FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fordele ved at bruge laser hårfjerning derhjemme

Brug af laser til hårfjernelse er blevet utroligt populært, især efter det nu er muligt at benytte laserbehandling i hjemmet. Mange danskere så sig gerne fri for at; barbere plukke og vokse, deres uønskede hårvækst og til dette er laser teknologien et godt supplement.

Laserbehandling hjemme

Det er ved hjælp af moderne laserteknologi blevet muligt at fjerne uønsket skægvækst, mere permanent, uden at man skal gennemgå det mere smertefulde indgreb; elektrolyse. Igennem de seneste år, er brugen af laser til hårfjernelse steget stødt, de eneste problemer ved laserteknologien var; at sessionerne hos klinikkerne koster omkring 700 kr. pr. gang og der er påkrævet 7-12 sessioner, før man kan forvente at se resultater, hvilket vil sige man skal tage meget tid ud af kalenderen til disse besøg. Nu er det endeligt blevet muligt, at erhverve sig et laser hårfjerningsprodukt, til hjemmet. Hvilket har en lang række fordele.

omkostninger

omkostninger

laserbehandling, fjerner behovet for udskiftning af barberblade, voksbehandlinger eller kostbare hårfjerningscremer. investering i et eller flere laser hårfjernings produkter , vil man kunne spare mange penge i cremer, barbergrej og voksbehandlinger, da disse løsninger kræver udskiftning af udstyr jævnligt, samtidigt så skal disse behandlinger, gentages for resten af livet.

Let at håndtere

De laserprodukter der er udviklet til hjemmebrug, er små og nemme at betjene, så vokspapiret og pincetten kan roligt skiftes ud.

Permanent

Når du har afsluttet hårfjerningsbehandlingen, vil du opleve en meget mere permanent fjernelse af uønsket hårvækst, end du hidtil har oplevet, ved hjælp fra andre hårfjernelses metoder.

En bekymring mindre

En bekymring mindre

Laserbehandling, er en mere permanent hårfjernelses metode, så du kan stoppe med at bekymre dig om grimme hår, genvækst eller stubbe igen. Du ville kunne vælge dit outfit baseret på, hvad du ønsker at have på og ikke ud fra om du har fået barberet benene eller trimmet ryggen. Du vil derudover slippe for at tage barbergrejet med på ferie, for at opretholde glat hud

Komfort

De fleste mennesker, som benytter laserteknologien til hårfjernelse i deres eget hjem, mener dette er mere komfortabelt, end de andre hårfjernings metoder. Sessionerne kan tages i dit tempo og du behøver ikke tage tid ud af din kalender, for at besøge en klinik. Samtidigt kan man fjerne hårvækst på mere intime områder, uden at skulle afklædes på en klinik.

Sikker at bruge

Sikker at bruge

Den laserteknologi Silk’n benytter, sørger for at produkterne er sikre at bruge på de fleste hudtyper, og i modsætning til en barberkniv er der ingen risiko for utilsigtede nedskæringer, skægpest eller at man på anden vis skader på huden.

Hårfjernelse på hele kroppen

Laser kan bruges til hårfjernelse på hele kroppen, både ben, ryg, bikinilinje og arme. Teknologien er også sikker at bruge i ansigtet, til at fjernelse uønsket skægvækst.

Miljøbevidst

Miljøbevidst

Laser hårfjernelses produkter er langsigtet, mere effektive til hårfjerning, derfor er det også et mere miljøbevidst valg, i modsætning til engangsskrabere eller lignende, som bruger store mængde ressourcer i produktion og efterlader plastaffald

Følelsen af laserbehandling

De fleste mennesker mener laserbehandling ikke gør ondt. Folks smertetærskeler reagere forskelligt og nogle områder, såsom skinnebenene, er mere følsomme end f.eks. låret, Derfor er det meget forskelligt hvad vi tolker, som smerte og i hvilken grad vi føler den. Maskinerne der benyttes til laserbehandling, arbejder forskelligt, derfor vil dette også være med til at afgøre hvordan behandlingen føles. Følelsen af det pulserende lys i laseren, kan bedst associeres med følelsen af en lille elastik der bliver smældet mod huden.

Del med