FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

5 simple tips til at slippe af med nedsunkne øjne (beviste metoder)

Huden under dine øjne er meget delikat, og derfor kan den sommetider se mørk, hul og nedsunken ud. Dette nedsunkne look kan ofte komme af flere normale årsager som fx aldring, søvnmangel og dehydrering, så det kan ramme os alle. Hvis du gerne vil lære mere om årsagerne til mørke rander og de bedste metoder til at slippe af med nedsunkne øjne, har vi samlet vores top 5 bedste tips til at hjælpe dig med at passe godt på dine øjne.

 1. Få nok søvn

  Få nok søvn

  En af hovedårsagerne til nedsunkne og hule øjne er søvnmangel, så en indlysende løsning er at sørge for at få nok søvn! Det anbefalede gennemsnitlige antal timer søvn hver nat for en voksen er mellem 7-9, men husk, at det i høj grad afhænger af dig og din krop.

  Hvis du ikke får den rette mængde søvn, du har brug for, kan det føre til mørke rander under øjnene, og det kan fremhæve den nedsunkne effekt. Hvis du sørger for at få nok søvn af god kvalitet, kan det derimod få dine øjne til at se mere ungdommelige og glødende ud, så det er det hele værd!

 2. Brug en øjencreme af god kvalitet

  Brug en øjencreme af god kvalitet

  Når det kommer til aldrende hud, kan det godt være, vi ikke kan skrue tiden tilbage, men vi kan stadig gøre, hvad vi kan for at holde rynkerne og poserne under kontrol! En god måde at gøre dette på, er ved at pleje det delikate område af huden med en øjencreme. De hjælper med at fugte og nære området, så det ser mere fast ud, og de indeholder ofte ingredienser, der er kendt for at hjælpe mod rynker og tegnene på aldring, som fx kollagen, hyaluronsyre & Vitamin C. Hvis du ikke har lyst til at bruge en creme, er der syadig andre muligheder: hvorfor ikke prøve en beroligende jaderulle eller et naturligt kosttilskud i stedet?

 3. Brug solcreme

  Brug solcreme

  Hver gang du går udenfor, også selvom solen ikke skinner, burde du altid brug en eller anden form for solcreme. Det er vigtigt for din huds overordnede helbred og velbefindende, da det beskytter dig mod de skadelige UV-stråler, der kan skade huden. En af de skader, de kan medføre, er, at de fremskynder aldringsprocessen og kan få øjnene til at se mere hængende og hule ud. For at undgå dette, skal du sørge for enten at have solcreme på, når du er udenfor, eller du kan vælge en fugtighedscreme eller makeup med tilsat SPF.

 4. Drik rigeligt med vand

  Drik rigeligt med vand

  Dehydrering er en af de andre hovedårsager til nedsunkne øjne, så hvis du spekulerer over, hvordan du kan slippe af med nedsunkne øjne helt naturligt, er en af de bedste løsninger at drikke en masse vand i løbet af dagen. Dette kan gøres på din foretrukne måde, og husk, at du også kan få fugt gennem mere end bare et glas vand. Dette inkluderer mange fødevarer, specielt frisk frugt og grøntsager, lige så vel som juicer og endda te og kaffe. Bare husk, at disse ikke skal være din primære kilde!

 5. Pas på med øjenmakeup

  Pas på med øjenmakeup

  Nu når det er så vigtigt at holde huden omkring dine øjne hydreret og beskyttet mod solens UV-stråler, er det afgørende, at du passer på med den makeup, du bruger rundt om dine øjne. Som nævnt før, kan du prøve at vælge en fugtighedscreme eller concealer med tilsat SPF for at beskytte huden og prøv at undgå makeup, der vil udtørre området. Dette vil ikke kun fremhæve rynker, det vil også fremhæve det nedsunkne look og kan ende med at gøre det værre på det lange sigt!

Del med