Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Hårfjerning i ansigtet

Vi har alle små dun i ansigtet, men hos nogle kan de være lidt længere, specielt omkring hagen, på overlæben og på ydersiden af øjenbrynene ved hårgrænsen. Folk med mørkt hår er typisk mere plaget af hår i ansigtet, da det er lettere at se og for nogle kan det føles utrolig pinligt og give anledning til isolation og angst for at komme for tæt på andre mennesker.

silkn_sensepil_cheek

Uanset om du har uønsket hår over din øvre læbe eller hage, kinder eller pande, vil ansigtshår forblive ligesom uønsket!

Et glødende ansigt med bleget gyldent hår ser ikke særlig tiltalende ud. Du ønsker heller ikke at barbere disse ansigtsbehåring, da kvinder elsker at have blød smidig hud og barbering gør det ru. Hvad gør man så?

Prøv en af disse naturlige hårfjernings metoder til at fjerne uønsket hår i ansigtet. Det kan være rigtigt nok at det tager længere tid at se resultater, men de kan ikke beskadige din følsomme ansigtshud og giver heller ikke nogen bivirkninger som de kemiske lastet hår fjernelses produkter gør! Nogle af dem er så let at anvende på dit ansigt, som du ikke føler at du giver nogen ekstra indsats for at fjerne de genstridige hår fra dit ansigt.

Heldigvis findes der forskellige løsninger på uønsket hårvækst i ansigtet og det er også muligt at få foretaget permanent hårfjerning i ansigtet. Nedenfor kan du læse om de mest populære og effektive metoder til at fjerne hår i ansigtet – de fleste af dem kan faktisk klares i dit eget hjem.


Voksning

Voksning bruges ofte til fjernelse af hår på ben og bikinilinje. Det fungerer ved at en varm eller kold voks smøres ud på det ønskede område. Et stykke stof lægges over området og stryges med hånden, så stoffet klistrer godt til voksen. Så tæller du til 3 og river til, så du står med voks inklusiv hår på stoflappen. Dette er for de fleste en meget smertefuld metode, men du er til gengæld hårfri i flere uger efter. Voksning kan også sagtens bruges til hårfjerning i ansigtet, men vær opmærksom på at huden godt kan være rød i et stykke tid efter, så du skal sørge for at gøre det en dag hvor du har god tid derhjemme og ikke har planer om at skulle ud. Én ting er om du har uønsket hårvækst i ansigtet – en anden ting er om du ligner en der har været oppe og slås med en gang varm voks.

Hårfjerning med tråd

Dette er er en relativ ny type hårfjerning i Danmark, men er oprindeligt en gammel sydøstasiatisk og mellemøstlig teknik. Det foregår ved at en kosmetolog eller anden behandler der er trænet i ”threading”, hiver hårene ud ved roden ved hjælp af en bomuldssnor. Det er en effektiv og hurtig teknik til hårfjerning i ansigtet, men ikke permanent. Hårene vokser ud igen, ligesom hvis du havde plukket dem med en pincet. Denne metode er som regel relativ billig, så hvis du leder efter en hurtig og midlertidig løsning på dit problem, så kan threading være det du skal prøve.

HPL, IPL og laser

HPL (Hjemme Pulserende Lys) og IPL (Intenst Pulserende Lys) er én og samme metode, blot to navne for det samme. Det er hårfjerningsapparater til hjemmebrug, som fungerer ved hjælp af intenst pulserende lysenergi, som trænger ned i hårsækken og opløser den ved roden. Gentagne behandlinger med denne teknik, vil føre til permanent hårfjerning, da hårsækken til sidst vil være komplet destrueret og ikke vil kunne producere nye hår. HPL og IPL er også effektive til brug ved hårfjerning i ansigtet og faktisk findes der apparater, som er udviklet specielt til at målrette sig hårene i ansigtet, ved hjælp af en lille og præcis lyspatron. Se fx Silk’n Flash&Go Lux.

Laser hårfjerning minder meget om HPL og IPL, i og med det også er en metode der trænger ned i huden og destruerer hårsækken – dog med laser i stedet for lys. Hårfjerning med laser er som regel bedst, hvis man får det udført på en klinik, da lasere til hjemmebrug kræver meget tid og præcision fordi de kun behandler meget få hår ad gangen. Uønsket hårvækst i ansigtet kan derfor fjernes sikkert og professionelt på en klinik, dog skal du sørge for at spare op i god tid, da det er en rigtig dyr fornøjelse.

Blegning

Den sidste metode vi vil nævne, er godt nok ikke rigtig hårfjerning i ansigtet, men det er en nem og økonomisk måde at skjule de hår der er – blegning. Har man mørkt hår i ansigtet, er det værd at prøve at blege det inden man kaster sig ud i diverse hårfjerningsmetoder. Ved at blege håret er man fri for at bekymre sig om indgroede hår og røde knopper, som ofte kan opstå når man fjerner hårene.

Du er ikke alene

Vigtigst af alt, er at huske på, at du ikke er den eneste i verden med behov for hårfjerning i ansigtet. Alle disse forskellige metoder vidner om at rigtig mange kvinder (og måske mænd) døjer med uønsket hårvækst i ansigtet. Nogle vælger at lade det være og se det som en naturlig del af deres krop og udseende, men de fleste af os er desværre for hårdt ramt af skønhedsidealerne og kan ikke føle os selvsikre i sociale sammenhænge, med lidt mørk hårvækst på hagen eller overlæben.

Del med