FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Eco Masters Svolv Sæbe

Hjælper mod tilstoppet & fedtet hud

Oversigt

Porer der er i ubalance kan være en problemfyldt forekomst, som ofte medfølger en fedtet hud og pletter. Eco Masters har taget det mest simple skridt man kan forestille sig for at du kan rette fokus mod dette problem fremadrettet - med Sulphur Soap. Og har med ekspertviden balanceret dette kraftige mineral i en kraftfuld sæbe, i kombination med hydrerende og rensende faktorer.

  • Kraftfuld Sulphur mod tilstoppede porer
  • Balanceret til at rense & fugte
  • Beriget med olivenolie & sheasmør
  • Praktisk pakke med to styk
  • Bruges to gange om dagen

Der er så mange produkter på markedet som har til hensigt at afhjælpe bekymringen over tillukket hud - og alligevel virker det til at de ofte er fyldt med kompliceret kemikalier. Når vi pr instinkt ved at en naturlig og enkel tilgang er den bedste, kan dette være yderst frustrerende. Med dette i baghovedet tager Eco Masters Sulphur Soap en enkelt men unik perfekt balanceret tilgang. Og med en dobbeltpakning er du helt sikker på at du investerer i din huds fremtid.

Problemer fra porerne

Disse små åbninger i huden er hvorfra sved og fedt forlader vores kroppe - men når de ikke fungerer som de skal, kan de forårsage en række af problemer! Urenheder på overfladen kan være årsagen til at lukke eller blokere dem, og det samme kan selvproduceret sebum der ikke bliver vasket af. Disse bekymringer ses på mange måder, alt fra sorte hudorme til akne til en fedtet og skinnende hud. Det er vigtigt at ramme disse problemer med de bedste faktorer muligt, ved at have fokus på kilden dem.

Spektakulær Sulphur!

Et af verdens vidunderligste geologiske karakteristika er hot springs sol udspringer i visse områder af verden. Steder så vidtrækkende som Kina, Costa Rica, Island og Japan, og bades tit i på grund af deres gavn for huden. En faktor der ofte findes i kildevand, og er ansvarlig for den potente aroma er svovl (sulphur). Dette essentielle mineral er vigtig for alle vores celler og er blevet anvendt på alle former for hudproblemer i århundreder, lige fra udtørret hud til fedtet hud. Det er blevet observeret at det hjælper mod flere ubalancer, og selv i dage anses det som utrolig vigtigt.

Eco Masters Sulphur Soap

Tilstoppet hud med tendens til akne har brug for ekstra pleje - så selv når du bruger en utrolig kraftfuld faktor som sulphur, så er det vigtigt, den kommer i den helt rette formulering. Eco Masters havde dette i baghovedet, da de udviklede deres fugtgivende og udrensende Sulphur Sæbe. Blandingen af den rensende sulphur og den fugtgivende olivenolie & sheasmør virker i perfekt harmoni, så du kan hjælpe dine porer i dybden og få både renset og blødgjort din problemfyldte hud.

Alle ingredienser

Glycerin, saccharose, sorbitol, stearinsyre, laurinsyre, myristinsyre, propylenglycol, natriumlaurethsulfat, natriumhydroxid, hydrogeneret olivenolie, vand, trehalose, olivenbladeekstrakt, nordamerikansk troldhasselekstrakt, svovl, sheasmør.

Anvendelse af sæben

Sulphur-sæben er uden tvivl en yderst behagelig tilføjelse til din daglige hverdagsrutine. Brug den ved forsigtigt at massere den ind i huden med cirkulære bevægelser. Rens herefter. Brug den hver morgen og aften for at nyde godt af de rensende og revitaliserende fordele ved svovl og sheasmør. Da tilstoppede porer ofte er et tilbagevendende problem, anbefaler vi, at du investerer i et langvarigt forbrug.

Vejledning

Selvom hver eneste del af Eco Masters sortiment er skabt med en dedikeret stræben efter perfektion. Det er værd at overveje et par ting. Læs altid hele listen over ingredienser igennem, i tilfælde af at de indeholder noget som du er allergisk overfor. Hvis du har nogle specifikke hudproblemer, så spørg din læge før du anvender den.

Ofte købt sammen

EmuaidMax Hudsalve
EmuaidMax Hudsalve

59 ml Salve | Antibakteriel salve til kløende & irriteret hud

559 kr.

+
Viaman Viper Potenspiller
Viaman Viper Potenspiller

8 Tabletter | Til mænd med rejsningsproblemer

169 kr.

1 Vare

559 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(22)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 43 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtig levering - god service

M Mette V
Bekræftet køb

Mine porer har aldrig set bedre ud. Jeg plejede at have grimme hudorme hele tiden, men sæben har virkelig gjort en forskel!

N Nikole
Bekræftet køb

Jeg bruger sæben hver morgen, og den renser samtidig med at den fugter huden og gør den blød igen

I Ingemarie
Bekræftet køb

top kvalitet sæbe til både mænd og kvinder... Både min kæreste og jeg er tilfreds med den...

D Daniel
Bekræftet køb

jeg har altid døjet meget med uren hud gennem hele min ungdom, men nu har jeg endelig fundet en sæbe, der virker...

H Helene
Bekræftet køb

Har brugt det i en uge og fungere godt på min hud 👍🏼

H Heidi A
Bekræftet køb

God og til passe

O Osman H
Bekræftet køb

Renser mit ansigt godt

S Sally
Bekræftet køb

Lidt dyr, men elsker sæben

A Ami
Bekræftet køb

Virker som en drøm, og min hud føles så blød og fantastisk!

A Alba

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide