FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Personlig pleje

Så længe holder mænd i sengen

Så længe holder mænd i sengen

Det er mange mænds store drøm at være en "fandens karl" i sengen, og kunne tilfredsstille sin partner med utallige voldsomme orgasmer. Tidlig udløsning kan dog være et problem i denne henseende, og kan føre til mindreværdskomplekser og lavt selvværd over, at man ikke kan præstere i soveværelset.

Men for tidlig udløsning betyder ikke det, du tror, at det gør, og medicinsk set har du ikke et problem, hvis du ikke får udløsning før efter 60 sekunders samleje. Selvom man selvfølgelig kan bruge både fingre, tunge og legetøj til at tilfredsstille sin partner, kan det for de fleste mænd føles lidt som et nederlag at komme efter et lille minuts tid. Men hvor lang tid holder mænd egentlig i sengen? Det spørgsmål giver vi dig svaret på nedenfor – og så giver vi dig lidt inspiration til selvhjælp, hvis du har problemer med at komme for tidligt.

For tidlig udløsning er et normalt problem, men du kan tilfredsstille din partner på mange forskellige måder.

Så længe holder mænd (i gennemsnit)

Det korte svar er, at et samleje i gennemsnit varer 2-6 minutter, og derfor er det også den tid, det tager for en mand at komme - da mange mænd ganske enkelt har problemer med at få flere orgasmer i løbet af samme samleje. 2-6 minutter lyder muligvis ikke af meget, men sammenlignet med andre pattedyr er det faktisk lang tid, da samleje for fleste dyr i dyreriget blot varer i 3-15 sekunder. Selvom 2-6 minutter er helt normalt, er det for mange mænd langt fra nok. Og mange tror, at det er et tegn på for tidlig sædafgang - selvom det ikke er tilfældet.

Fokusér på din partner

Man siger ofte, at det ikke er størrelsen, men gørelsen, og i dette perspektiv giver det faktisk mening. For det er ikke den tid, du bruger med at penetrere din partner, der er afgørende. Det vigtigste er, at din partner er i fokus, og ligeledes nyder samlejet. Og et samleje er meget mere end bare penetration, hvor du stikker din penis op og kører frem og tilbage et par minutter. Forspil skal der til, og i løbet af et forspil har du rig mulighed for at tilfredsstille din partner med både tunge, fingre og legetøj, ja, faktisk kun fantasien sætter grænser.

Så selvom du som mand muligvis kommer efter blot et par minutter, hvilket som sagt er helt normalt, har du rig mulighed for at give din partner orgasmer.

Fokuser på din partners behov, og selvom du har problemer med at komme for tidligt, er det vigtigte, at I nyder hinanden.

Forlæng præstationen

Når alt det her så er sagt, viser et studie fra Mens Health, at 75% af alle deres mandlige læsere ville ønske, at de kunne holde længere i sengen. Og der er faktisk mange gode grunde til, at mænd kommer for tidligt – det kan være en kombination af psykiske og fysiske årsager, der spænder fra gamle onanivaner, præstationsangst til overliderlighed.

Med andre ord, ønsket om at holde længere er til stede, og med det i tankerne kan du med fordel afprøve nogle af ShytoBuys produkter, der er specielt udviklet til at holde længere i sengen. Et godt alternativ er Viaman Forsinkelsesspray eller Viaman Forsinkelsesservietter, der indeholder naturlige ingredienser til at mindske følsomheden i din penis, som bidrager til, at du holder længere i sengen.

Produkterne fra Viaman kan være en løsning for nogle mænd, men det er vigtigt at finde frem til de underliggende årsager til, hvorfor du ikke holder længere i sengen. Et alternativ til forsinkelsesprodukterne kan derfor være at få afklaret de mentale og fysiske årsager, der forårsager for tidlig udløsning, så du systematisk kan løse dem og holde længere i sengen.

Andre interessante artikler