Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

Oversigt

  • Blid blegecreme til intime områder
  • Til blegning ved anus, kønsorganer og under armene
  • 100% naturlige ingredienser som salicylsyre og aloe vera
  • Kan bruges af både mænd og kvinder
  • Velegnet til alle hudtyper

StarWhite er en innovativ og blid blegecreme lavet af naturlige ingredienser som salicylsyre og aloe vera til blegning af intime områder. Blegecremen kan bruges til blegning af anus, kønsorganer og under armene.

StarWhite er et intimplejeprodukt udviklet til alle hudtyper, og kan bidrage til at give din hud ved intime områder en smuk, lys og ensartet fremtoning.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Hvad er Star White blegecreme?

Pigmentpletter eller mørke misfarvninger kan være et hæmmende og tabubelagt problem, selvom det er helt almindeligt. Disse misfarvninger kan skyldes flere forskellige faktorer: aldring, solskader eller hormonelle forandringer, og kan derfor være svært at få bugt med. Men StarWhite blegecreme kan gøre de mørke misfarvninger pæne og lyse igen.

Blegecremen er udviklet til dig, der gerne vil blege bestemte områder på huden, enten på grund af pigmentpletter eller andre former for misfarvninger. StarWhite kan bruges af både mænd og kvinder, og er velegnet til intime områder og sarte hudtyper, da cremen kun indeholder naturlige ingredienser. Hvilket også gør cremen ideel til analblegning eller blegning af intime områder som blandt andet huden omkring vagina, penis eller under armene.

Ved regelmæssig og daglig brug oplever flere, at de får en synligt lysere og blegere hud. StarWhite indeholder salicylsyre, som blidt peeler din hud, hvilket gør, at cremens aktive ingredienser kan nå dybere ind i huden og aktivt blege det ønskede område.

Hvordan bruger jeg Star White blegecreme?

For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger StarWhite blegecreme 2 gange dagligt. Sørg for at rengøre og tørre huden grundigt, før du smører cremen på det hudområde, du ønsker at lysne. Massér cremen ind i huden med cirkulære bevægelser. Sørg for, at StarWhite er fuldt absorberet, før du begynder at tage tøj på eller bruger andre cremer. Undgå at få cremen i øjnene.

StarWhite er lavet af naturlige ingredienser, og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer, hvilket gør den ideel til intime områder som kønsorganer eller anus. Vi anbefaler dog, at du smører lidt StarWhite-creme på armen, før du begynder at blege intime områder for at se, om du eventuelt er allergisk over for nogle af ingredienserne. Hvis din hud bliver rød eller begynder at klø, bør du stoppe med at bruge cremen.

Hvor hurtigt kan jeg se resultat?

Resultaterne ved at bruge StarWhite blegecreme kan variere fra person til person, da det afhænger meget af naturlig hudfarve og hudtype. De fleste kunder melder dog tilbage, at de har set et synligt resultat efter et par ugers regelmæssig brug 2 gange om dagen.

Ingrediensliste

Vand, glycerin, oleum oryzae, cetylalkohol, ethylhexylstearat, glycerylstearat, cetearylalkohol, cetylpalmitat, coco-glycerider, ceteareth-20, Natriumhyaluronat, salicylsyre, lakridsrod, mælkesyre, ceteareth-12, shea, aloe vera, methylchloroisothiazolinone, citronsyre.

Ofte købt sammen

StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

+
Eco Masters Gulerod & Argan Ansigtscreme
Eco Masters Gulerod & Argan Ansigtscreme

50 ml Creme | Blegecreme til pigmentpletter

199 kr.

+
Viaman Volume
Viaman Volume

60 Kapsler | Til sædproduktion

289 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Perfekt og hurtig levering uden nogen problemer

A Asger T
Bekræftet køb

Godt produkt der virker. Man skal være tålmodig i en uges tid. Anbefaler 2 gange dagligt.

K Kiri O
Bekræftet køb

Hurtig levering fin advisering undervejs godt produkt fin pris

L Lene P
Bekræftet køb

En creme der virker

V Vigga B
Bekræftet køb

Hurtig levering, men har ikke opnået særlig stort resultat

M Maria L
Bekræftet køb

Der følger ingen brugsanvisning med på dansk og der står intet om hvor længe behandlingen skal tage!

R Rikke
Bekræftet køb

Den er god. Brugte den sidste sommer før jeg tog på ferie, for at øge min selvtillid på stranden. Behøvede ikke bekymre mig når jeg solede mig i g-strengs bikini. :)

F Freja
Bekræftet køb

Jeg har prøvet forskellige blegecremer, men den her er nu klart blevet min favorit. Kunne se en forskel allerede efter ca. 2 uger og min intimhud er nu lys og flot.

S Salina
Bekræftet køb

Modtog cremen for 1 uge siden. Har brugt den 2 gange om dagen hver dag og kan måske se en lille forbedring. Vil give den lidt længere før jeg bedømmer endeligt. Men levering var super hurtig. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde den allerede onsdag morgen!

J Julie
Bekræftet køb

Synes den er nem at bruge og har ikke fået nogen skarpe streger, som jeg har oplevet med andre blegecremer.

K Kiki

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide