FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Capillary Clear Creme til sprængte blodkar

Giver en silket, cremet & fugtende følelse

Oversigt

Sprængte blodkar kan være en af de mest alarmerende problemer i vores hud - disse vener er noget ingen af os ønsker! På samme tid kan det være meget svært at vide, hvordan man tackler disse bekymringer. Men du kan du blive klogere! Med alle dine bekymringer i tankerne, har Skin Doctors skabt læger Capillary Clear cremen. Med denne enestående formular kan du bruge en beroligende og målrettet creme hver dag.

  • Målretter forekomsten af sprængte blodkar
  • Ideel til brug på en rød teint
  • Omfatter den effektive arnica blomsterekstrakt
  • Beriget med den hudelskende Vitamin E
  • Silket, cremet og fugtende følelse
  • Delikat og let duft

Skin Doctors har taget en meget overordnet og holistisk tilgang med en bred viden om effektive og hudelskende forbindelser, da det skabte Capillary Clear. Botanise Arnica, Vitamin B3 og videnskabelige formuleringer glykolsyre og salicylsyre er de centrale aktører i denne potente creme, støtter din huds rehabilitering på en blid men stadig effektiv måde. Det kunne være vejen frem, som du har ledt efter.

Årsagen til sprængte blodkar

Telangiectasia, eller bedre kendt som karsprængninger, består af fine røde og lilla tråde, der ofte opstår langs kinder og hage. Men hvor kommer de fra?! Nogle har tendens til at have flere blodkar tættere på overfladen af huden, hvilket resulterer i en mere lyserød teint i hele deres liv. Som sådan udsættes huden for sollys og aldring, dens elastinfibre svækkes, hvilket får dem tættere på overfladen og gør dem mere synlige. For at tackle disse problemer bruger flere og flere drastiske laserhårfjernings-metoder - men det kan være dyrt og smertefuldt! Ville et beroligende, forsigtigt og effektivt alternativ, som kan bruges i ens eget hjem, være så meget mere at foretrække?

Skin Doctors Capillary Clear

Én bestemt virksomhed er kendt og respekteret for at tage innovative og dristige skridt fremad for at hjælpe folk med at håndtere deres hudpleje, og dette selskab er Skin Doctors. Deres revolutionerende Capillary Clear creme er absolut ingen undtagelse. Det er en vidunderlig blanding af vitaminer, planteekstrakter og videnskabelige formuleringer, som findes i en beroligende og mildt duftende creme. Det afbalancerer revitaliserende, styrkende og beskyttende egenskaber, som arbejder hårdt for at støtte huden i at reparere sig selv. Hvis du er bekymret over sprængte blodkar i dit ansigt, kan Skin Doctors Capillary Clear være metoden for dig!

Komplet liste over ingredienser

Vand (Aqua), Ethylhexyl methoxycinnamat, propylenglycol, Arnica Montana (Arnica) blomst ekstrakt, cypres Sempervirens (Cypress) frø ekstrakt, Konval Multiflorum (Salomons segl) ekstrakt, isopropylalkohol Myristate, Cetearyl alkohol, PIND-20 Stearat, Glycosaminoglycans, Glyceryl stearat, Dimethicone, mælkesyre, Cyclopentasiloxane, PIND/PPG-18/18 Dimethicone, niacinamid, alkohol Denat., stearylalkohol alkohol, Ceteareth-20, PEG-100 stearat, natriumhydroxid, Phenyl Trimethicone, gul () 5 CI 19140), salicylsyre, Methylparaben, gul 6 (CI 15985), Propylparaben, dinatrium EDTA, Tetrahydropiperine, duft (parfume), Lecithin, xanthangummi, Hydroxy-methylpentylcyclohexenecarboxaldehyde, Citronellol, Hexyl cinnamaldehyd, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional.

Sådan bruges Capillary Clear

Skin Doctors creme er perfekt og entydigt formuleret, og er sikker på at blive et effektivt supplement til din daglige rutine. Masser en betydelig mængde i ren, varme hud to gange om dagen. For at nyde dens fordele skal du først bruge et varmt håndklæde på dit ansigt i cirka et minut, hvilket vil fremme åbningen op af dine porer og øge absorberingen. Det anbefales, at du løbende bruger og investerer i et langsigtet program.

Vejledning

Skin Doctors bruger en optimal blanding af eksklusive ingredienser i alle deres produkter, som er inspireret til at tilbyde kunderne den bedste tilgang til alle deres bekymringer og behov inden for hudpleje. Men som med alle hudprodukter, er det bedst at tage sig tid til grundigt læse ingredienserne i tilfælde af allergener. For ekstra tryghed bør du udføre en lappetest 24 timer før brug første gang. Du bør også overveje den potentielle stigning i følsomhed over for sol forårsaget af optagelse af alfa og beta hydroxysyrer. Du bør derfor overveje at bruge et SPF produkt sammen med Capillary Clear.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(51)
4 Stjerner
(30)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.99% baseret på 88 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ved ikke om det virker? har brugt det efter foreskrifterne en måneds tid...

S Susanne
Bekræftet køb

Ok svært at bedømme endnu

H Helle S
Bekræftet køb

Elsker skin doctors produkter, og derfor forsøgte jeg mig også meddette mod mine karsprænginnger på kinderne. rigtig gode resultater og hurtig levering - og kundeservice ved faktisk hvad de snakker om. alt i alt en rigtig god oplevelse!

J Julie
Bekræftet køb

Skin Doctors er det bedste! Kan anbefale det fuldt ud - det har virkelig gjort underværker på min hud. Eneste negative er den liiidt lange levering, men det gør mig ikke spor.

C Camilla
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt som har hjulpet mig helt af med mine blodsprængninger

H Hanne
Bekræftet køb

Jeg har altid haft utrolig røde kinder men min hudtone er blevet meget mere jævn nu

J Julie
Bekræftet køb

Virkelig lækker konsistens og føles rar på huden

H Harira
Bekræftet køb

Super lækker creme. Jeg er maget tilfreds med den

M Maiken
Bekræftet køb

Very effective, had past experience if it.

J J. V
Bekræftet køb

very good, fast delivered and nicely packaged.

m marina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide