Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Jade Facial Roller With Gua Sha & Serum - 1x Jade Roller + 1x Gua Sha + 30ml Vitamin C Serum
Eco Masters Jade Facial Roller With Gua Sha & Serum - 1x Jade Roller + 1x Gua Sha + 30ml Vitamin C Serum

Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum

Luksus hudpleje & ansigtsmassage

Oversigt

  • Gua Sha til at massere & forynge huden
  • Jaderulle til at tackle tegn på aldring
  • C-Vitamin Serum til pigmentfejl & hudtone
  • Ideel til hævede øjne og mørke cirkler
  • 100% Tilfredshedsgaranti

Opdag hemmelighederne bag ældgammel kinesisk hudpleje med Eco Masters Jade Ansigtsrulle & Gua Sha med Vitamin C Serum. Dette innovative skønhedssæt virker ved at kombinere de ældgamle traditioner med jade rulning & Gua Sha massage med et moderne anti-aging serum.

Mens den beroligende Jaderulle hjælpe med at genopfriske din hud, så er det multifunktionelle Gua Sha godt til at afstresse dig efter en lang dag ved at løsne op med dybdegående massage. Når massageværktøjene bliver brugt sammen med den foryngende serum, så kan de håndtere aldringstegn, pletter samt mørke rander. Du kan hermed komme til at opnå en yngre og mere strålende glød!

  • Vegansk
  • TIL ALLE HUDTYPER
  • Vegetarisk
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Hvad er Eco Masters Jade Ansigtsrulle med Gua Sha & Serum?

Ved at kombinere ældgamle kinesiske traditioner med moderne hudpleje, er sættet med Eco Masters Jade Ansigtsrulle med Gua Sha & Serum perfekt til dig, der gerne vil passe godt på din hud. De to ruller er lavet af 100 % ren Jadesten, og de er ideelle til at give dig en beroligende og forfriskende følelse i hele ansigtet samtidig med, at den masserer den daglige stress væk.

For at gøre din hudplejerutine komplet, indeholder vores anti-aging massagesæt også et multifunktionelt Gua Sha, der giver en beroligende, afslappende følelse og en glødende teint. Sættet kommer også med en premium Vitamin C Serum, der indeholder de fineste foryngende anti-aging ingredienser, så du opnår en ungdommelig glød.

ade-roller-with-serum-and-gua-sha-info

Hvad er Jaderullen?

Jaderullen er en ældgammel kinesisk hudplejeteknik, der er blevet brugt i flere århundreder. Traditionelt blev den brugt til at hjælpe med at balancere ‘chi’ og fjerne negativ energi fra huden. Nu til dags bliver den kinesiske Jaderulles bløde og kølende overflade brugt til forsigtigt at massere og ‘’vække’’ huden. Der er også mange andre fordele ved brug af Jade ansigtsrullen, da den kan hjælpe med at opfriske og berolige din hud samtidig med, den støtter din hudplejerutine.

Hvad gør Gua Sha?

Gua Sha er et værktøj, der masserer og modellerer huden. Når det bliver brugt regelmæssigt, har det til formål at stimulere, berolige & forynge huden og hjælper mod rynker, fine linjer, hævede øjne samt mørke rander.

Vitamin C Serum

Fuld ingrediensliste: Vand, 3-o-ethyl Ascorbinsyre, Centella Asiatica Ekstrakt, Vitamin B3, Golden Chamomile (Chrysanthellum Indicum) Ekstrakt, Xanthan Gummi, Sodium Hyaluronate, PEG-40 Castor Olie, Nicotinamide, Aloe Vera Ekstrakt, Retinol.

Jaderulle sæt vejledning

Sådan bruges Gua Sha

Hvis du gerne vil have en smuk glød, kan du prøve at bruge Jade ansigtsrullen i 5 minutter i løbet af dagen, direkte fra køleskabet. Brug Gua Sha værktøjet i 10 minutter om aftenen inden sengetid. Vi anbefaler, at du forkæler dig selv med en foryngende ansigtsmassage, hvor du bruger både ansigtsrullen og Gua Sha værktøjet, mindst 3 gange om ugen. Brug dem dagligt for at få mest muligt ud af dem.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.00% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rolleren var lidt stram men har fået den til at fungere 👍🏼 Et lille skår i gua sha stenen men kan ik mærke det når jeg bruger den. Serumen er god 👍🏼

H Heidi A
Bekræftet køb

👍👍👍👍👍👍👍

F Frida H
Bekræftet køb

Lækker olie med C-vitamin der følger med. Bruger stenen næsten dagligt og rolleren en gang imellem. Sætter dem i køleskabet inden brug, de bliver hurtigt dejligt kolde, men desværre også meget hurtigt varme igen i hænderne.

O Oksana P
Bekræftet køb

Kan virkelig godt lide at man køber hele pakken her, så man også får en serum med. Det føles meget forfriskende at bruge.

E Emma
Bekræftet køb

Meget lækker rulle og serum.

L Line
Bekræftet køb

Lækker indpakning og virkelig behagelig rulle. Har ledt efter en rulle længe og tænkte jeg ville tage chancen med denne her. Meget imponeret over kvaliteten.

K Karen
Bekræftet køb

Elsker den!!

M Malene
Bekræftet køb

Dette føles rart på mit ansigt. Jeg har også en kvarts rulle, så dette er perfekt til mit sæt!

I Irina
Bekræftet køb

Føles god på min hud! Jeg kan også godt lide serumet, da det ikke er klæbrigt og absorberes godt

J Jueles
Bekræftet køb

Føles dejlig på huden og er endnu bedre, hvis du sætter det i køleskabet, som de foreslår

P Penny

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide