emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors EyeTuck Creme

15ml Creme | Øjencreme mod poser og mørke render
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Øjnene refereres ofte til sjælens vindue, og en ansigtets mest attraktive træk. Det er ingen overraskelse, at mange af os leder efter måder at forbedre udseendet under øjet. Af den årsag har Skin Doctors designet Eyetuck cremen. Cremen hjælper med at behandle hævelsen i huden og genopliver dine mest attraktive attributter.

 • Virker ved at mindske poserne omkring øjet
 • Taljer oppustet, foret og rynket hud
 • Fugtende og beroligende cremet konsistens
 • Revolutionerende brug af naturlige peptider
 • Indeholder sheasmør og abrikosolie
 • Føles straks blødgjort og fugtet

Skin Doctors bruger en genial blanding af plantederivater med peptid acetyl tetrapeptid-5. De reducerer mange af dine hudproblemer i harmoni. Hvis du er bekymret over hvordan huden under dine øjne ser ud, kan Eyetuck cremen være præcis hvad du leder efter!

Hemmeligheden bag din slappe hud

Huden under øjnene kan til tider hæve og blive mørkere som årene går, selv når vi gør alt for at opretholde en nærende kost og grundig hudplejerutine. Flere forskellige faktorer kan påvirke udviklingen af disse mørke ringe, herunder væskeophobning, mangel på søvn, allergier og rygning. Men der er andre faktorer, som vi kan gøre meget lidt for, såsom aldring og genetik. Dem med visse arvelige træk er også mere tilbøjelige til at opleve en svækkelse af visse ansigtsmuskler, når de bliver ældre, hvilket resulterer i at huden mister dens tone og glathed. Man kan kun spekulere på, hvor mange mennesker ønsker en beroligende creme, der arbejder hårdt på at tackle at kedelig hud.

Skin Doctors Eyetuck creme

På baggrund af en grundig overvejelse af hudens behov, har Skin Doctors designet denne creme for at støtte den følsomme hud omkring øjnene. De har gjort brug af en nøjagtig hudstyrkende peptid, Acetyl tetrapeptid-5, som har været forbundet med sund mikrocirkulationen i huden under øjnene, forbedring af hudens udseende og mindsker forekomsten af hævelser. Denne respekterede ingrediens er blandet med det botaniske hudbalsam sheasmør, som er kendt for at være fugtgivende og med abrikos kerneolie. Sammen fodrer, beskytter og fugter de huden, samtidig med de takler problemer omkring huden under øjnene.

Komplet liste over ingredienser

Vand, butylen Glycol, Glyceryl stearat SE, isopropylalkohol Myristate, Caprylic/Capric triglycerid, Prunus Armeniaca (abrikoskerneolie) olie, Polysorbat-60, propylenglycol, Acetyl tetrapeptid-5, Butyrospermum Parkii (sheasmør), Phenoxyethanol , Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Cetyl alkohol, Glyceryl stearat, PIND-100 stearat, triethanolamin, andre stearat, Carbomer, dinatrium EDTA.

Sådan bruges Eyetuck cremen

Dette produkt fra Skin Doctors er perfekt lavet til at fugte og berolige huden under dine øjne, så du kan få tilliden til dit udseende tilbage. Du skal fordele en lille mængde creme på huden omkring dine øjne to gange dagligt, og derefter forsigtigt gnide det ind i huden, samtidig med at sørge for, at produktet ikke kommer i kontakt med øjet. For at få mest muligt ud af Eyetuck cremen, anbefaler vi, at du investerer i produktet løbende, således at det bliver en del af din daglige hudplejerutine.

Tip

Skin Doctors ønsker at tilbyde hudplejeløsninger af den højeste kvalitet, og de har altid individuelle ansigtsfarver in mente. Når det er sagt, foreslår vi altid, at du tager dig tid til at tjekke alle ingredienser fit. allergi. Vi anbefaler også, at du foretager en omhyggelig lappetest mindst fireogtyve timer før brug første gang.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

86.67% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Er sikker på det virker - har bare kun brugt det et par dage.

  M Maria trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Får mig til at se helt frisk ud hver dag :)

  L Louise small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den reducerede mine poser under øjenene som lovet.

  L3 Line 35 small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person