FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

De 5 bedste ingredienser at holde øje med i anti-aging øjenpleje produkter

Det kan være svært at finde den rigtige øjencreme; der er så mange muligheder på markedet, og de påstår alle at kunne forskellige ting - så hvordan skal du kunne vælge!? For at hjælpe dig med at navigere rundt i den forvirrende verden af anti-aging øjenpleje produkter, har vi her samlet de 5 bedste anti-aging ingredienser at kigge efter, så du med ro i maven kan være sikker på at have taget en god beslutning.

 1. Hyaluronsyre

  hyaluronic-acid

  Det er en af de bedste ingredienser i anti-aging øjencremer, og hyaluronsyre er perfekt til at hjælpe med tegnene på aldring, som fx fine linjer, rynker og kragetæer. Hyaluronsyre hjælper ved at booste og styrke hudens fugtbarriere, så ved regelmæssigt brug, kan det efterlade den delikate hud under øjnene blødere og glattere samt med et strammere og mere ungdommeligt look.

 2. Aloe Vera

  aloe-vera

  Denne blødgørende gele er fantastisk til det delikate område under øjnene, da den er super mild og dermed ikke forårsager irritation eller rødme, der kan få dine øjne til at se værre ud. Aloe vera giver også essentiel fugt til din hud, så det er fantastisk at tilføje til en øjencreme eller produkt. Det kan forynge og genopbygge huden, så den bliver silkeblød. Det kan også afhjælpe tør hud, som kan få huden omkring øjnene til at se ældre ud.

 3. Kollagen

  collagen

  Kollagen er en nøglekomponent for huden, men i takt med, at vi bliver ældre, begynder de naturlige niveauer i kroppen at forfalde. Et øjenpleje produkt med kollagen kan booste det naturlige niveau, så det kommer tilbage til normal, så huden under øjnene kan komme til at se 30 år yngre ud! Det hjælper også med at støtte hudens underliggende struktur, så den kan blive ved med at se stærk og stram ud. Det er lige, hvad du har brug for rundt om øjnene!

 4. Grøn Te

  green-tea

  Det er ikke kun til at drikke; grøn te kan udøve mirakler for dine øjne! Grøn te indeholder en lang række fantastiske antioxidanter. De virker ved at bekæmpe frie radikaler og beskytte huden mod oxidativ stress - begge dele kan være skyld i for tidlig aldring. Ved at vælge et øjenpleje produkt med grøn te, kan det hjælpe med at beskytte øjnene og huden rundt omkring for at holde den sund og ungdommelig.

 5. Abrikosolie

  apricot-oil

  Den har ikke kun en forfriskende duft af frugt, men abrikosolie kan virkelig hjælpe med hudens udseende rundt om øjnene. Abrikosolie er kendt for at hjælpe med at lysne pigmentering og mørke cirkler, så det kan få dig til at se mere vågen og frisk ud. Det er også yderst fugtgivende, så det hjælper med at give essentiel fugt for at holde huden stram og blød.

Oversigt

Når du køber dit næste anti-aging øjenpleje produkt, skal du huske at kigge efter en, der indeholder så mange af disse 5 naturlige ingredienser som muligt for at få de bedste resultater uden nogle ubehagelige bivirkninger.

Del med