Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Eco Masters Exclusive Body Lotion

Blegningscreme mod pigmentpletter

Oversigt

Udstråling af huden er blevet en mere efterspurgt skønhedstræk - og alligevel på grund af mange forskellige årsager vil mange af os få områder af uønsket pigmentering. For mange af os er der ligeledes en forståelig modvilje mod at anvende barske kemikalier. For at hjælpe dig med en naturlig tilgang har Ecomaster blandet en række afgørende faktorer i deres Exclusive Body Lotion.

  • For bekymrende misfarvning og pigmentering
  • Fuldkommen naturlig, blødgørende formulering
  • Med botaniske faktorer
  • Indeholder Sheasmør & Lakridsrodekstrakt
  • Suppleret med E-vitamin
  • Brug en gang dagligt
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Foruroligende misfarvning

En glat, strålende & glødende teint har altid været super vigtig, når det handler om, hvad der er smukt. Så når vi oplever områder med uønsket pigmentering, kan det få os til at føle os forlegne og bekymrede. Vi kan ikke benægte, at det kan være meget skadende for vores selvtillid, når vi oplever alt lige fra fregner og ar til modermærker og pletter. Selvom der er mange muligheder på markedet, så er de tit baseret på skadelige kemikalier, vi ikke har lyst til at komme på vores allerede ødelagte hud.

Eco Masters Exclusive Body Lotion

Eco Masters har stor medfølelse med deres elskede kunder, og derfor udviklede Eco Masters en creme, der kunne udnytte naturens fantastiske kræfter og bruge dem mod hudens misfarvninger. Med et bredt udvalg af ingredienser, er den Eksklusive Body Lotion i stand til både at blødgøre, berolige og hydrere de områder, du bekymrer dig om. Du behøves ikke længere at føle dig begrænset af disse pletter og ujævne mørke områder på huden - men den Eksklusive Body Lotion får du den hjælp, du har ledt efter.

Sheasmør
Sheasmør

Disse brune ædelstene består af rent fedt udvundet fra nødderne fra Shea-træet, og de er meget eftertragtede på grund af deres fantastiske egenskaber. De er naturligt rige på vitaminer og fedtsyrer, og derfor er denne ingrediens kendt for at være både fugtgivende og blødgørende. Den er altså ideel til at gøre huden mere smidig.

Jojobakerneolie
Jojobakerneolie

Olien bliver udvundet fra en ørken-busk og er kendt for sin evne til at holde på fugten over en vedvarende periode, og den kan derfor hjælpe på hudens elasticitet. Den er blødgørende & beroligende og arbejder godt sammen med hudens egne ‘olier’, så den hurtigt bliver absorberet. Efter at være blevet brugt i traditionelle samfund i århundreder, er den nu ved at bliver internationalt kendt.

Aloe Barbadensis Blad Juice
Aloe Barbadensis Blad Juice

Denne fugtgivende plante er elsket for sine beroligende evner verden rundt, og den er blevet brugt af traditionelle medicin folk gennem århundreder. Den vides nu at være ekstremt hjælpsom til at lysne og fugte huden samtidig med, at den blødgører.

Salvie
Salvie

Den bliver i stort omfang brugt til madlavning grundet dens smag og næringsindhold, og derfor er kokosolie længe blevet brugt som et godt allround-produkt til kroppen. Det bliver brugt mod uønsket pigmentering og mørke områder på huden.

Salvieekstrakt
Salvieekstrakt

Den er spækket med hud-elskende vitaminer og mineraler, og denne aromatiske grønne krydderurt er populær grundet dets blødgørende, styrkende og forstærkende egenskaber. Den bliver brugt i hudpleje til at give rensning og næring.

Lakridsrodekstrakt
Lakridsrodekstrakt

Den er populær som en lysnende ingrediens, og derfor er denne dynamiske rod blevet brugt til huden i generationer. Den er utrolig mild, og den kan reducere misfarvninger og berolige teinten. I vores milde, naturlige blanding bliver den brugt til at lysne og få huden til at gløde.

Vitamin E
Vitamin E

Denne biotilgængelige form for Tocoferyl er nødvendig for vores kroppe, men den bliver nødt til at komme fra eksterne kilder. Den er kendt for at kunne beskytte cellerne fra oxidativ stress, og denne ingrediens er altså ved at blive en af hovedingredienserne i hudpleje.

Komplet liste over ingredienser

Vand, Glycerin, Betain, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Aloe Barbadensis Blad Juice, Kojic Syre, Vitamin E, Kokosolie, Jojobakerneolie, Nicotinamide, Sheasmør, Salvia Ekstrakt, Lakridsrod Ekstrakt, Organisk Chamomilla Blomst Ekstrakt, Carbomer, Lanolin, Ethyl Hexyl Glycerin.

Brugsanvisning

Exclusive Body Lotion er sikker på at blive en tilfredsstillende og behagelig tilføjelse til din daglige rutine. Brug til de områder af huden som du ønsker at behandle ved hjælp af en generøs mængde, og masser det ind i huden. Når det er absorberet, kan du bruge en fugtgivende creme på resten af kroppen. Gentag dette hver dag, måske i til sidst på dagen før sengetid. Du kan foretrække at investere i langsigtet brug.

Vejledning

Alle Eco Masters produkter er ideelt skabt til at være en behagelig tilgang til dine behov. Men før du bruger et hudplejeprodukt, bør du læse de fulde ingredienser, da der altid er en lille chance for at de indeholder noget, som du er allergisk over. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, bedes du kontakte din læge før brug.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(29)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

92.63% baseret på 37 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Acceptabel pris og fungere forholdsvist hurtigt, jeg har fået min dejlige hud tilbage, og er såmen godt tilfreds

J Julie
Bekræftet køb

Er så glad for at have fået pæn hud igen

K Kamma
Bekræftet køb

Lækker og nem absorberende

N Nora
Bekræftet køb

Jeg har nogle områder med ujævn hud, og det hjælper virkelig med at udjævne dem. Jeg kan også godt lide, hvor let det absorberes, og det efterlader min hud virkelig glat.

R Ruisa
Bekræftet køb

Det irriterer ikke min hud overhovedet som andre, så det er gode tegn

S Sally
Bekræftet køb

Fin størrelse, og virker som den lover

C Carla
Bekræftet køb

Really quickly helped clear up my pigmentation!

K Kelly
Bekræftet køb

I have some areas of patchy skin and this is really helping to even them out. I also like how easily it is absorbed and it leaves my skin feeling really smooth.

R Ruisa
Bekræftet køb

It doesn't irritate my skin at all like others so this is great stuff

S Sally
Bekræftet køb

this is a good size and works like it says

C Carla

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide