Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Erektionsproblemer

Hvor lang tid holder den gennemsnitlige mand i sengen?

Hvis du er nysgerrig om hvor længe mænd holder i sengen, kan du måske også være interesseret i at lære, hvordan man kan forbedre sin udholdenhed. Der er en række produkter på markedet, f.eks. er der "hurtige løsninger" - såsom STUD 100 eller Cool Mann spray, der vil gøre din penis mindre følsom for at hjælpe dig med at holde længere.

Så lang tid holder mænd

Så lang tid holder mænd

Et spørgsmål de fleste mænd undrer sig over, er: "Hvor længe holder de fleste mænd i sengen?" Svaret er 2-6 minutter i gennemsnit. Dette lyder måske ikke længe, men det kan virke som en evighed når du lærer, at de fleste pattedyr holder så lidt som i 3 til 15 sekunder. Når man sammenligner med resten af dyreriget, er det ikke så slemt i mændenes tilfælde. Dog er 2 til 6 minutter ikke så længe så mange mænd gerne vil have. Og det er derfor at 20% til 40% af mænd lider af det, som kaldes "for tidlig sædafgang eller for tidlig udløsning".

Relativt til din partner

Et bedre spørgsmål kunne være "Hvor længe skal fyre holde i sengen?" En mand kan siges at have tidlig sædafgang hvis hans partner ofte ikke oplever en orgasme, fordi varigheden af samleje er for kort. For tidlig sædafgang kan være meget pinligt for en mand og kan i værste fald ødelægge et forhold, hvis man ikke tager sig ordentligt af problemet. Selv om de fleste mænd ikke lider af alvorlige tilfælde af for tidlig sædafgang, udtrykker et stort antal mænd, at de stadig gerne vil holde længere i sengen. Ifølge en ny undersøgelse lavet af et magasin om mænd's sundhed fandt man frem til at omkring 75% af alle læsere ville ønske, at de kunne holde længere i sengen. De fleste mænd ejakulerer før tid på grund af en kombination af psykiske og fysiske årsager, der spænder fra onanivaner til præstationsangst til deres genetik til den hastighed, hvormed de tillader sig selv at blive vækket.

Forlæng din præstation

Hvis du er nysgerrig om hvor længe mænd holder, kan du måske også være interesseret i at lære, hvordan man kan forbedre sin udholdenhed. Der er en række produkter på markedet, såsom Viaman Delay Spray eller CoolMann, der kan gøre din penis mindre følsom, hvorved du kan holde længere. Disse typer af løsninger fungerer for mange mænd, men mange mænd forstår stadig ikke de underliggende årsager til, hvorfor de ikke holder længere i sengen. Et alternativ til sådanne hurtige løsninger er at forstå de mentale og fysiske udløsere, der forårsager for tidlig sædafgang, så du systematisk kan løse dem og holde længere i sengen.

Du kan ydermere med fordel læse vores artikel om råd til for tidlig sædafgang for at blive klogere på dette emne og finde løsninger.

Andre interessante artikler