Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Carrot & Argan Ansigtscreme

50 ml Creme | Til strålende hud

Bekymrer du dig om, at din teint bliver mærket af hudpletter? Oplev en beroligende sensation med Eco Masters Carrot & Argan Ansigtscreme, der indeholder en innovativ blanding af ingredienser i en rig, men stadig let, beroligende ansigtscreme med en dejlig let duft. Med kun 1 daglig masserende påførelse, bruger denne naturlige ansigtscreme en beroligende, organisk blanding af ingredienser til at holde dine bekymringer i bero.

  • Til en strålende teint
  • Balanceret botanisk formular
  • Premium blanding af Gulerod & Argan
  • Beriget med Aloe Vera & Jojoba
  • Påfør en gang dagligt
  • Let & luksuriøs duft
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • IKKE TESTET PÅ DYR
209
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Jagten på den perfekte teint

Du er måske en af de mange personer, der stræber efter at have en strålende, glødende teint, men uønskede hudpletter kan komme i vejen for os. Der er så mange produkter derude, der påstår, at de kan give mirakuløse resultater, men de er fyldt med mulige skrappe, ødelæggende ingredienser som fx blegemiddel og kviksølv. Eco Masters Carrot & Argan Ansigtscreme giver dig et naturligt, kraftfuldt og blødgørende alternativ til at pleje din hud og tage hånd om dine bekymringer om hudpletter.

Carrot & Argan Ansigtscreme

Eco Masters forstod, at mange af deres kunder ledte efter en potent, målrettet metode til at adressere hudproblemer i ansigtet. Gulerod- og Arganolie er brugt grundet deres kombinerede egenskaber til at oplyse og fugtgive, blandet med en række andre bemærkelsesværdige faktorer, der har til formål naturligt at forbedre og afbalancere din hud. Carrot & Argan Ansigtscremen arbejder mod naturligt at lysne, hydrere og revitalisere din teint.

Lysne
Lysne

Det centrale mål for cremen er at lysne, så det var yderst vigtigt at vælge de rigtige faktorer. Grundet det utrolige høje indhold af mikronæringsstoffer som fx vitaminer og fedt, bliver Gulerodsekstrakt og Arganolie brugt i en synergistisk fusion.

Fugte
Hydrere

Fugt er en vigtig bidragyder, når det kommer til at opnå et strålende, glødende look, og derfor er det vigtigt at fugte huden regelmæssigt. Med dette i baghovedet, blev Oliven brugt i harmoni med den populære Avokado & kraftfulde Jojoba. De har til formål at nære huden.

Genoplive
Revitalisere

For at kunne fortsætte med et genopfrisket udseende, er det vigtigt at bruge en gennemtænkt blanding af faktorer. Bee Propolis er kendt for dets bemærkelsesværdige styrke og styrkende egenskaber, mens Aloe Vera er kendt for at rense og genopfriske.

Fuld Ingrediensliste

Vand, Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Blad Ekstrakt, Vitis Vinifera (Vindrue) Kerne Ekstrakt, Daucus Carota subsp. Sativus (Gulerod) Ekstrakt, Olea Europaea (Oliven) Frugt Olie, Argania Spinosa (Argan) Kerne Olie, Ascorbinsyre (Vitamin C), Niacinamid, Glycin Soja Sojabønneolie, Hydrolyzed Hvede Protein, Panthenol (Vitamin B5), Beta Glucan, Hydrolyzed Jojoba Esters, Arbutin, Tocoferyl Acetat, Persea Gratissima (Avokado) Olie, Sodium Hyaluronat, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearat, Ethylhexyl Stearat, Caprylhydroxamic Syre, Xanthangummi.

Brug af Ansigtscremen

Præcis som alle andre Eco Masters produkter, er vi sikre på, at Carrot & Argan Ansigtscremen bliver et yderst behageligt hverdagsprodukt for dig. En gang om dagen, før sengetid, skal du påføre et tyndt, jævnt lag på hele ansigtet og massere det ind. Fokuser på de områder, hvor du har mest brug for det. For maksimal nydelse, anbefaler vi, at du bruger det hver dag på regelmæssig, vedvarende basis samt investerer i langvarigt forbrug.

Ekstra Info

Selvom hvert eneste Eco Masters produkt er beregnet til at give absolut, uforsonlig topkvalitet, er det altid godt at tjekke et par ting. Du bør altid læse hele ingredienslisten, før du bruger et nyt produkt i tilfælde af, at du har nogle personlige allergier. Hvis du har nogle bestemte hudproblemer, som fx sensitivitet, skal du bruge den med omhu og måske konsultere en professionel.

Læs mere
Eco Masters Carrot & Argan Ansigtscreme 50 ml Creme | Til strålende hud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

77.14% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt 5 stars

O Oo
Bekræftet køb

Har givet mig helt ungdommelig hud igen, det føles fantastisk og jeg har en helt ny selvtillid og energi

B Birthe
Bekræftet køb

Gør en tydelig forskel for ens hud, og helt klart pengene værd

J Julie
Bekræftet køb

God konsistens og medfører ikke rødme eller kløe, så den er god.

G Gabriella
Bekræftet køb

Elegant, ser flot ud på min hylde. Dufter godt og har en god konsisten

L Lolita
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter