr.

Komplet liste over ingredienser
Aqua, Dinatrium Laurethsulfosuccinat, Cocamidopropylbetain, Natriumkocoylisethionat, Glycolstearat, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (Kløver) Blomsterekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaester, Citronsyre, Cocamid MEA, Salicylsyre, PEG-40 Hydrogeneret Castorolie, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearat, PEG-6 Capric / Caprylglycerider, Polysorbat 20, Hydrolyseret Majsstivelse, Hydrolyseret Hvedeprotein, Hydrolyseret Sojaprotein, Foeniculum Vulgare (fennikel) ekstrakt, Humulus Lupulus (Humle ) Ekstrakt, Melissa Officinalis (Citronmelisse) Bladesktrakt, Viscum Album (Mistelten) Bladekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterekstrakt, Achillea Millefolium (Røllike) Ekstrakt, Equisetum Arvense (Padderok) ekstrakt, Urea, Allantoin, Tocopherol (E Vitamin), Beta Vulgaris (Bede) Rodekstrakt, Gingko Biloba Bladekstrakt, Olea Europaea (Oliven) Bladekstrakt, Aspalathus Linearis (Rooibos) Bladekstrakt, Camellia Sinensis (tebusk) Bladekstrakt, Camellia Sinensis (grøn te) Bladekstrakt, Serin, Threonin, Retinyl Palmitat (A Vitamin), Ribes Nigrum (Solbær) Frøolie, Moringa Oleifera (Moringa) Frøolie, Urtica Dioica (Nælde) Bladekstrakt, Malus Domestica Frugtcellekulturekstrakt, Biotin, Arginin HCI, Phenoxyethanol, Pafume.

Brugsanvisning

Foligain Shampoo til kvinder masseres blot ind i vådt hår og hovedbunden i 1-2 minutter. For at give de aktive ingredienser tid til at virke anbefaler vi at lade shampooen blive i 3-4 minutter efterfølgende, derefter skylles håret grundigt. For at få mest muligt ud af dette produkt bør du bruge det mindst 3-5 gange om ugen og kombinere det med Foligains stimulerende balsam, intensiv spray og tilskud til kvinder.

Læs mere
Foligain Trioxidil 2% Shampoo til kvinder 236 ml Shampoo | Hårtabsbehandling

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

80.00% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Endelig et produkt der virker! Kan tydeligt mærke at mit hår er blevet tykkere. Tak for et godt produkt - anbefales til enhver.

S Sara
Bekræftet køb

Super træls at have tyndt hår som pige, men Foligain fik virkelig mit hår til at se meget bedre ud! Virkelig værd at prøve

L Louise
Bekræftet køb

Mit hår var virkelig blevet tyndt, efter nogle hormonforstyrrelser. Denne balsam har fået mit hår til at gro bedre og blive meget tykkere. Tusind Tak Foligain

K Karina
Bekræftet køb

Føles godt og giver en god skum

W Wendy
Bekræftet køb

Dufter dejligt og hjælper virkelig

J Jaqueline
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter