Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegende creme til sensitive områder

Oversigt

Er du træt af misfarvninger på kroppen, selv på intime områder?

Star White er ideel for personer, som ønsker at blege mindre områder af deres krop. Denne blegecreme kan anvendes på intime områder såsom kønsorganerne, anus og under armene. Med Star White kan du stolt vise din krop frem, uanset hvilken vinkel du bliver set fra. Der er mange, der er generte på grund af misfarvninger omkring kønsorganerne, arme eller anus, men med denne creme får din hud en smuk, lys og ensartet fremtoning.

 • Bestseller inden for blegecreme
 • Lysner og ensarter hudens farve
 • Anvendes til mørkere hudområder
 • Udviklet så den kan benyttes til sart hud
 • Star White indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer
 • Kan bruges på hele kroppen, inklusiv intime områder
 • Kan anvendes af både mænd og kvinder
 • Velegnet til alle hudtyper

Star White indeholder kun naturlige ingredienser, hvilket gør den ideel til blegning på følsom eller sart hud. Denne blegecreme har givet mange brugere flotte resultater ved regelmæssigt brug 2 gange om dagen. Takket være vores effektive leveringsmuligheder, kan du allerede få din Star White i morgen, hvis du bestiller i dag inden kl. 16 med UPS.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
219 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Star White blegecreme?

Pigment- eller mørke misfarvninger, kan være en ubehagelig situation for den berørte. Men faktisk er misfarvninger langt fra unormalt. Disse mørkere farvninger på kroppen, kan være et resultat af aldring, solen eller hormonelle forandringer, som kan være svære at komme af med. Men Star White kan gøre de mørke misfarvninger lyse og jævne igen.

Denne blegende creme er udviklet til folk, som ønsker at blege bestemte områder på deres hud enten pga. pigmentpletter eller andre former for misfarvninger på huden. Star White kan bruges af både mænd og kvinder. Cremen er også egnet til følsomme og sarte hudtyper, da cremen kun indeholder naturlige ingredienser. Ved regelmæssig brug denne blegende creme oplever mange brugere en synligt lysere og blegere hud, hvor den påføres.

Star White indeholder salicylsyre, som skånsomt peeler din hud. Dette tillader, at de aktive ingredienser, blandt andet lakrids ekstrakt, kan nå dybere ind i hudens epidermis og aktivt blege det ønskede område. Denne metode gør en blegende creme til en effektiv løsning på misfarvninger og pigmentpletter på huden.

Hvordan bruger jeg Star White blegecreme?

Det bedste resultat opnås, hvis du bruger den blegende creme 2 gange om dagen. Sørg for at huden er renset og tør og påfør så cremen direkte på det hudområde, du ønsker at lysne. Massér cremen ind i huden med cirkulære bevægelser. Sørg for at Star White er trængt ind i huden, inden du begynder at klæde dig på eller påfører eventuelle andre cremer. Undgå kontakt med øjnene.

Star White indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer, hvilket gør den særlig skånsom til sart hud eller til anvendelse ved følsomme områder, såsom kønsorganer eller anus. Dog er det altid vigtigt at udføre en overfølsomhedstest før anvendelse af nye produkter. Du kan lave en overfølsomhedstest, ved at opføre Star White på et mindre område af huden, før du begynder at blege større områder. Hvis din hud reagerer i form af rødme eller kløe, bør du ikke fortsætte brugen.

Hvor hurtigt kan jeg se resultat?

Resultatet med Star White blegende creme kan variere meget fra person til person da det kommer meget an på ens naturlige hudtone og type. De fleste brugere melder dog om et synligt resultat efter et par ugers regelmæssigt brug.

Hvad indeholder Star White blegende creme?

Vand, Glycerin, Oleum Oryzae, Cetylalkohol, Ethylhexylstearat, Glycerylstearat, Cetearyl alkohol, Cetylpalmitat, coco-glycerider, Ceteareth-20, Natriumhyaluronat, Salicylsyre, Glycyrrhiza Glabra Radix, mælkesyre, Ceteareth-12, Bitrospemum Parkii, Aloe Barbadensis, Methylchloroisothiazolinone, Citronsyre.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Perfekt og hurtig levering uden nogen problemer

A Asger T
Bekræftet køb

Godt produkt der virker. Man skal være tålmodig i en uges tid. Anbefaler 2 gange dagligt.

K Kiri O
Bekræftet køb

Hurtig levering fin advisering undervejs godt produkt fin pris

L Lene P
Bekræftet køb

En creme der virker

V Vigga B
Bekræftet køb

Hurtig levering, men har ikke opnået særlig stort resultat

M Maria L
Bekræftet køb

Der følger ingen brugsanvisning med på dansk og der står intet om hvor længe behandlingen skal tage!

R Rikke
Bekræftet køb

Den er god. Brugte den sidste sommer før jeg tog på ferie, for at øge min selvtillid på stranden. Behøvede ikke bekymre mig når jeg solede mig i g-strengs bikini. :)

F Freja
Bekræftet køb

Jeg har prøvet forskellige blegecremer, men den her er nu klart blevet min favorit. Kunne se en forskel allerede efter ca. 2 uger og min intimhud er nu lys og flot.

S Salina
Bekræftet køb

Modtog cremen for 1 uge siden. Har brugt den 2 gange om dagen hver dag og kan måske se en lille forbedring. Vil give den lidt længere før jeg bedømmer endeligt. Men levering var super hurtig. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde den allerede onsdag morgen!

J Julie
Bekræftet køb

Synes den er nem at bruge og har ikke fået nogen skarpe streger, som jeg har oplevet med andre blegecremer.

K Kiki

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide