emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors Capillary Clear

50ml Creme | Creme mod blodsprængninger

Skin Doctors

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Er du klar til at få reduceret synligheden af dine blodsprængninger?

Capillary Clear creme kan effektivt reducere blodsprængninger i ansigtet. Disse ødelagte kapillærer er oftest forårsaget af sol, kraftig alkohol indtagelse og almindelig ældning. Denne lidelse er et udbredt kosmetisk problem, som mange mennesker oplever. Få bugt med dine karsprængninger og nyd godt af et mere ungdommeligt udseende.

 • Reducerer og fjerner blodsprængninger
 • Forhindrer fremtidige blodsprængninger
 • Ingen behov for dyr laserbehandling
 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • Naturlige ingredienser
 • Vedligeholde elasticiteten i huden og årene
 • Resultater set efter blot 6 uger

Capillary Clear kan give en sikker og mild løsning på blodsprængninger i ansigtet hos både mænd og kvinder. Selvom de ødelagte kapillarer er relativt harmløse og smertefrie, er de ikke desto mindre irriterende og årsag til bekymring, hos de fleste. Så kunne du godt tænke dig at være dine blodsprængninger foruden, så bestil Skin Doctors Capillary Clear i dag.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 50 ml

Hvorfor opstår ødelagte kapillærer?

Generne kan afsløre om en person har svage kapillærer eller ej. Alkohol og de radioaktive stråler fra solen er også nogle af de faktorer, som kan resultere i ødelagte kapillærer. Capillary Clear er det ideelle produkt til at reducere dine sprængte kapillærer. Det er udviklet i Australien, som har et af de hårdeste klimaer i verden, hvor vejret påvirker huden i høj grad.

Capillary Clear forbedrer ikke blot dit udseende ved at reducere de ødelagte kapillærer, det forbedrer også dine kapillærers helbred.

Hvordan virker Capillary Clear?

De aktive ingredienser i Capillary Clear hjælper med at vedligeholde elasticiteten i huden og årene, samtidigt med at det fjerner det indtørrede blod omkring kapillærerne.

Hvor lang tid går der før Capillary Clear virker?

Alle mennesker er forskellige og er påvirket af forskellige faktorer - derfor kan resultatet variere fra person til person. Faktorer såsom sværhedsgraden af kapillærerne, hudens tykkelse, pH balance og hudtype har alle en effekt på, hvor hurtigt Capillary Clear reducerer de ødelagte kapillærer. De fleste af vores kunder, som har brugt Capillary Clear to gange dagligt, har set det ønskede resultat i løbet af 4 til 6 uger.

Capillary Clear brugsvejledning

Cremen skal påføres morgen og aften. For at sikre maksimal absorbering bør du fugte huden med varmt vand så porerne er åbne. Det ideelle tidspunkt at bruge Capillary Clear på, er lige efter du har været i sauna eller bad. Massér forsigtigt cremen ind i huden for det bedste resultat. Cremen skal påføres i et jævnt lag. Capillary Clear bør ikke anvendes af gravide eller ammende kvinder.

Hvad er ødelagte kapillærer?

'Kært barn har mange navne' og ødelagte kapillærer er derfor også kendt som: blodsprængninger, sprængte kapillærer, rosacea, edderkoppenet, karsprængninger, edderkoppeben, etc. Ødelagte kapillærer er de små grimme røde årer, som primært forekommer omkring næsen og på kinderne. De opstår når de små kapillærer er blevet udspilet så mange gange af større vener at de til sidst kan blive udspilet for altid. Disse udspilinger svækker kapillærvæggene, derved siver blodet ud og flyder ned rundt om kapillærerne og efterlader det vi kender som ødelagte kapillærer.

Ved at bruge Capillary Clear kan du hjælpe dine kapillærer og give dem et bedre helbred. Denne proces mindsker gradvist de synlige tegn på sprængte blodkar fra ansigtet indtil de endeligt forsvinder.

Er der nogen bivirkninger ved brug af Capillary Clear?

Der er ingen kendte bivirkninger ved Capillary Clear, men det er en god idé at påføre cremen på et lille område af huden og vente 24 timer med den egentlige påføring, for at se om der kan forekomme en allergisk reaktion.

Bemærk venligst:

 • Capillary Clear bør ikke påføres hudmembraner eller sår
 • Capillary Clear bør ikke anvendes af gravide eller ammende kvinder
 • Capillary Clear bør ikke bruges, hvis du anvender blodfortyndende medicin

Hvilke ingredienser indeholder Capillary Clear?

Ingredienser: Vand (aqua), glycerol, glycerylstearat, PEG-100 stearat, cetearyl alkohol, capryl / caprin-triglycerid, dimethicon, melbærris(arctostaphylos) blad ekstrakt, magnesium ascorbyl phosphate, polyacrylamider, C13-14-isoparaffin, laureth-7 , retinylpalmitat, polysorbat 20, triethanolamin, glykolsyre, phenoxyethanol, phytonadion, xanthangummi, salicylsyre, diazolidinyl urea, allantoin, methylparaben, Helianthus annus (solsikke) frøolie, arnica montana (arnica) blomster ekstrakt, bioflavonoider, calendula officinalis (calendula) , ginkgo biloba (ginkgo) blad ekstrakt, rosa canina (hyben) frugt olie, BHT, propylparaben, aloe barbadensis (aloe vera), dinatrium EDTA.