Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Cranberry & D-Mannose Capsules

60 Kapsler | Høj Styrke Beskyttende Formel

Cranberry & D-Mannose Kapsler fra ShytoBuy er vores omhyggeligt udformede formel til at hjælpe med at støtte og styrke dine krops naturlige forsvar, specielt i urinvejen, som er særlig udsat for skadelige angribere. Vores formel er hentet fra den fineste rene tranebær ekstrakt og befæstet ved hjælp af rig D-mannose. Hver kapsel er pakket med en kraftig blanding af aktive naturlige stoffer og er velegnet til alle kostvaner, herunder veganer og vegetarer.

  • Ideel til understøttelse af urinveje
  • Hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar
  • Høj styrke formel
  • Med kraftig D-mannose
  • Nem at supplere kapsler
  • Venlig over for veganere & vegetarer
  • Vegansk
  • Probiotisk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
149
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvorfor Cranberry & D-Mannose?

Tranebær, bortset fra at være et lækkert bær, er også berømt for at have måder, hvorpå det kan give kroppen et boost. Det bærer nemlig et særligt aktivt middel kaldet D-Mannose, som folk ofte forsøger at arbejde ind i deres kost som et middel til at hjælpe med at støtte deres krops naturlige forsvar. Dette skyldes, at Tranebær menes at have nogle beskyttende egenskaber til tilskud. Vedligeholdelse af din krops forsvar er et vigtigt område at overveje, når du vil sikre din krop effektivt kan holde bakterier, som dem der forårsager ubehag i underlivet, væk.

Hvad er en UTI?

Bakterier kan formeres overalt og forårsage irriterende problemer. Et centralt eksempel på dette er urinvejsinfektioner eller UTI'er, en fælles art, der passerer med tiden, men folk kan finde meget irriterende. De påvirker området omkring kønsorganerne og er et resultat af bakterier i snavs og støv, der kommer ind i området, normalt gennem en væske eller direkte kontakt. Af den grund kan de meget almindeligt påvirke folk der er på camping eller bruger meget tid på at gøre en udendørs fysisk aktivitet, men nogle kan være mere følsomme over for det end andre og indgå det i hjemmet.

Urinvejsinfektion symptomer er typisk hyppig vandladning og følelsen af et desperat behov for at urinere, såvel som smerte ved urinering. Disse infektioner er mere almindelige hos kvinder, og selv om infektionen passerer med tiden, kan symptomerne være meget svækkende og distraherende. Som følge heraf søger mange mennesker normalt et middel til at fremskynde genoprettelsesprocessen, normalt ved aktivt at søge de bedste naturlige urinvejs piller, urinvejs tilskud og andre former for antibiotika til UTI'er.

Stabil
Stabil

D-mannose kosttilskud er et sjældent fund, men de har en særlig fordel. Den enkle sukker D-mannose er kendt for en særlig anvendelse i forbindelse med sundhed, hvor det er et af de foretrukne svar på urinvejs støtte. Dette aktive middel er et, der typisk bruges af folk, der ønsker at styrke deres kropslige forsvar, da det vil medvirke til at holde kroppen sikker fra truslen om irriterende bakterie indtrængere.

Beskyt
Beskyt

Undersøgelser har vist, at der er mange fordele ved Tranebærtilskud, og dette kan ses som et støtte til appellen ved Cranberry & D-Mannose kosttilskud. Tranebær især er propfyldt med mikronæringsstoffer i form af vitaminer og mineraler. Tranebær indeholder især C-vitamin, som er kendt for at bidrage til den generelle beskyttelse af kroppen, når du har brug for det mest.

Styrke
Styrke

Selvom Tranebær vides at have en høj koncentration af C-vitamin for at bidrage til immunsystemets normale funktion og derfor forsvare kroppen fra bakterier, er der også andre mikronæringsstoffer i Tranebær. De indeholder også vitamin B6, som også er kendt for at bidrage til immunsystemet og tilføjer et sekundært lag af beskyttelse til kroppen.

Ingredienser

D-Mannose, Capsule Shell (HPMC), Bulking Agent (Rice Flour), Anti-Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Cranberry Extract (25:1), Colour (Titanium Dioxide).

Hvordan tager man Cranberry & D Mannose Kapsler

For at tage dette tilskud, skal du simpelthen indtage to kapsler om dagen. Disse kapsler skal vaskes ned med et lille glas vand. Den anbefalede daglige servering er baseret på vores forståelse for optimal effekt. Du kan forbruge disse kapsler uanset om du har fuld eller tom mave.

Råd

Dette tillæg er egnet til indtag af veganer og vegetarer, men husk altid at tjekke etiketten for bestemte ingredienser, hvis du lider af allergier. Cranberry & D-Mannose er designet til at supplere en afbalanceret kost og bør under ingen omstændigheder forbruges som et måltid erstatning supplement. Dette tillæg er uegnet til forbrug af personer under 18 år.

Læs mere
Cranberry & D-Mannose Capsules 60 Kapsler | Høj Styrke Beskyttende Formel

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker lige som den skal

L Line
Bekræftet køb

Skønt supplement, har hjulpet min mand helt vildt.

C Christina
Bekræftet køb

Har hjulpet mig med min smerte.

M Marlene
Bekræftet køb

Godt produkt.

P Poul
Bekræftet køb

Disse er fantastiske, og jeg kan godt lide at de er veganske

P Penny
Bekræftet køb

Føler mig bedre, når jeg tager dem

S Sigfriedo
Bekræftet køb

Jeg har altid lidt meget af blærebetændelse men dette tilskud har virkelig hjulpet

S Sus
Bekræftet køb

Dejligt med et vegansk og naturligt produkt der rent faktisk virker!

L Lone
Bekræftet køb

Jeg tager dem hver morgen og de er blevet en fast del af min rutine...

C Connie
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter