Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Hårfjernelse af kønsbehåring

Kønsbehåring er yt, så de forskellige metoder til hårfjernelse bølger frem. Læs omkring de forskellige metoder til hårfjernelse af kønsbehåring og bliv klogere på hvilken metode passer bedst til dig. Vi beskriver de 5 mest normale metoder til hårfjernelse af kønsbehåring.

Hårfjernelse af kønsbehåring indebærer at befri kroppen af uønsket hår fra kønsorganerne. Denne proces sker hos både mænd og kvinder af forskellige årsager. De tvangshandlinger for hygiejne kan føre nogen til at vælge hårfjerning af kønsbehåring, da det reducerer muligheden for dårlig lugt eller hudirritation. For så vidt det angår kvinders vedkommende, kan det give nogle kvinder en stærkere følelse af at være feminin. Derfor er det et spørgsmål om sundhed, hygiejne og personlig komfort, da det hurtigt kan få betydning for kroppens kosmetologi.

Forskellige metoder til at fjerne kønsbehåring

Voksbehandling

Voksbehandling

Voks i almindelighed, er en slags epilering, hvor håret er trukket ud af roden. De fleste kvinder vedtager denne metode. Der er forskellige stilarter til rådighed med denne metode, såsom; Fransk, amerikansk og brasiliansk. Mens den franske stil af voks fjerner hår moderat, den amerikanske metode tager mindst ud. Brasiliansk styling fjerner det maksimale antal hår. Så er der Bikini stil voksbehandling, hvor de centrale hår er udeladt. I almindelighed er, brasiliansk voks mere smertefuld og dyrere.

Alle disse metoder for kønsbehåring fjernelse bruger den samme teknik. Forskellen ligger i mængden af hår, der er fjernet. I dag er der forskellige stilfulde tendenser ved at blive indført i genital hår fjernelses teknikker. Med indførelsen af forskellige stilarter af bikinier, har flere nyskabelser af stilarter forbundet med kønsbehåring fjernelse ved at komme på plads.

Barbering

Barbering

Anses for at være en af de mest populære metoder, barbering skal gøres meget omhyggeligt. Denne metode er generelt vedtaget af mænd. Det afgørende spørgsmål, som skal modtage din primære opmærksomhed i denne metode til hårfjerning af kønsbehåring er brugen af passende og fornuftigt tilbehør. Elektriske barbermaskiner og hårklippere vil få dig til at have en ren kønsbehårings fjernelse. Dog udvis stor forsigtighed, mens du bruger dem, da det er muligt, at påføre skader på det genitale hud.

Hårfjerningsmidler og produkter

Hårfjerningsmidler og produkter

Forskellige former for genital hårfjernings cremer og andre hårfjerningsmidler er tilgængelige på markedet, som hjælper folk med at befri kroppen for uønsket hår. Disse cremer fås i en række forskellige typer og mærker, så du er nødt til at gøre en klog beslutning, når du vælger det rigtige produkt for dig, der passer til din hudtype.

Laser metode til fjernelse kønsbehåring

Laser metode til fjernelse kønsbehåring

Laserbehandling betragtes som en af de mest effektive metoder til permanent hårfjerning og oplever stigende populæritet i disse dage. Denne metode til hårfjerning af kønsbehåring er betragtet som det bedste alternativ til barbering eller voksning. Med 3-6 møder kan laser give effektive synlige resultater som ses i reduktionen af kønsbehåring. Denne teknik er ved at blive den foretrukne metode takket være det er kundetilfredshed rekord (læs om hjem laser hårfjerning).

Grundet den store efterspørgsel og den dyre pris ved laser behandling hos klinikker, er der indenfor de seneste år blevet udviklet hjemme laser behandling. Disse laser behandling er ikke ligeså stærke som dem hos klinikkerne, men de er også betragteligt billigere og kan give de samme permanente resultater.

Brug for hjælp med krop hårfjerning? Prøv Silk’n Jewel XL til hjemmet for at opnå permanente resultater.

Elektrolyse

Elektrolyse

I denne fremgangsmåde er håret fjernet ved at lede elektricitet til hårsækken derved dræber det rødderne og invaliderende dens vækst. Denne form for elektrolyse hårfjernings metode har udviklet sig i de seneste år og vinder hurtigt popularitet blandt mennesker som en effektiv måde til kønsbehåring fjernelse. Ulempen er, at denne metode til hårfjerning af kønsbehåring kan være smertefuldt og meget dyrt.

Overdreven hårvækst kan være en forstyrrende faktor i vores liv. Mens du vælger din bedste metode til hårfjerning af kønsbehåring, skal du bruge din personlige erfaring og ekspertise om din hud og træffe den beslutning, som vil give dig de fælles fordele ved en glat, smidig og sund hud efter kønsbehåring fjernelse.

Del med