Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Ansigt

Ansigtspleje til mænd og kvinder

Var du klar over, at huden har til formål at beskytte dig og din krop? Din hud er helt unik, og hver eneste dag passer den på dig og sikrer, at udefra kommende faktorer ikke trænger ind i din krop, og beskytter dig mod alverdens situationer. Den sørger for, at du kan klare vind og vejr, at du er beskyttet mod virus og bakterier, og samtidig kan din hud også afsløre en masse om, hvordan din krop rent faktisk har det.

Nogle områder af din hud er mere udsatte end andre, og de kræver derfor også mere opmærksomhed og mere dybdegående pleje end andre dele af huden. Dette gælder blandt andet dit ansigt og din hals, som sjældent er dækket til og beskyttet mod vind og vejr på samme måde som f.eks. huden på maven eller dine lår.

Huden i ansigtet kræver mere pleje, netop fordi den udsættes for mere, og netop derfor finder du et utal af produkter, der er designet til brug i ansigtet og på halsen. Mange har en hudplejerutine til ansigt og hals og en anden til resten af kroppen, netop fordi huden har forskellige behov. Det anbefales, at du til ansigtet anvender både rens, serum og en god ansigtscreme for at sikre, at huden er ren, ernæret og har tilstrækkeligt med fugt. Alt efter dine unikke behov og årstiden kan du tilføje flere produkter og behandlingstyper til din daglige hudplejerutine for ikke blot at opnå en sund hud, men også en smuk og strålende hud.

Prioriter din hudpleje og bidrag til både dit velvære og en mere glødende hud

Køb hudplejeprodukter, der passer til din huds behov

Her hos ShytoBuy finder du en lang række hudplejeprodukter, som alle er særligt udviklet til at bringe din hud både ernæring og fugt samt bidrage til, at den forbliver smidig, glødende og blød at røre ved. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser for at give din hud den mildeste og mest effektive behandling, uden at du skal bekymre dig om parfumer eller kemikalier i dine produkter. Prøv for eksempel Makaris luksuriøse argan og gulerodscreme, der ikke blot er propfyldt med naturlige vitaminer og mineraler til at pleje din hud, men også er særligt udviklet til at bidrage til en mere ensartet pigmentering af huden. Kombiner den med de øvrige produkter i Makari-serien og mærk, hvordan produkterne i kombination med hinanden giver din hud den bedste og mest effektive pleje.

Plej din hud indefra og ud med de rigtige næringsstoffer

Udover en god ansigtscreme og diverse hudplejeprodukter særligt udvalgt til din hudtype kan du med fordel også pleje din hud indefra. Særligt i vintermånederne, hvor dit ansigt bliver udsat for kulde, tør vind og masser af regn, kan det være nødvendigt at optimere din hudpleje med en nærende kost eller ekstra kosttilskud. Dette kan du gøre ved at drikke den anbefalede mængde vand per dag, indtage flere grøntsager og madvarer med sunde fedtstoffer, såsom fisk med omega-fedtsyrer eller nødder, og hvis du vil være på den sikre side (eller bare forkæle din krop lidt ekstra) kan du komme langt med at indtage et kosttilskud til at booste huden indefra.

Der findes et utal af produkter til at booste huden, både indefra og udefra, så du kan tilpasse din hudplejerutine din hverdag

Hvor meget tid og energi investerer du i din hud i ansigtet og på halsen for at sikre, at den er sund og stærk, så den kan beskytte dig bedst muligt? Og bruger du en kombination af hudplejeprodukter og kosttilskud til at beskytte din hud både indvendigt og udvendigt? Gennemgå dine hudplejerutiner og overvej om det muligvis er på tide at tage dem til et helt nyt niveau ved at begynde at bruge effektive og letanvendelige luksusprodukter lavet naturlige ingredienser, der er sikre for dig at bruge på huden – og som ikke kræver, at du bruger uanede mængder tid og penge på luksus til din hud. Genopliv smidigheden i din hud, få en ungdommelig glød og oplev hvordan din selvtillid vokser i takt med, at du plejer din hud bedre og bedre!

Andre interessante artikler