Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tranebær & D-Mannose til urinvejsinfektion

Støtte til urinveje & immunsystemet

Oversigt

Cranberry & D-Mannose Kapsler fra ShytoBuy er vores omhyggeligt udformede formular til at hjælpe med at støtte og styrke dine krops naturlige forsvar, specielt i urinvejen, som er særlig udsat for skadelige angribere. Vores formel er hentet fra den fineste rene tranebær ekstrakt og befæstet ved hjælp af rig D-mannose. Hver kapsel er pakket med en kraftig blanding af aktive naturlige stoffer og er velegnet til alle kostvaner, herunder veganer og vegetarer.

  • Ideel til understøttelse af urinveje
  • Hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar
  • Høj styrke formular
  • Med kraftig D-mannose
  • Kapslerne er nemme at sluge
  • Egnet til veganere & vegetarer
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Høj Dosis

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Hvorfor Cranberry & D-Mannose?

Tranebær, bortset fra at være et lækkert bær, er også berømt for at have egenskaber, der kan give kroppen et boost. Tranebær indeholder nemlig et særligt aktivt middel kaldet D-Mannose, som folk ofte forsøger at tilføje til deres kost som et middel til at hjælpe med at støtte deres krops naturlige forsvar. Dette skyldes, at Tranebær menes at indeholde beskyttende egenskaber. Vedligeholdelse af din krops forsvar er et vigtigt område at overveje, når du vil sikre, at din krop effektivt kan holde bakterier, som dem der forårsager ubehag i underlivet, væk.

Hvad er en urinvejsinfektion?

Bakterier kan formere sig overalt og forårsage irriterende problemer. Et centralt eksempel på dette er urinvejsinfektioner eller UTI'er, en fælles art, der passerer med tiden, men folk kan finde meget irriterende. De påvirker området omkring kønsorganerne og er et resultat af bakterier i snavs og støv, der kommer ind i området, normalt gennem en væske eller ved direkte kontakt. Af den grund kan de meget almindeligt påvirke folk der er på camping eller bruger meget tid på udendørs fysisk aktivitet, men nogle kan være mere følsomme over for det end andre og blive ramt i sit eget hjem.

Urinvejsinfektion symptomer er typisk hyppig vandladning og følelsen af et desperat behov for at urinere, såvel som smerte ved urinering. Disse infektioner er mere almindelige hos kvinder, og selv om infektionen passerer med tiden, kan symptomerne være meget svækkende og distraherende. Som følge heraf søger mange mennesker normalt et middel til at fremskynde helingsprocessen, normalt ved aktivt at lede efter de bedste naturlige urinvejs piller, urinvejs tilskud og andre former for antibiotika til UTI'er.

Ingredienser

D-Mannose, Capsule Shell (HPMC), Bulking Agent (Rice Flour), Anti-Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Cranberry Extract (25:1), Colour (Titanium Dioxide).

Hvordan tager man Cranberry & D Mannose Kapsler

For at tage dette tilskud, skal du simpelthen indtage to kapsler om dagen. Disse kapsler skal vaskes ned med et lille glas vand. Den anbefalede daglige servering er baseret på vores forståelse for optimal effekt. Du kan forbruge disse kapsler uanset om du har fuld eller tom mave.

Råd

Dette tillæg er egnet til indtag af veganer og vegetarer, men husk altid at tjekke etiketten for bestemte ingredienser, hvis du lider af allergier. Cranberry & D-Mannose er designet til at supplere en afbalanceret kost og bør under ingen omstændigheder forbruges som et måltid erstatning supplement. Dette tillæg er uegnet til forbrug af personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(48)
4 Stjerner
(24)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.62% baseret på 78 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker lige som den skal

L Line
Bekræftet køb

Skønt supplement, har hjulpet min mand helt vildt.

C Christina
Bekræftet køb

Har hjulpet mig med min smerte.

M Marlene
Bekræftet køb

Godt produkt.

P Poul
Bekræftet køb

Disse er fantastiske, og jeg kan godt lide at de er veganske

P Penny
Bekræftet køb

okay pris for hvad du får

S Sarah
Bekræftet køb

Føler mig bedre, når jeg tager dem

S Sigfriedo
Bekræftet køb

Jeg har altid lidt meget af blærebetændelse men dette tilskud har virkelig hjulpet

S Sus
Bekræftet køb

Dejligt med et vegansk og naturligt produkt der rent faktisk virker!

L Lone
Bekræftet køb

Jeg tager dem hver morgen og de er blevet en fast del af min rutine...

C Connie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide