FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

5 bedste naturlige midler mod Rosacea

Røde knopper, hyppig rødmen, udvidede blodkar på kinderne og hævelse omkring næsen er klare symptomer på rosacea. Hvis det ikke behandles, kan denne kroniske hudsygdom også resultere i en løgformet næse og en brændende fornemmelse i øjnene, efterfulgt af hyppige udbrud. Selvom ansigtsrødme er et kosmetisk problem, kan det også medføre følelsesmæssigt ubehag for nogle.

Selvom nogle personer kun kan holde rosacea under kontrol med medicinske behandlinger, receptpligtig medicin og laserterapi, kan naturlægemidler være en sikker og effektiv løsning til at lindre dine symptomer hjemmefra! Så lad os kigge nærmere på de mest populære og foretrukne naturlige midler mod rosacea.

 1. Brug en Rosacea lindrende creme

  Relief Cream

  Adskillige naturlige hudpleje ingredienser er gavnlige og kan hjælpe med at reducere rødme i ansigtet forbundet med rosacea grundet deres anti-inflammatoriske egenskaber. Disse naturlige ingredienser inkluderer:

  • Aloe Vera
  • Vindruekerne Ekstrakt
  • Grøn Te Ekstrakt
  • Lakrids Ekstrakt
  • Kamille
  • Blåbær Ekstrakt
  • Ginkgo Biloba
  • Honning
  • Vitamin E
  • Niacinamid
  • Sulfur
  • Grape Ekstrakt
  • Essentielle olier som fx citrongræs olie, lavendelolie og tea tree olie

  En naturlig fugtighedscreme med en blanding af essentielle olier og kraftfulde botaniker vil hjælpe med at dæmpe rødme i ansigtet og genopfriske din hud sikkert og naturligt!

 2. Indtag Anti-inflammatoriske Fødevarer

  Anti-inflammatory Foods

  Udover at bruge en fugtighedscreme, kan det også holde dine symptomer under kontrol, hvis du følger en rosacea diæt, hvor du undgår koffein, gluten, sukker, nødder, stærk mad og friturestegt mad. Sørg for, at din kost indeholder masser af bladgrøntsager, frugt, sunde fedtstoffer, magert protein, grøn te, hvidløg, løg, ingefær, grønkål og broccoli.

 3. Lær stresshåndterings teknikker

  Stress Management Techniques

  Stress er en stor udløser for udbrud af rosacea, så håndtering af stress er en af de vigtigste naturlige midler for at holde din rødme under kontrol. Sæt noget tid af til aktiviteter, der gør dig glad som fx læsning, skrivning, billedkunst eller at lytte til musik. Yoga og meditation kan også være yderst gavnligt til at håndtere stress og angst, så gør det til en del af din daglige rutine.

 4. Prøv beroligende essentielle olier

  Soothing Essential Oils

  Mange hudplejeprodukter på markedet er fyldt med irriterende stoffer, skrappe kemikalier og giftige konserveringsmidler. Så, hvis du lider af rosacea, skal du undgå syreholdige renseprodukter eller topiske cremer, der indeholder benzoylperoxid og salicylsyre. Vælg altid milde formularer, der indeholder essentielle olier og anti-inflammatoriske botaniker. Natskygge Olie, hybenkerneolie, tea tree olie, sød mandelolie samt lavendelolie er alle nærende, hjælper med at holde din hud sund, og de er mildere mod sensitiv hud.

 5. Brug altid solcreme

  Never Skip The Suncream

  Solskade kan forværre dine rosacea symptomer, så det er utrolig vigtigt at beskytte din hud mod solen. Solcreme er en hurtig og nem løsning på dette! Sørg bare for, at din valgte solcreme indeholder SPF 30 eller derover og er specielt udviklet til at beskytte sensitiv hud fra soleksponering.

Oversigt

Med dette opsummerer vi de 5 bedste naturlige midler mod rosacea. Hvis du har besluttet dig for at afprøve naturlige behandling af rosacea, bliver det ikke nemmere end at følge disse 5 tips!

Andre interessante artikler