Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum

Luksus hudpleje & ansigtsmassage

Oversigt

Opdag hemmelighederne bag ældgammel kinesisk hudpleje med Eco Masters Jade Ansigtsrulle & Gua Sha med Vitamin C Serum. Dette innovative skønhedssæt virker ved at kombinere de ældgamle traditioner med jade rulning & Gua Sha massage med et moderne anti-aging serum. Mens den beroligende Jaderulle hjælpe med at genopfriske din hud, så er det multifunktionelle Gua Sha godt til at afstresse dig efter en lang dag ved at løsne op med dybdegående massage. Når massageværktøjene bliver brugt sammen med den foryngende serum, så kan de håndtere aldringstegn, pletter samt mørke rander. Du kan hermed komme til at opnå en yngre og mere strålende glød!

 • Perfekt til at massere & forynge huden
 • Tackler tegn på aldring
 • Udjævner pigmentfejl & hudtone
 • Ideel til hævede øjne og mørke cirkler
 • 100 % ren Jaderulle med dobbeltende
 • Multifunktionelt Gua Sha værktøj
 • Anti-aging Vitamin C Serum
 • Vegansk
 • TIL ALLE HUDTYPER
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 219 kr.
 • Køb 2 394 kr. 438 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 525 kr. 657 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er Eco Masters Jade Ansigtsrulle med Gua Sha & Serum?

Ved at kombinere ældgamle kinesiske traditioner med moderne hudpleje, er sættet med Eco Masters Jade Ansigtsrulle med Gua Sha & Serum perfekt til dig, der gerne vil passe godt på din hud. De to ruller er lavet af 100 % ren Jadesten, og de er ideelle til at give dig en beroligende og forfriskende følelse i hele ansigtet samtidig med, at den masserer den daglige stress væk.

For at gøre din hudplejerutine komplet, indeholder vores anti-aging massagesæt også et multifunktionelt Gua Sha, der giver en beroligende, afslappende følelse og en glødende teint. Sættet kommer også med en premium Vitamin C Serum, der indeholder de fineste foryngende anti-aging ingredienser, så du opnår en ungdommelig glød.

ade-roller-with-serum-and-gua-sha-info

Hvad er Jaderullen?

Jaderullen er en ældgammel kinesisk hudplejeteknik, der er blevet brugt i flere århundreder. Traditionelt blev den brugt til at hjælpe med at balancere ‘chi’ og fjerne negativ energi fra huden. Nu til dags bliver den kinesiske Jaderulles bløde og kølende overflade brugt til forsigtigt at massere og ‘’vække’’ huden. Der er også mange andre fordele ved brug af Jade ansigtsrullen, da den kan hjælpe med at opfriske og berolige din hud samtidig med, den støtter din hudplejerutine.

Hvad gør Gua Sha?

Gua Sha er et værktøj, der masserer og modellerer huden. Når det bliver brugt regelmæssigt, har det til formål at stimulere, berolige & forynge huden og hjælper mod rynker, fine linjer, hævede øjne samt mørke rander.

Vitamin C Serum

Fuld ingrediensliste: Vand, 3-o-ethyl Ascorbinsyre, Centella Asiatica Ekstrakt, Vitamin B3, Golden Chamomile (Chrysanthellum Indicum) Ekstrakt, Xanthan Gummi, Sodium Hyaluronate, PEG-40 Castor Olie, Nicotinamide, Aloe Vera Ekstrakt, Retinol.

Jaderulle sæt vejledning

Før Brug
Før Brug

Efter rens og toning, skal du påføre 5-10 dråber af Vitamin C serum i ansigtet og blidt massere det ind i huden med cirkulære bevægelser.

Kinder, Kæbe & Pande
Kinder, kæbelinje & pande

Brug den store ende af rullen, start fra midten af ansigtet og rul den langsomt udad og opad på huden.

Hage & Hals
Hage & hals

Brug den store ende, start under hagen og rul derefter blidt og langsomt udad og ned af halsen mod kravebenet. .

Øjne
Øjne

Brug den lille ende, start fra det indre hjørne af øjet, rul forsigtigt udad på begge øjenlåg og på området under øjnene.

Efter Brug
Efter brug

Tør blidt rullen med en fugtig klud og lad den lufttørre, før du lægger den væk. Du kan også rengøre den med en antibakteriel gel, hvis du har lyst.

Tip
Top Tip

Brug rullen i 5-10 minutter pr session, 3 gange om ugen. For at få mest muligt ud af Jaderullen, skal du opbevare den i køleskabet eller fryseren for en forfriskende effekt.

Sådan bruges Gua Sha

Før brug
Før brug

Følg din normale hudplejerutine med vask, toning og fugt.

Kinder, kæbelinje & pande
Kinder, kæbelinje & pande

Placér Gua Sha værktøjet på din pande og sørg for, det ligger fladt mod dit ansigt. Skrab forsigtigt værktøjet opad, mens du langsomt bevæger det fra dine øjenbryn til din pande og herefter hen til dine kinder - fra din næse og ud mod dine ører.

Hage & hals
Hage & hals

Når du kommer ned til din hage og hals, skal du langsomt føre værktøjet ned mod kravebenet samtidig med, du løsner grebet.

Øjne
Øjne

På det sensitive område under øjet, skal du kun presse forsigtigt og føre værktøjet langsomt fra midten af dit ansigt og ud mod siden.

Efter brug
Efter brug

Efter brug skal Gua Sha værktøjet rengøres med en fugtig blød klud og en sæbe. Lad det lufttørre, inden det pakkes væk.

Bedste råd
Bedste råd

Læg Gua Sha værktøjet i køleskabet i et par minutter inden brug for at opnå en frisk og kølende effekt. For at få mest ud af det, bør du bruge Gua Sha værktøjet 3 gange om ugen i 10 minutter.

Hvis du gerne vil have en smuk glød, kan du prøve at bruge Jade ansigtsrullen i 5 minutter i løbet af dagen, direkte fra køleskabet. Brug Gua Sha værktøjet i 10 minutter om aftenen inden sengetid. Vi anbefaler, at du forkæler dig selv med en foryngende ansigtsmassage, hvor du bruger både ansigtsrullen og Gua Sha værktøjet, mindst 3 gange om ugen. Brug dem dagligt for at få mest muligt ud af dem.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.14% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rolleren var lidt stram men har fået den til at fungere 👍🏼 Et lille skår i gua sha stenen men kan ik mærke det når jeg bruger den. Serumen er god 👍🏼

H Heidi A
Bekræftet køb

👍👍👍👍👍👍👍

F Frida H
Bekræftet køb

Kan virkelig godt lide at man køber hele pakken her, så man også får en serum med. Det føles meget forfriskende at bruge.

E Emma
Bekræftet køb

Meget lækker rulle og serum.

L Line
Bekræftet køb

Lækker indpakning og virkelig behagelig rulle. Har ledt efter en rulle længe og tænkte jeg ville tage chancen med denne her. Meget imponeret over kvaliteten.

K Karen
Bekræftet køb

Elsker den!!

M Malene
Bekræftet køb

Dette føles rart på mit ansigt. Jeg har også en kvarts rulle, så dette er perfekt til mit sæt!

I Irina
Bekræftet køb

Føles god på min hud! Jeg kan også godt lide serumet, da det ikke er klæbrigt og absorberes godt

J Jueles
Bekræftet køb

Føles dejlig på huden og er endnu bedre, hvis du sætter det i køleskabet, som de foreslår

P Penny
Bekræftet køb

Rullen er virkelig god kvalitet, og jeg kan godt lide serumet, da det ikke er klistret

R Rita
Bekræftet køb

Skønt på min hud, og jeg vidste ikke, at den kom med serum- så bonus!

S Sheila
Bekræftet køb

Roller er fantastisk, og jeg kan godt lide at have den i køleskabet, så den er rigtig kold, når du bruger den. Føles fantastisk

K Kelly
Bekræftet køb

Love this so much ? The roller feels amazing and I've only had it for a day now I love the serum too even though I didn't know what to expect And I'm super glad for the gua'sha stone, that I even forgot it's in the set Super value for money ❤️❤️❤️

B Bianca

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide