Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Ar

Akne ar behandling med creme - naturlig behandling af ar efter bumser

En behandling hos en hudlæge er den mest effektive behandling af akne ar. Her kan hudlægen give dig en laserbehandling, der passer til netop dine akne ar.

Men laserbehandling er for mange en dyr løsning, og ikke alle har råd til laserterapi for at få behandlet hverken akne ar eller ar efter bumser, selvom det er hæmmende i hverdagen og kan ramme selvværdet hårdt.

Der er dog heldigvis andre prisvenlige og effektive metoder til at behandle både akne og ar efter bumser, herunder en hudsalve som EmuaidMax, der er en antibakteriel creme med emu- og castorolie.

Køb EmuaidMax ved at klikke på dette link, så får du en effektiv creme i din kamp mod både bumser og akne ar.

Men hvordan virker EmuaidMax-salven, og hvad kan du ellers gøre for at behandle bumser og akne ar? Det giver vi dig overblikket over i denne artikel, hvor vi også viser dig, hvordan du kan forebygge bumser, og hvad du skal gøre for at fjerne bumser hurtigt uden at efterlade akne ar.

Hvad er godt mod akne?

Der er meget, som du selv kan gøre mod bumser og akne, og en god hudplejerutine er især effektivt mod bumser. Så rens huden dagligt med en sæbe eller renseprodukt, der ikke udtørrer huden, og undgå fede og olieholdige cremer, da de tilstopper talgkirtlerne og kan føre til flere bumser.

Derudover er der også andre tips, som du kan bruge for enten at forebygge eller håndtere akne samt bumser i panden, hovedbunden, hovedet.

  1. Skær ned på dit indtag af magre mælkeprodukter: Studier viser, at du ved indtag af fedtfattige mejeriprodukter øger din risiko for at få bumser.

  2. Skær ned på dit makeup-forbrug: Makeup kan tilstoppe dine porer og føre til uren og fedtet hud. Alternativt bør du som minimum sørge for at fjerne din makeup hver aften, så huden kan ånde.

  3. Brug en EmuaidMax antibakterial hudsalve: Den kan fugtgive og rense huden, hvis du bemærker, at du er ved at få bumser. Salven er også effektiv til at håndtere akne ar.

  4. Undgå hårvoks: Det kan tilstoppe dine talgkirtler og give flere bumser - især i panden.

  5. Vask håret grundigt: Fedtet hår kan føre til bumser i hovedbund og pande, så brug en mild shampoo til at vaske håret grundigt. Derudover er det en god idé at undgå at røre dit ansigt alt for meget, da olier og bakterier på dine fingre kan føre til bumser.

  6. Undgå hovedbeklædning: Skidt og snavs kan ophobes på din hue, kasket eller tørklæde, hvilket kan føre til tilstoppede porer og urenheder, som kan forværre problemet med bumser. Alternativt kan du som minimum sørge for, at du vasker din hovedbeklædning regelmæssigt.

Rens huden med en blid sæbe for at modvirke, at du får bumser.

Hvornår går akne væk?

Akne er en hudlidelse, som er meget almindelig for teenagere, da både piger og drenge får akne på grund af hormonforandringer. Men du kan også selv behandle din akne og gøre meget for at forebygge flere akne-udbrud.

Selvom akne og bumser ofte er noget, som mange forbinder med de unge teenageår, er det også et problem, som mange voksne af flere årsager oplever problemer med store dele af livet.

Det skyldes, at bumser og akne er en hormonelt betinget hudlidelse, som ofte opstår på grund af store hormonelle forandringer.

Det er også en af årsagerne til, at især teenagere har problemer med bumser og akne, da der sker vilde hormonelle ubalancer i puberteten.

Hormonelle forandringer er også noget, som mænd og kvinder oplever i voksenlivet, hvilket kan føre til problemer med bumser og akne, selvom man ikke længere er teenager.

Men det er dog primært kvinder, der rammes af hormonelle ubalancer og dermed får problemer med bumser i voksenlivet.

For under en graviditet eller i overgangsalderen sker der store hormonelle forandringer, som kan føre til en overproduktion af talg, der resulterer i fedtet hud, bumser og hudorme.

Uanset om du er teenager eller har problemer med akne eller bumser som voksne er fremgangsmåden til at behandle dem den samme.

Rens huden hver dag, undgå fedtede cremer og brug en EmuaidMax antibakteriel hudsalve til at rense og fugtgive huden i dybden.

Hvordan fjerner man bumser hurtigt?

Hvis du gerne vil fjerne en bums hurtigt, skal du vikle et stykke toiletpapir om fingrene til at trykke ud med. Tryk herefter forsigtigt uden at bruge negle. Stop hvis det gør ondt, eller det er for svært at klemme bumsen ud. For der kan nemlig opstå ar efter bumser, hvis du ikke tager dine forbehold.

Før du giver dig i kast med at trykke bumsen ud er det vigtigt, at dine hænder er helt rene, da du på den måde undgår, at der kommer yderligere bakterier i porerne.

Og du bør ligeledes rense området omkring bumsen med ansigtsvask, rens eller lignende, så du undgår at klemme bakterier ned i bumsen.

Efter du har presset bumsen ud, bør du smøre lidt EmuaidMax på hudområdet, da salven fjerner de sidste bakterier i bumsen samt beroliger området og reducerer rødmen i huden.

Derudover er det også vigtigt at påpege, at denne metode kun skal bruges, hvis bumsen er gul eller betændt, og du må for guds skyld ikke trykke andre typer af bumser ud.

Hverken røde bumser, talgknopper eller hudorme, da der er stor risiko for, at det kan føre til akne ar.

Tryk kun en bums ud, hvis den er moden, ellers er der risiko for, at der dannes akne ar.

Kan man bruge tandpasta til at fjerne bumser?

Tandpasta bliver ofte nævnt som en effektiv metode til at fjerne bumser hurtigt. Men lad være med at bruge tandpasta mod bumser, da det indeholder slibemidler og andre ingredienser, der ikke er gode for din hud.

Der er kort sagt intet, der tyder på, at tandpasta gør noget godt for dine bumser, og her slutteligt vil vi gerne fokusere på nogle af de andre husmoderråd, som ofte bliver anbefalet til at fjerne bumser hurtigt og effektivt.

Nogle mener blandt andet, at citron er et effektitvt middel mod bumser, da det udtørrer bumserne. Men der er ingen beviser for, at dette vil ske, og derfor er citron mod bumser en noget tvivlsom metode.

I modsætning til tandpasta er citronsaft ganske harmløst mod din hud, og er derfor ikke det værste, du kan prøve, hvis du vil give dig i kast med alternative metoder.

Netop det med at udtørre bumser går igen i de fleste husmortricks, og derfor er nogle også overbevist om, at du enten via solens stråler eller ved at gå i solarium kan udtørre bumserne og fjerne dem på den måde.

Og selvom det kan have en vis udtørrende effekt på dine bumser, hvis du opholder dig i solen, er det hverken godt for din hud eller en effektiv metode til at fjerne bumser.

Kort sagt er den mest effektive metode til at forebygge bumser en god hudplejerutine, og hvis du vil fjerne en moden bums hurtigt er det mest effektivt at presse bumsen og herefter bruge en EmuaidMax-hudsalve til at fjerne de sidste bakterier i bumsen samt berolige området og reducere rødmen i huden.

Andre interessante artikler