emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Ansvarsfraskrivelse

Hos ShytoBuy.dk har vi tilbudt naturlige løsninger på pinlige problemer siden 2002. Hovedparten af produkterne på vores hjemmeside er baseret på naturlige ingredienser og behandlinger. Disse er ikke evalueret af FDA (Drug Administration eller lignende organisationer). Nogle af vores produkter er klinisk testet ifølge producenterne, men de fleste har ikke undergået kliniske forsøg. Derfor er de fleste af vores produktbeskrivelser taget fra producenten og vores...

På grund af det stærke forhold, vi har formået at opbygge med vores leverandører og kunder, har vi skabt et positivt forhold mellem producent og kunde. Dette gør os i stand til at tilbyde den bedste service til vores kunder og besøgende. Mange af vores kunder vælger at fortælle os, hvad de syntes om produktet og hvordan det har fungeret for dem. 50% af vores kunder vælger at bestille igen, hvilket for os er et tegn på, at de sætter pris på de produkter, vi tilbyder. Hvis vi opdager at et eller flere produkter giver negativ feedback fra vores kunder, tager vi hurtigst muligt kontakt til producenten for at forbedre produktet og således finde den bedste løsning for vores kunder. Hvis vi ikke kan løse problemet, undersøger vi om det er nødvendigt at fjerne produktet helt fra vores sortiment, og derefter vil vi undersøge mulighederne for hvorvidt der findes bedre alternativer.

Oplysningerne på vores hjemmeside forklarer hvad hvert enkelt produkt er designet og udviklet til at gøre. Da det er naturlige fremgangsmåder, kan vi dog ikke tilbyde nogen form for garanti for, at alle produkter fremmer de samme reaktioner hos alle kunder. Det er vigtigt at være opmærksom på at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Vi gør opmærksom på at alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Vi har en dedikeret kundeservice til alle vores europæiske sites, som alle er fortrolige med vores sortiment. Vi yder vores bedste med ønsket om at besvare spørgsmål eller hjælpe med de problemer, som du måtte have.

Indholdet af disse behandlinger bør ikke forårsage alvorlige bivirkninger, hvis de tages i den anbefalede dosis. Men vi anbefaler at alle kunder først konsulterer deres egen læge for at sikre sig, hvorvidt det er en passende løsning for dem. Vi vil især gøre opmærksom på, at hvis man tager medicin eller lider af nogen form for allergi, skal man altid konsultere sig med sin læge først.

Vi gør opmærksom på, at vores prisgaranti kun omfatter Danmark. Vi forsikrer med vores prisgaranti, at vi er de billigste i Danmark, men udelukker ikke, at prisen er billigere udenfor de danske grænser.