FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Eco Masters Gulerod & Argan Body Lotion

Blegningscreme mod pigmentpletter

Oversigt

En glat, strålende hud er en meget eftertragtet egenskabe at have, men for mange af os er ophobningen af pigmenterede områder ved at fylde for meget. Uanset om det kommer af ar, strækmærker, solens stråler, aldring eller forurening, så tyr mange mennesker til stærke, kemiske løsninger for at løse problemet. Nu er det muligt at tage kraftfulde skridt i den rigtige retning uden skadelige kemikalier med Eco Masters Carrot & Argan Body Lotion, der bruger en blødgørende blanding af botaniske blegemidler.

  • For behandling af hudpigmentering
  • Naturlig tilgang til bekymringer
  • Aspirerer til at lysne og genoplive
  • Formulering med gulerod og arganolie
  • Beriget med Organisk Tea Tree Ekstrakt
  • En gangs daglig påføring

Eco Masters har en omfattende viden om hudelskende produkterne, og de vidste intuitivt, at de kunne spille en bemærkelsesværdig rolle i. Med dette i tankerne er gulerod kombineret med arganolie i en beroligende blanding, som forbedret ved en fusion af andre faktorer. Med bare en to gange daglig masserende påføring, kan du målrette dine bekymringer.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Cruelty Free

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Problemet med misfarvet hud

Vi ønsker alle at besidde en glødende og i sidste ende fejlfri hud, men mange forskellige faktorer kan forhindre os i at opnå dette. Om det så er ar, fregner, modermærker, alderspletter eller en af en række andre ting, kan det være hårdt at leve med og at slippe af med! Ligeledes er mange af de mest tilsyneladende lovende produkter faktisk fyldt med skadelige giftstoffer fra blegemiddel til kviksølv. Ligegyldigt hvordan sådanne uønskede pigmenteringer opstår, kan det ikke være overraskende, at masser af mennesker er på udkig efter en naturligt afledt metode til at hjælpe dem med at føle sig mere tryg i deres egen hud.

Eco Masters Carrot & Argan Serum

Eco Masters har udvalgt en bemærkelsesværdig blanding af botaniske ekstrakter for at give deres kunder en lysnende, revitaliserende og fugtgivende creme. Alle ingredienser er nøje udvalgt grundet deres utrolige egenskaber. Eco Masters har valgt en unik, harmonisk tilgang til at fjerne dine bekymringer. Eco Masters Carrot & Argan Lotion er den perfekte blødgørende, cremede blanding, der giver din hud det, den har brug for.

Lysne
Lysne

Når det kommer til pigmentering af huden, er det utrolig vigtigt, at du vælger de rigtige faktorer til at lysne. Gulerodsekstrakt er blevet en vigtig ingrediens i løbet af den seneste tid, mens Kojic syre og Papaya Ekstrakt er blevet brugt i mange generationer.

Fugte
Fugte

Hydrering er en afgørende faktor, når det handler om at vedligeholde hudens sundhed. Arganolie er hurtigt blevet en kult-ingrediens, der er kendt for sin potente effekt på både hud og hår. Sheasmør bliver høstet grundet sit rige fedtindhold, mens Jojoba Kerneolie er blevet brugt på huden i lang tid.

Genoplive
Genoplive

Hudens regenerering er afgørende for at opnå et frisk, fornyet look. Organisk Tea Tree Ekstrakt bliver brugt i denne creme, fordi den har fantastiske forstærkende egenskaber. Den er anset for at være meget vigtig for huden. Både Aloe Barbadensis Blad Juice & Chamomilla Blomst Ekstrakt har et højt indhold af flavonoider.

Komplet liste over ingredienser

Vand, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Aloe Barbadensis Blad Juice, Kojic Syre, Vitamin E, Arganolie, Jojoba Kerneolie, Nicotinamide, Sheasmør, Gulerod Ekstrakt, Papaya Ekstrakt, Organic Chamomilla Blomst Ekstrakt, Organisk Tea Tree Ekstrakt, Carbomer, Lanolin, Ethyl Hexyl Glycerin.

Brugsanvisning

Carrot & Argan Body Lotion er sikker på at blive et behageligt og tilfredsstillende supplement til din daglige hudplejeregime. For at bruge det skal du påføre en generøs mængde til det pågældende område af huden, og derefter massere det ind i huden indtil helt absorberet. Brug hver dag på et konsekvent og regelmæssigt grundlag. For kontinuitet i programmet anbefales det, at du investerer i lang tids brug.

Vejledning

Hver Eco Masters produkt stræber mod det bedste med fokus på god hudpleje. Brug et øjeblik på at gennemlæse alle ingredienserne for begge produkter i tilfælde af en personlig allergi. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, kan du tjekke med en læge før brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(31)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.63% baseret på 53 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super lækker lotion, og den virker lige som den skal

I Ida
Bekræftet køb

Fungere godt, og en enkel bøtte holder i lang tid.

M Marie
Bekræftet køb

Dufter dejligt og føles rigtig godt på min hud

L Louisa
Bekræftet køb

Føles godt min hud og hjælper meget på områder med pigmentering og alderspletter

C Chloe
Bekræftet køb

Måtte gerne være mere i, men ellers god

K Kanika
Bekræftet køb

Good Product

M Micheal P
Bekræftet køb

I bought this body lotion as a hopeless purchase, not expecting anything different from the other lotions I tried. However, to my surprise, this carrot and argon lotion has been working wonders for my skin pigmentation. I like the ingredients used in this and it feels very natural on my skin. Very happy with this, thankyou.

S S
Bekræftet køb

Smells nice and feels really nice on my skin

L Louisa
Bekræftet køb

this feels nice on my skin and is helping with an area of pigmentation and age spots

C Chloe
Bekræftet køb

I think it needs to be bigger but it is good apart from that

K Kanika

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide