FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Bedste muligheder for hårfjerning til mænd

Før var hårfjerning strengt en kvindeting, medmindre du var en bodybuilder, cyklist, svømmer eller eksotisk mandlig danser. Sådan er det ikke længere. Flere tusinde mænd verden over, vælger at tilpasse hårvæksten på deres kroppe. Eftersom flere mænd, vælger at gå op i grooming af kroppen, så er der kommet flere metoder til, som kan benyttes. Læs her om de bedste muligheder indenfor hårfjerning, til mænd.

Barbering

Barbering

Mange mænd tyr stadig, til gammeldags barbergrej. Selvom denne metode er hurtig og nem, så varer resultatet næppe mere end 1-2 dage, og hvad værre er, håret, som gror tilbage er mere ru og grove end dem, du barberede væk. Derfor anbefales denne metode ikke, medmindre du nyder følelsen af sandpapir.

Laserbehandling

Laserbehandlingen dræber hårroden. Hårsækken forbliver dog uberørt, så der er en chance for, at et andet hår kan vokse i stedet. Det er dog vanskeligt for andet hår, at gro i det behandlede område. Laserbehandlinger kan bruges til at slippe af med hår på brystet, ryg, skuldre, ben og selve kønsorganerne. Afhængig af mængden af hår der skal behandles, kan det tage imellem 8 til 9 behandlinger for at slippe helt af med hårvæksten. Hvis du ikke ønsker at fjerne alle hår, kan du vælge at få tyndet ud i det. Laserbehandling er mere smertefri hårfjerning, end voksning og elektrolyse. Selv hårfjerningscreme, kan give mere irritation eller smerte, end laserbehandlingen. Laserbehandling virker til at være den, hurtigste, mest effektive og mindst smertefulde af alle løsninger, samtidigt kan det give mere permanente resultater.

Behandling i hjemmet

Behandling i hjemmet

Laserbehandling mod uønsket hårvækst, er nok den mest populærere og indtil fornyeligt, var det også den dyreste, på grund af det krævede; mange dyre besøg hos en klinik. Men med brug af Silk’n produkter, så er laserbehandling ikke blot blevet, langt billigere og lettere tilgængeligt, men det er også blevet nemmere at benytte. Det nu er muligt at benytte laserbehandling indenfor hjemmets fire vægge, netop når du har tiden til det.

Voksning

Ja, samme metode, som bruges af kvinder, kan bruges af mænd. Processen har dog udviklet sig meget gennem årene, og er nu mindre kompleks, end det var før hen. Sojavoks påføres på et behåret område, herefter placeres klædestrimler på voksen. Når voksen er tør fjernes klædestrimlerne, i en hurtig bevægelse, så hår samt hårrødder trækkes med ud. Resultater varer omkring en måned. Voks er meget effektivt, men du skal være sikker på det bliver gjort rigtigt, især hvis du har følsom hud.

Hårfjerningscreme

Hårfjerningscreme

Det er ganske populært og relativt billigt, at anvende hårfjerningscremer til fjernelse af hår. Alt du skal gøre er at påføre cremen på det behårede område og vente et par minutter. Kemikalierne i cremen nedbryder håret og som du tørre cremen af, følger hårene med. Sørg for før anvendelse, at tjekke for følsomhed i din hud, nogle kemikalier er nemlig kendte for at forårsage, et ganske ubehageligt udslæt.

Elektrolyse

Dette er en meget lang, men permanent behandling for uønsket hårvækst. Ved elektrolysebehandling, benyttes en lille nål, som leverer små elektriske stød til de individuelle hårrødder, hvilket permanent dræber cellen, som er ansvarlig for hårvæksten. Denne behandling tager meget lang tid, især ved brug på store områder på kroppen, så som; ryggen eller brystet. Elektrolysebehandlinger er i nogle tilfælde, kendt for at være en meget smertefuld affære.

Hårfjerning generelt

Hårfjerning generelt

Vurdere langsigtede og kortsigtede mål for din hårfjerning, før de beslutter, hvilken metode du vil bruge. Det er heriblandt vigtigt at undersøge om du har følsom hud, eller om der er andre komplikationer, du skal være informeret omkring. Det er meget forskelligt hvordan folks kroppe og hårvækst, reagerer på de forskellige behandlinger.

Del med