FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Foligain Trioxidil Shampoo til kvindeligt hårtab

236 ml Shampoo | Hårtabsshampoo med 2% Trioxidil

Oversigt

Fordi den er fremstillet med klinisk testede bioaktive ingredienser, er Foligain shampoo i sandhed speciel. Den er skabt specielt til fint og tyndt hår hos kvinder, og denne dybderensende shampoo kan ikke bare hjælpe med at vaske håret, men gøre meget mere med brug af dens liposfære microemulsion teknologi, som tilfører hårfibrene og hovedbunden dens eksklusive Trioxidil triple action-formel.

  • Hjælper med at rense håret og fjerne ophobning af affaldsstoffer
  • Specielt skabt til fint hår og hårtab
  • Eksklusiv Trioxidil triple action-formel
  • Med klinisk testede bioaktive ingredienser
  • Supplement til Foligain conditioner til kvinder
  • Ingen parabener, sulfater eller phthalater

Den eksklusive triple action formel, som Foligain shampoo består af, virker på tre områder: follikelstyrke, formvitalitet og bevarelse af fugtighed. Dette hjælper den med ved at rense hovedbunden, reducere forekomsten af blokerende kirtelsekret og ophobning af affaldsstoffer. Desuden bidrager den til at forynge, nære og styrke fra rod til spids, så håret bliver fyldigt og smukt.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Alle hårtyper
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hårtab hos kvinder

Ca. 1 ud af 3 kvinder vil i løbet af deres liv opleve en vist hårtab eller reduktion af hårtykkelse, hvilket er er stort problem for mange af os. Mens der kan være mange potentielle årsager til hårtab hos kvinder, som kan påvirke hver enkelt på forskellig måde, er der nogle hovedfaktorer, som kan være grunden hos mange. Disse kan omfatte

Foligain Shampoo til kvinder

Markedet for shampoo til kvinder er uden tvivl mættet, men Foligain shampoo til kvinder er så meget mere end gennemsnitsproduktet. Den kan ikke bare hjælpe med at rense håret og hovedbunden for at reducere ophobning af affaldsstoffer, den kan også hjælpe med at bearbejde håret i dybden. Denne stimulerende shampoo, som kun er beregnet på hårtab hos kvinder, er blevet skabt af et team af hårplejeeksperter med det formål at frembringe en unik hårplejeformel. Denne unikke formel, som består af et udvalg af klinisk testede, bioaktive ingredienser, bruger sin liposfære mikro-emulsion teknologi til at tilføre hvert hår og hver hårsæk sin eksklusive Trioxidil triple action formel, som styrker håret på tre områder

Ingredienser

Hvis du søger en shampoo mod hårtab, som består af unikke ingredienser, behøver du ikke leder efter andet end Foligain Shampoo til Kvinder. Takket være dens nøjagtige udvælgelse af klinisk testede ingredienser og dens eksklusive Trioxidil triple action-formel, er denne nærende shampoo en virkelig mester blandt hårkure.

Takket være den store variation af de klinisk undersøgt og gennemtestede ingredienser der udgør formlen for Foligain Shampoo til Kvinder, er denne stimulerende shampoo af den højeste kvalitet. For at være helt sikre på kvaliteten, indeholder dette produkt ingen parabener, sulfater eller phthalater, og det er heller ikke testet på dyr.

Komplet liste over ingredienser
Aqua, Dinatrium Laurethsulfosuccinat, Cocamidopropylbetain, Natriumkocoylisethionat, Glycolstearat, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (Kløver) Blomsterekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaester, Citronsyre, Cocamid MEA, Salicylsyre, PEG-40 Hydrogeneret Castorolie, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearat, PEG-6 Capric / Caprylglycerider, Polysorbat 20, Hydrolyseret Majsstivelse, Hydrolyseret Hvedeprotein, Hydrolyseret Sojaprotein, Foeniculum Vulgare (fennikel) ekstrakt, Humulus Lupulus (Humle ) Ekstrakt, Melissa Officinalis (Citronmelisse) Bladesktrakt, Viscum Album (Mistelten) Bladekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterekstrakt, Achillea Millefolium (Røllike) Ekstrakt, Equisetum Arvense (Padderok) ekstrakt, Urea, Allantoin, Tocopherol (E Vitamin), Beta Vulgaris (Bede) Rodekstrakt, Gingko Biloba Bladekstrakt, Olea Europaea (Oliven) Bladekstrakt, Aspalathus Linearis (Rooibos) Bladekstrakt, Camellia Sinensis (tebusk) Bladekstrakt, Camellia Sinensis (grøn te) Bladekstrakt, Serin, Threonin, Retinyl Palmitat (A Vitamin), Ribes Nigrum (Solbær) Frøolie, Moringa Oleifera (Moringa) Frøolie, Urtica Dioica (Nælde) Bladekstrakt, Malus Domestica Frugtcellekulturekstrakt, Biotin, Arginin HCI, Phenoxyethanol, Pafume.

Brugsanvisning

Foligain Shampoo til kvinder masseres blot ind i vådt hår og hovedbunden i 1-2 minutter. For at give de aktive ingredienser tid til at virke anbefaler vi at lade shampooen blive i 3-4 minutter efterfølgende, derefter skylles håret grundigt. For at få mest muligt ud af dette produkt bør du bruge det mindst 3-5 gange om ugen og kombinere det med Foligains stimulerende balsam, intensiv spray og tilskud til kvinder.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(61)
4 Stjerner
(24)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.26% baseret på 85 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Som kvinde er det ikke særlig fedt at lide af tyndt hår, så jeg håber denne shampoo hjælper

A Annatine
Bekræftet køb

har fået den anbefalet af en veninde der oplevet gode resultater...

F Freja
Bekræftet køb

Lækker shampoo og jeg er glad for den ikke indeholder parabener og andre klamme kemikalier

P Pia
Bekræftet køb

Mega god shampoo. Den skummer godt i badet og dufter dejlig

D Denise
Bekræftet køb

Dejligt der endelig findes en shampoo specielt til hårtab hos kvinder... Det er et pinligt problem for mig

A AK
Bekræftet køb

Dufter dejligt og hjælper virkelig

J Jaqueline
Bekræftet køb

Føles godt og giver en god skum

W Wendy
Bekræftet køb

Mit hår var virkelig blevet tyndt, efter nogle hormonforstyrrelser. Denne balsam har fået mit hår til at gro bedre og blive meget tykkere. Tusind Tak Foligain

K Karina
Bekræftet køb

Super træls at have tyndt hår som pige, men Foligain fik virkelig mit hår til at se meget bedre ud! Virkelig værd at prøve

L Louise
Bekræftet køb

Endelig et produkt der virker! Kan tydeligt mærke at mit hår er blevet tykkere. Tak for et godt produkt - anbefales til enhver.

S Sara

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide