FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Behandling af ringorm i håndkøb

Ringorm er en smitsom hudlidelse som kræver akut behandling. Her kan du læse om behandling af ringorm i håndkøb - Med brug af naturens egne effektive ingredienser, så du kan lindre og reducere lidelsen

Behandling af ringorm i håndkøb – hvilke muligheder findes der?

Hvorfor ikke anvende naturens egne effektive ingredienser. Der findes en lang række naturlige behandlinger mod ringrom, som siges at kunne reducere og forebygge infektionen. Nedenunder kan du se et udvalg af nogle af naturens allerbedste ingredienser, som siges at kunne anvendes til at bekæmpe, ikke kun ringorm, men en lang række svampe- og hudinfektioner. Alle ingredienser kan anvendes i kombination med hinanden eller alene som behandling af ringorm i håndkøb.

Aloe Vero: er mest kendt for sin helende egenskaber i forhold til solskoldninger, rødme og udslæt. Men Aloe Vero kan anvendes til en lang række andre hudinfektioner, herunder ringorm. Ved at påføre ren saft siges det at ringorm kan reduceres.

Citron Græs: Nogle siger at citron græs kan lindre ringorm, fodsvamp og candida svamp. Denne ingrediens kan indtages på mange måder og kan være særligt egnet til en potentiel behandling af ringorm i håndkøb. Pulveret kan indtages i te, udpresset som en olie eller på en frisk sommer salat.

Lavendel Olie: Skulle være effektive mod særligt svampeinfektioner. Undersøgelser har vist at olien stopper ringorm med at udvikle sig, såvel som at dræbe de baktier som forårsager svampen.

Myrra: Denne ingrediens er kendt for at være en svampe- og bakteriedræber. Myrra har en rensende effekt på kroppen og afhjælper den med at udrense giftstoffer som forårsager ringorm og gør infektionen værre. Myrra kan tilføjes fødevarer, herunder pasta- og salatretter, og siges at kunne være særligt egnet til behandling af ringorm i håndkøb.

Oliven blade: Fremmer kroppens immunforsvar og råder over svampedræbende egenskaber, som kan reducere symptomer i forbindelse med ringorm.

Hvidløg: Hvidløg er en ideel fødevarer til et utal af sundhedsmæssige betingelser. Hvidløg kan indtages ved at skrælle et fed og skære det over i mindre dele. Hernæst kan det enten indtages som det er, eller tilføjes din kost eller drikke. Nogen siger også at hvidløget kan anvendes på udslættet og således ligge en bagage om og så lade det sidde natten over. Dette skulle reducere ringorm.

Æble Cider Eddike: Kan lindre en lang række dårligdomme, blodtryksproblemer, svamp og ringorm. Dette dejlige supplement kan blandt andet nydes over en god salat eller lignende.

Tea Tree Olie: Denne ingrediens er en favorit hos australierne, og anvendes blandt andet i shampoo, cremer og olier og renser for snavs og baktier. Desuden har Tea Tree Olie en lang tradition for at være behjælpelig til at hele sår, forbrændinger og infektioner. Tea Three Olie findes i mange produkter som alle er tilegnet behandling af ringorm i håndkøb.

Gurkemeje: Denne krydderi har nogle store naturlige antibiotiske egenskaber. Gurkemeje kan anvendes i fødevarer, enten tørt eller frisk presset.

Hos ShytoBuy tilbyder vi Manuka Naturals, som blandt andet benytter Citron Græs, Aleo Vero, Lavendel olie og Sulfur. Denne aktive blanding gør dette produkt godt egnet til, en skønsomt men effektivt, behandling af ringorm i håndkøb.

Andre interessante artikler